Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Κασιδιάρης για τατουάζ, «κόκκινα φανάρια» και Σφακιανάκη

❱❱ Ο Ηλίας Κασιδιάρης, που κατεβαίνει με τη Χρυσή Αυγή για δήμαρχος Αθηναίων, μιλά για τατουάζ, «κόκκινα φανάρια» και Νότη Σφακιανάκη
❱❱ Η απάντηση στον Νίκο Δένδια για το επεισόδιο στη Βουλή, το ισλαμικό τέμενος στην πρωτεύουσα και το κορίτσι που υπάρχει στη ζωή τουΤΕΤ Α ΤΕΤ ΜΕ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ • Από τη Βίβιαν Μπενέκου

Είναι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και θα είναι και υποψήφιος βουλευτής, αν οι εκλογές γίνουν μαζί. Τα τατουάζ του είναι σύμβολα από την αρχαία και τη μεσαιωνική Ελλάδα, απαντά στον Νίκο Δένδια, που τον κατηγόρησε στη διάρκεια της συζήτησης για τη Συμφωνία των Πρεσπών πως φέρει «ναζιστικά γκράφιτι» στο κορμί του. Ο σχεδόν σαραντάρης Ηλίας Κασιδιάρης, υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και βουλευτής της Χρυσής Αυγής, είναι βέβαιος πως το κόμμα του θα είναι τρίτη δύναμη στις εκλογές και, αν χρειαστεί, θα συγκυβερνήσουν με οποιοδήποτε κόμμα δεχτεί το πρόγραμμά τους.

Ο ίδιος δηλώνει ξεκάθαρα ότι στη «δική του Αθήνα», εφόσον εκλεγεί δήμαρχος, προτεραιότητα στις υπηρεσίες του Δήμου Αθηναίων θα έχουν οι Ελληνες.

Στόχος του είναι να βάλει φρένο στη λειτουργία του ισλαμικού τεμένους, που αναμένεται να ανοίξει τις πόρτες του τον Μάρτιο, καθώς και να κλείσει όλους τους οίκους ανοχής που συστεγάζονται με σπίτια πολιτών. Χωρίς περιστροφές, σε μια συνέντευξή του που θα συζητηθεί, ο Ηλίας Κασιδιάρης λέει πως δεν έχει αρχηγικές τάσεις, ενώ όσον αφορά τα… νεύρα του υποστηρίζει ότι θα γίνει βουδιστής μοναχός στο Θιβέτ, αν βρεθεί περιστατικό στο οποίο εκνευρίστηκε χωρίς να έχει προκληθεί!

Ο υποψήφιος δήμαρχος της Χρυσής Αυγής γυμνάζεται, βλέπει παλιές ταινίες του ’80 και ακούει Νότη Σφακιανάκη.Για γάμους και κουφέτα δεν μιλάει, αλλά κορίτσι έχει.

Εάν γίνουν μαζί δημοτικές και εθνικές εκλογές, ποια υποψηφιότητα θα προτιμήσεις;

Ο νόμος επιτρέπει να είσαι ταυτόχρονα υποψήφιος δήμαρχος και βουλευτής.

Αν εκλεγώ δήμαρχος, θα παραδώσω την έδρα του βουλευτή και θα ασχοληθώ αποκλειστικά με τα προβλήματα της πόλης των Αθηνών. Οι μέχρι τώρα πληροφορίες μου από τις εταιρίες δημοσκοπήσεων αναφέρουν ότι έχουμε μεγάλο ρεύμα και θα είμαστε σίγουρα στον δεύτερο γύρο των εκλογών.

Η Αθήνα, από τα Προπύλαια και κάτω, είναι γεμάτη μετανάστες. Εχεις περπατήσει στα στέκια τους; Τι προτεραιότητες υπάρχουν σε σχέση με αυτό το ζήτημα;

Περπατώ καθημερινά στους δρόμους όλης της πόλης. Αν διοικήσουμε την Αθήνα, θα καταπολεμήσουμε τη λαθρομετανάστευση. Στην πόλη μας δεν θα ζουν αλλοδαποί που έχουν εισέλθει παράνομα στη χώρα. Είναι αδιανόητο οι Ελληνες να είμαστε μειονότητα στα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσάς μας. Σε κάθε παροχή, σε κάθε υπηρεσία του Δήμου Αθηναίων ο Ελληνας θα έχει προτεραιότητα.

Ποια τα σημαντικότερα προβλήματα της Αθήνας; Τι πρέπει να αλλάξει στην πόλη;

Το μεγαλύτερο πρόβλημα της πόλης είναι η βαριά εγκληματικότητα, από το εμπόριο ναρκωτικών στη μέση του δρόμου μέχρι τις βόμβες μολότοφ στη λεωφόρο Πατησίων. Παράλληλα, μας πλήττουν τα σκουπίδια, ο ανεπαρκής φωτισμός, η έλλειψη χώρων πρασίνου και άθλησης. Σε ένα άλλο επίπεδο, πρέπει να καταπολεμηθούν η ανεργία, η ανέχεια και η φτώχεια. Η «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» διαθέτει ένα ολοκληρωμένο πρόβλημα που μπορεί να δώσει άμεσες και ριζικές λύσεις σε όλα τα παραπάνω.

Με το τζαμί στον Βοτανικό που ανοίγει τον Μάρτιο τι θα κάνεις;

Ο νόμος για τη δημιουργία τεμένους στην Αθήνα -που ψηφίστηκε από ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ.- είναι αντισυνταγματικός. Ο εν λόγω χώρος θα μετατραπεί σε πρότυπο χώρο αναψυχής ενηλίκων, όπως αυτοί που λειτουργούν στις μεγαλουπόλεις της Ευρώπης, Αμστερνταμ κ.λπ. Επιπλέον, προγραμματίζουμε να κλείσουμε τους οίκους ανοχής που συστεγάζονται με κατοικίες πολιτών.

Με τον Νίκο Δένδια έχετε έρθει «σώμα με σώμα» στο παρελθόν, ενώ προχθές απέρριψε την πρότασή σας για τις Πρέσπες γιατί έχετε, λέει, αγκυλωτούς σταυρούς στα μπράτσα. Είναι γεγονός ότι έχετε τέτοια τατουάζ;

Ποτέ δεν ασχολήθηκα σοβαρά με το εν λόγω άτομο. Μια φορά αναγκάστηκα να τον σπρώξω και να πέσει ξάπλα στα έδρανα της βουλής, γιατί μου στερούσε το δικαίωμα να ομιλώ ως μέλος της εθνικής αντιπροσωπίας. Τα τατουάζ που έκανα κατά την εφηβική μου ηλικία έχουν μόνο σύμβολα και επιδράσεις από την αρχαία και τη μεσαιωνική Ελλάδα. Η Ν.Δ. δεν απέρριψε την πρότασή μας περί αντισυνταγματικότητας για τις Πρέσπες λόγω των… τατουάζ, αλλά γιατί ταυτίζεται με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εθνική προδοσία της Μακεδονίας. Ο Δένδιας δεν μιλούσε ως απλός βουλευτής, αλλά ως κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Μητσοτάκη, που λέει «ναι» στη σύνθετη ονομασία. Ηταν μεγάλη ξεφτίλα για τους νεοδημοκράτες να τους χειροκροτούν εν χορώ οι εθνομηδενιστές του Τσίπρα.

varvakeios

Η Χρυσή Αυγή τα τελευταία χρόνια και μετά το περιστατικό με τη δολοφονία Φύσσα έχει μαζευτεί. Σχεδόν δεν ακούγεται. Τι γίνεται στο κόμμα; Γιατί τόση σιωπή;

Πριν από πέντε μέρες τα δελτία ειδήσεων μάς χαρακτήριζαν «τραμπούκους» και «προκλητικούς», γιατί φωνάζαμε εν χορώ «Προδότες – Προδότες» μέσα στη Βουλή κατά των βουλευτών που ψήφιζαν τη Συμφωνία των Πρεσπών. Προσωπικά έχω πληρώσει πολλές χιλιάδες ευρώ σε πρόστιμα για αντικοινοβουλευτική συμπεριφορά μόνο την τελευταία τριετία για τα επεισόδια με νεοδημοκράτες, συριζαίους και μουσουλμάνους βουλευτές. Αν πιστεύετε ότι έχουμε μαζευτεί, μάλλον ζείτε σε άλλον πλανήτη.

Οι δημοσκοπήσεις λένε ότι θα είστε τρίτη δύναμη στις εθνικές εκλογές. Εάν πάρετε διερευνητική εντολή, τι θα κάνετε;

Θα είμαστε τρίτη δύναμη με διψήφια ποσοστά και θα συγκυβερνήσουμε με οποιοδήποτε κόμμα δεχτεί το πρόγραμμά μας για πάταξη της λιτότητας, της λαθρομετανάστευσης, της εγκληματικότητας και της αντεθνικής πολιτικής των παρελθόντων κυβερνήσεων (κατάργηση Συμφωνίας των Πρεσπών κ.λπ.).

Ποια η γνώμη σου για τους συνυποψηφίους σου Κώστα Μπακογιάννη, Παύλο Γερουλάνο και Νάσο Ηλιόπουλο;

Δεν κρίνω τα πρόσωπα, αλλά τις προγραμματικές θέσεις. Οι εν λόγω υποψήφιοι δεν παίρνουν θέση για κανένα από τα μείζονα προβλήματα της Αθήνας και ασχολούνται μονίμως με θέματα άνευ ουσίας. Κάνουν πολιτική μόνο στο ίντερνετ και στα τηλεοπτικά πάνελ, την ώρα που εμείς αλωνίζουμε στις γειτονιές της Αθήνας.

Τσίπρας και Μητσοτάκης. Πώς τους βλέπεις;

Δύο όψεις του ίδιου νομίσματος. Μαζί ψήφισαν το 3ο Μνημόνιο, το σύμφωνο συμβίωσης, τον νόμο για ισλαμικό τέμενος, για τα hot-spots των λαθρομεταναστών και, φυσικά, λένε και οι δύο «ναι» στη σύνθετη ονομασία και στη χρήση του ονόματος της Μακεδονίας μας από τους Σκοπιανούς.

Ο ΣΥΡΙΖΑ κατηγορεί τη Ν.Δ. ότι συμπορεύεται με τη Χρυσή Αυγή. Τι λες γι’ αυτό;

Με πρωτοβουλία παραγόντων της Ν.Δ. και με σειρά παράνομων κυβερνητικών παρεμβάσεων σε δικαστικό επίπεδο έμεινα έναν χρόνο στη φυλακή χωρίς δίκη και χωρίς κατηγορία. Είναι τουλάχιστον παρανοϊκός όποιος πιστεύει ότι μπορεί να συνεργαστούμε με την αφελληνισμένη Ν.Δ.

Πώς σχολιάζεις αυτά τα «πέρα δώθε» των βουλευτών από κόμμα σε κόμμα; Και ο Κουκούτσης ανήκει σε αυτούς;

Το φαινόμενο είναι ενδεικτικό της παρακμής της σύγχρονης πολιτικής ζωής. Οσοι αλλάζουν τα κόμματα σαν τα πουκάμισα είναι απλά γελοίοι και καιροσκόποι.

Τι επίπτωση θα έχει το Μακεδονικό στον νέο εκλογικό χάρτη;

Η οργή των Ελλήνων για την προδοσία της Μακεδονίας θα γιγαντώσει το Εθνικιστικό Κίνημα της Χρυσής Αυγής, που σύντομα θα είναι αξιωματική αντιπολίτευση και θα διεκδικεί την εξουσία.

Θα ήθελες στο μέλλον να διεκδικήσεις την αρχηγία της Χρυσής Αυγής;

Δεν έχω αρχηγικές τάσεις. Με απασχολεί να κάνω το καθήκον μου και να είμαι συνεπής στις αρχές μου. Στη Χρυσή Αυγή έχουμε αρχηγό και είμαστε ενωμένοι σαν μία γροθιά.

Ποια νομίζεις ότι είναι τα σημαντικότερα λάθη σου στη δημόσια ζωή μέχρι τώρα;

Που έδειρα τη Λιάνα και όχι τον Προκόπη τον Παυλόπουλο… Αστειεύομαι. Ξέρω ότι, αν έκανα κίνηση, θα με πλάκωνε στο ξύλο. Είναι πολύ σκληρός τύπος, αυτό φάνηκε άλλωστε.

Εχεις ώρες ώρες ένα περίεργο θυμικό. Πού οφείλεται; Σαν να έχεις θέμα με τη διαχείριση του θυμού σου. Γιατί τόσα νεύρα;

Πες μου μία μόνο περίπτωση που αντέδρασα με οργή ή θυμό χωρίς να έχει προηγηθεί προκλητική εις βάρος μου συμπεριφορά, και θα πάω στο Θιβέτ να γίνω βουδιστής μοναχός.

marathonios athinon

Πώς ζεις σήμερα; Δύσκολα μαθαίνουμε νέα σου.

Ζω λιτά και πολύ διακριτικά. Δεν χρειάζεται να προβάλλω την προσωπική μου ζωή. Μου αρκεί να γίνονται γνωστές οι πολιτικές μου θέσεις, αλλά εκεί έχει πέσει απαγορευτικό απ’ όλα τα ΜΜΕ. Ακόμα και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το facebook και το Ιnstagram μου απαγορεύουν να έχω προφίλ με το όνομα και τη φωτογραφία μου.

Κορίτσι υπάρχει; Θα παντρευτείς;

Ναι, υπάρχει, αλλά δεν θα κάνω κανένα άλλο σχόλιο σε αυτό.

Τι βλέπεις στην τηλεόραση; Πώς περνάς τον ελεύθερο χρόνο σου;

Βλέπω καμιά σοβαρή ιστορική σειρά ή καμιά ελληνική ταινία δράσης της δεκαετίας του ’80 με τον Γιώργο Πετρόχειλο, που θα είναι και υποψήφιος με την Ελληνική Αυγή για την Αθήνα. Προσπαθώ να κάνω τρέξιμο, βάρη, σκοποβολή και kick boxing όποτε το επιτρέπουν οι υποχρεώσεις μου. Και, φυσικά, ακούω Νότη Σφακιανάκη.

Ευτυχισμένος άνθρωπος;

Για να εκτιμήσεις τι εστί ευτυχία πρέπει να έχεις φάει πολλά και γερά χαστούκια. Να έχεις πετάξει ψηλά και σε μια στιγμή να έχεις σκάσει με ορμή στον πάτο. Και αυτό, νομίζω, το έχω καταφέρει.

offer

{{-PCOUNT-}}48{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...