Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

«Έκανε την πάπια» για τον παιδεραστή αρχαιοφύλακα στο Μουσείο της Νισύρου;

Σάλο έχει προκαλέσει η χθεσινή αποκάλυψη της εφημερίδας «δημοκρατία»...

«Ξαπλώπουλος και σία» για τους αστυνομικούς στις Φυλακές Μαλανδρίνου

Ζωή και κότα εμφανίζονται να κάνουν όλοι οι αστυνομικοί...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατ. ευρώ – Στις 21:15 η κλήρωση...

Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη κλήρωση του Eurojackpot, καθώς...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Μαφιόζικη εκτέλεση 33χρονης στο πάρκινγκ του σπιτιού της στην Κηφισιά

❱❱ Την εκτέλεσαν εν ψυχρώ, το βράδυ της Δευτέρας, με 15 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πάρκινγκ του σπιτιού τηςΑπό τον
Θεοδόση Π. Πάνου

Αγγιξε και το «αδύναμο» φύλο ο κύκλος του αίματος στον ακήρυχτο πόλεμο των κυκλωμάτων της νύχτας, με θύμα μια 33χρονη γυναίκα, η οποία δολοφονήθηκε εν ψυχρώ με καταιγισμό πυρών από καλάσνικοφ μέσα στο αυτοκίνητό της, στο πάρκινγκ του σπιτιού της, στην Κηφισιά.
Η Κ.Α. απασχολούσε κατά καιρούς την Ασφάλεια για εμπλοκή της στα συμβόλαια θανάτου ηχηρών ονομάτων του υποκόσμου και φαίνεται πως ενός τέτοιου έγινε στόχος.

Το πτώμα της ανακάλυψε χθες το μεσημέρι η ίδια η μητέρα της, που την αναζητούσε από το βράδυ της Δευτέρας στα τηλέφωνα, χωρίς όμως να πάρει απάντηση. Γι’ αυτό πήγε χθες το μεσημέρι στο σπίτι της κόρης της, με αποτέλεσμα να τη βρει νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της, στη θέση του οδηγού.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις των αστυνομικών, οι εκτελεστές φαίνεται ότι είχαν στήσει καρτέρι στην 33χρονη το βράδυ της Δευτέρας, στο υπόγειο πάρκινγκ της πολυκατοικίας της οδού Δαγκλή. Οταν επέστρεψε ανυποψίαστη, οι δράστες την αιφνιδίασαν και τη «γάζωσαν» στην κυριολεξία με 15 σφαίρες μέσα στο αυτοκίνητο. Ομως, κανείς από τους γείτονες δεν τόλμησε να δει τι συμβαίνει.

Στην Ασφάλεια θεωρούν πως, έπειτα από τα τελευταία ξεκαθαρίσματα στον κόσμο της νύχτας με τις απανωτές δολοφονίες από πληρωμένα πιστόλια, το όνομα της 33χρονης βρισκόταν ψηλά στη λίστα με τις προγραφές όσων κινούνται στα σκοτεινά μονοπάτια της παρανομίας. Οπως εκτιμούν, η μαφιόζικη εκτέλεση ήταν πιθανότατα απάντηση στο συμβόλαιο θανάτου του γνωστού νονού της νύχτας Μανώλη Καραγιάννη, ο οποίος είχε δολοφονηθεί τον περασμένο Ιούλιο στο Παλαιό Φάληρο.

Αλλωστε, η 33χρονη φέρεται ότι διατηρούσε μακροχρόνια και θυελλώδη σχέση με ένα από τα πλέον βαριά ονόματα της νύχτας. Ο άνθρωπος αυτός θεωρείται ότι έχει τον απόλυτο έλεγχο στα νυχτερινά κέντρα των βορείων και των νοτίων προαστίων, ενώ φέρεται ως «δεξί χέρι» ηγετικής φυσιογνωμίας στα κυκλώματα των νονών και έχει απασχολήσει πολλές φορές τις Αρχές για ιδιαίτερα σοβαρές υποθέσεις του οργανωμένου εγκλήματος.

Στο παρελθόν, η 33χρονη είχε κατηγορηθεί για ένοπλες ληστείες, ενώ είχε γίνει και πάλι στόχος το 2011, όταν δύο άγνωστοι την είχαν πυροβολήσει στο κεφάλι στην οδό Βεΐκου, στο Γαλάτσι! Μάλιστα, η 26χρονη -τότε- Κ.Α. ήταν επτά μηνών έγκυος! Παρά τον βαρύ τραυματισμό της, είχε κρατηθεί στη ζωή και γέννησε χωρίς προβλήματα ένα κοριτσάκι, επτά ετών σήμερα. Η ίδια γυναίκα είχε θεωρηθεί ύποπτη για τη δολοφονία της συζύγου ενός δολοφονημένου νονού της νύχτας το 2009 μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια του Πειραιά. Τότε, είχε εξεταστεί από τους αστυνομικούς, όμως δεν είχαν προκύψει επαρκή στοιχεία για την ενοχή της.

Εννέα χρόνια στο μικροσκό πιο της ΕΛ.ΑΣ. για την εμπλοκή της σε τέσσερα πληρωμένα «συμβόλαια θανάτου»

Η 33χρονη είχε συλληφθεί για ένοπλες ληστείες, αλλά απασχολούσε εδώ και εννέα χρόνια τις Αρχές για τις σχέσεις της με τα κυκλώματα τις νύχτας και τα πληρωμένα συμβόλαια θανάτου. Μάλιστα, είχε θεωρηθεί ύποπτη για τη δολοφονία της 29χρονης Μαρίας Καυχιέρη τον Μάιο του 2009 στον Πειραιά.

f3 kalfierh

Η σύζυγος του ήδη δολοφονημένου εκείνη την εποχή νονού της νύχτας Γιώργου Αυτιά και κουμπάρα γνωστής ηθοποιού είχε εκτελεστεί εν ψυχρώ μέσα σε ένα ζαχαροπλαστείο στα Καμίνια, από έναν άγνωστο που μπήκε την ώρα που εκείνη περίμενε τα γλυκά που είχε παραγγείλει και την πυροβόλησε στο κεφάλι.

Τον Ιούνιο του 2009 δολοφονήθηκε από δύο άτομα έξω από μια καφετέρια στην οδό Βεΐκου, στο Γαλάτσι, ο ιδιοκτήτης νυχτερινών κέντρων Γιώργος Αναγνωστόπουλος. Στο τραπέζι των ερευνών είχε πέσει και τότε το όνομα της Κ.Α., χωρίς όμως και πάλι να προκύψει εμπλοκή της.

anagnvstopoylos 2

Το 2011, μετά την απόπειρα δολοφονίας σε βάρος της, η Κ.Α. είχε φύγει από την Ελλάδα μαζί με τη νεογέννητη κόρη της, για να αποφύγει μια νέα επίθεση. Τον Μάιο του 2017, όταν ο γνωστός νονός της νύχτας Βασίλης Γρίβας έπεσε νεκρός μπροστά στα μάτια του ανήλικου γιου του έξω από το σχολείο του στα Γλυκά Νερά, οι αστυνομικοί είχαν εξετάσει το ενδεχόμενο πίσω από το συμβόλαιο θανάτου να βρισκόταν η 33χρονη, χωρίς όμως να καταφέρουν να στοιχειοθετήσουν αποδείξεις.

vasilis grivas 16

Τον περασμένο Ιούλιο, το όνομα της Κ.Α. είχε συνδεθεί και με τη δολοφονία στο Παλαιό Φάληρο του Μανώλη Καραγιάννη, γνωστού και ως «Καράφλα», «Σαμπρέλα» ή «Νταίζη», ο οποίος είχε θεωρηθεί ύποπτος για τη δολοφονία Στεφανάκου. Ούτε αυτή τη φορά, όμως, εντοπίστηκαν επαρκή στοιχεία.

f6 2461702

offer

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Γιάννης Φέρτης: Η Βίβιαν Μπενέκου αποκαλύπτει όλα όσα δεν ξέρουμε για τον τεράστιο ηθοποιό

Δάκρυζε όταν άκουγε κλαρίνο, χόρευε τσάμικα με πάθος, αγαπούσε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

«Εφυγε» ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς

«Εφυγε» στα 68 του χρόνια ο Ηλίας Μπαρμπαλιάς που...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...