Τι φύτεψε η Μενεγάκη έξω από τον Alpha;

TV GOSSIP
Με τραγούδι, τσάπα στο χέρι και πολλή χαρά

Τι φύτεψε η Μενεγάκη έξω από τον Alpha;

Με τραγούδι, τσάπα στο χέρι και πολλή χαρά η Ελένη Μενεγάκη έστησε το δικό της μποστάνι στις εξωτερικές εγκαταστάσεις των τηλεοπτικών στούντιο του Alpha, στην Παλλήνη!

Το μεσημέρι της Τετάρτης οι κάμερες της εκπομπής έδειξαν σε απευθείας μετάδοση τις αγροτικές εργασίες, με την παρουσιάστρια να κρατάει ένα κίτρινο ποτιστήρι, τον Γρηγόρη Γκουντάρα με την τσάπα να ανοίγει αυλάκια στο χώμα και τον Γιώργο Λιανό να τους συντροφεύει μελωδικά με την κιθάρα του, τραγουδώντας το «Απονη ζωή».

Ντυμένη με κόκκινο μπλουζάκι και λευκό κάπρι παντελόνι, η παρουσιάστρια επέβλεπε τις χειρωνακτικές εργασίες που ανέλαβε δημοσιογράφος της παρέας σκάβοντας βαθιά το χώμα κάτω από τον καυτό ήλιο του μεσημεριού.

«Ηταν το όνειρό μου τα τελευταία δύο χρόνια να φτιάξουμε ένα ωραίο μποστάνι» αποκάλυψε η παρουσιάστρια, επιπλήττοντας χιουμοριστικά τον Γρηγόρη Γκουντάρα, ο οποίος διατηρεί στο σπίτι του έναν πολύ όμορφο λαχανόκηπο, επειδή δεν είχε αγοράσει βασιλικό, ώστε να πάρουν ωραία μυρωδιά οι ντοματούλες που φύτεψαν.

Κατά τη διάρκεια της φύτευσης η Ελένη Μενεγάκη έδινε στους τηλεθεατές πολύτιμες διευκρινίσεις και πληροφορίες για τα φυτά, αφού πλέον έχει αποκτήσει «ειδικότητα» αγρότισσας!

Τόσο στη βίλα της στα Μελίσσια όσο και στα Αχλα της Ανδρου, η παρουσιάστρια διατηρεί υπέροχους λαχανόκηπους. Μάλιστα, κατά καιρούς ανεβάζει φωτογραφίες στα social media από τις βιολογικές σοδειές της εισπράττοντας τα «μπράβο» των διαδικτυακών φίλων της.

Μόλις ολοκληρώθηκαν οι εργασίες στο μίνι μποστάνι των στούντιο, οι δύο συμπαρουσιαστές της είχαν φυτέψει αγγουριές, πιπεριές, καρπουζιές, ντοματιές και μελιτζανιές, με την ίδια να αναλαμβάνει το πότισμα δηλώνοντας πολύ ικανοποιημένη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ