Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

Σκηνοθέτησε αυτοκτονία για να την «κοπανήσει»

❱❱ Ορμηξε σε έναν από τους αστυνομικούς που πήγαν να τον λύσουν και αποπειράθηκε να δραπετεύσειΑπόπειρα αυτοκτονίας -εκτιμάται ότι ήταν «μαϊμού»- φέρεται ότι έκανε μέσα στα κρατητήρια του Αστυνομικού Τμήματος Γλυφάδας ένας από τους τρεις διαρρήκτες που κατηγορούνται ότι είχαν «ανοίξει» τα… μισά σπίτια της Ανω Γλυφάδας, ανάμεσά τους και αυτό της αντιδημάρχου Αναστασίας Πατεράκη!

Οπως προκύπτει από τη δικογραφία που φέρνει στο φως η «Espresso», σύμφωνα με τους αστυνομικούς, το απόγευμα της Τρίτης του Πάσχα 10 Απριλίου ο 19χρονος διαρρήκτης, που μαζί με τους δύο συνεργούς του είχε γίνει ο φόβος και ο τρόμος για τους κατοίκους των νοτίων προαστίων, έφτιαξε με την μπλούζα του μια αυτοσχέδια αγχόνη και επιχείρησε να κρεμαστεί μέσα στο κελί του!

Ομως, οι φωνές των υπόλοιπων κρατουμένων σήκωσαν στο πόδι το αστυνομικό τμήμα, με αποτέλεσμα να μην προλάβει να ολοκληρώσει την πράξη του. Ανάμεσα σε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει ο 19χρονος, για διακεκριμένες κλοπές, σύσταση συμμορίας και αντίσταση, πλέον περιλαμβάνεται και αυτή της απόπειρας απόδρασης κρατουμένου, καθώς φέρεται ότι σκηνοθέτησε την απόπειρα αυτοκτονίας για να βρει ευκαιρία να δραπετεύσει!

Οπως αναφέρουν οι αστυνομικοί που κλήθηκαν να επέμβουν, όλα έγιναν μόλις άνοιξαν την πόρτα των κρατητηρίων για να λύσουν τον νεαρό. Εκείνη τη στιγμή ο κρατούμενος έπιασε από τη… γραβάτα έναν συνάδελφό τους και τον έσπρωξε μέσα στο κελί προσπαθώντας να διαφύγει! Ωστόσο, οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον ακινητοποιήσουν εγκαίρως και τον έκλεισαν ξανά στο κελί.

Φώναζαν

Παράλληλα, οι δύο συγκατηγορούμενοί του, που κρατούνταν σε ξεχωριστά κελιά και είχαν καταλάβει τι είχε συμβεί, άρχισαν να φωνάζουν και να χτυπούν τα κάγκελα, κάνοντας τους αστυνομικούς να φοβηθούν ακόμα και για ομαδική απόπειρα απόδρασης. Τελικά, τα πνεύματα ηρέμησαν λίγο αργότερα και η τάξη επανήλθε στο τμήμα.

Οι τρεις διαρρήκτες, οι οποίοι μία ημέρα προτού συλληφθούν είχαν κάνει άνω κάτω το σπίτι της αντιδημάρχου Γλυφάδας Αναστασίας Πατεράκη και έκλεψαν 1.000 ευρώ, κοσμήματα και διάφορα αντικείμενα, αξίας 10.000 ευρώ, φέρεται ότι είχαν συστήσει συμμορία, η οποία είχε κάνει «επάγγελμα» τις κλοπές και τις διαρρήξεις. Από τον Ιανουάριο έως και τη μέρα που βρέθηκαν με χειροπέδες κατηγορούνται ότι διέπραξαν τουλάχιστον 23 κλοπές και απόπειρες κλοπής στην περιοχή της Ανω Γλυφάδας!

Επιπλέον, δύο μέρες μετά τη σύλληψή τους (στις 12 Απριλίου) προσήλθε στο Τμήμα Ασφαλείας Γλυφάδας μια Φιλιππινέζα οικιακή βοηθός, η οποία αναγνώρισε τον έναν εκ των συλληφθέντων, ο οποίος, όπως κατέθεσε, χτύπησε το κουδούνι του σπιτιού στο οποίο εργάζεται στις 2 Δεκεμβρίου του 2017 μαζί με έναν συνεργό του. Οι δυο τους προσποιήθηκαν ότι έφεραν δύο… χαλιά που είχαν παραγγείλει τα αφεντικά της και μπήκαν στο σαλόνι.

Στη συνέχεια, ενώ εκείνοι έκαναν δήθεν ότι… μετρούσαν τον χώρο για να δουν αν χωράνε τα χαλιά, ένας τρίτος συνεργός τους «τρύπωσε» στο διαμέρισμα και έκανε φύλλο και φτερό όλους τους χώρους, αναζητώντας μετρητά και κοσμήματα. Οταν η οικιακή βοηθός άρχισε να υποψιάζεται ότι κάτι ύποπτο γινόταν, ζήτησε από τους δύο «υπαλλήλους» να της δείξουν την απόδειξη της παραγγελίας.

Τότε, εκείνοι αποχώρησαν αφήνοντας πίσω τους το ένα χαλί! Λίγη ώρα αργότερα η γυναίκα διαπίστωσε έντρομη ότι στο άλλο χαλί που πήραν μαζί τους οι δράστες είχαν κρύψει μια… μαξιλαροθήκη, μέσα στην οποία είχαν βάλει τα κλοπιμαία, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια με πολύτιμους λίθους, μία πανάκριβη καρφίτσα με διαμάντια, ένα πλατινένιο δαχτυλίδι με διαμάντι και άλλα τιμαλφή!

«Μια αυτόφωρη πράξη που θα μπορούσε να οδηγηθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο εξελίχθηκε σε απόδοση 23 πράξεων κλοπών χωρίς καμία σύνδεση μεταξύ τους, χωρίς modus operandi (σ.σ.: πανομοιότυπος τρόπος δράσης) και σε σχέση με έναν εκ των κατηγορουμένων αποδόθηκε μια περίπτωση ληστείας, όταν από το φωτογραφικό υλικό προκύπτει ξεκάθαρα ότι πρόκειται περί άλλου προσώπου. Οι ανάγκες για γιγάντωση της υπόθεσης, δυστυχώς, μετέτρεψαν απλούς αδικηματίες σε εξιλαστήρια θύματα» δήλωσε ο συνήγορος δύο εκ των κατηγορουμένων Γιάννης Γλύκας.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...