Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Γυναίκα «αράχνη» στον Σκάι

❱❱ Μεγάλη η λίστα με τους εραστές-θύματά της! Ενας έπεσε στα ναρκωτικά και μπήκε σε ψυχιατρείο, ενώ κάποιος άλλος χώρισε και φαλίρισεΑπό την
ΚΛΑΡΑ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

«Κλείνει σπίτια» σέξι μελαχρινή του «Power of love»! Ενας Αλβανός σερβιτόρος, πρώην σύντροφός της, λέγεται ότι εξαιτίας της έπεσε στα… ναρκωτικά και ότι μετά τον χωρισμό τους, μάλιστα, κατέληξε στο ψυχιατρείο!

Αυτός φέρεται ότι είναι το πρώτο «θύμα» της αθώας, κατά τα άλλα, κοπέλας, που ψάχνει την παντοτινή αγάπη και είπε να περάσει και μία… βόλτα από τη βίλα του Σκάι. Ακόμα, δηλαδή, ένα «λαβράκι» που… ψάρεψε η παραγωγή του Ατζούν Ιλιτζαλί! Από την ώρα που η εν λόγω νεαρά μπήκε στο reality, έχουν βουίξει η παλιά γειτονιά της αλλά και η επαρχιακή πόλη στην οποία γεννήθηκε για το «αμαρτωλό» παρελθόν της.

Προτού αποφασίσει να αναζητήσει τον έρωτα -αλλά και την προβολή- στην Κωνσταντινούπολη, εργαζόταν ως PR σε κάθε λογής μαγαζί, ψάχνοντας παράλληλα και το… κελεπούρι που θα πέσει στον έρωτά της. Οπως αναφέρει στην «Espresso» αξιόπιστη πηγή, το κορίτσι αυτό είχε πάντα δίψα για δημοσιότητα… Χρόνια προσπαθούσε ποικιλοτρόπως να γίνει διάσημη! Είχε πάρει σβάρνα όλους τους τοπικούς διαγωνισμούς ομορφιάς, αλλά συμμετείχε αφιλοκερδώς και σε κάθε χαμηλής αισθητικής σόου, που διοργανωνόταν στην ευρύτερη περιοχή της περιφέρειας, από την οποία κατάγεται.

Κι ό,τι δεν κατάφερε να πετύχει με όλα αυτά, το πέτυχε επιτέλους με τη συμμετοχή της στο reality της αγάπης. Και μιλώντας για αγάπη, η συγκεκριμένη καλύτερα θα ήταν να μη σε… αγαπήσει! Κι αυτό γιατί, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», όσοι άντρες έπεσαν στα δίχτυα της… καταστράφηκαν με τον έναν ή με τον άλλον τρόπο. Αφού τρέλανε έναν δύστυχο Αλβανό σερβιτόρο, ο οποίος από τη συμπεριφορά της έπεσε στα ναρκωτικά και αργότερα, μη αντέχοντας τον χωρισμό τους, βρέθηκε σε ψυχιατρική κλινική, είπε να ασχοληθεί με κάποιον πιο… υψηλόβαθμο στα νυχτερινά κέντρα. Επόμενος στόχος; Επιχειρηματίας με δικό του κατάστημα στην πόλη της και μάλιστα παντρεμένος! Αποτέλεσμα; Οπως μας μετέφεραν, τον χώρισε με δόλιο τρόπο και στο τέλος τού έκλεισε και το μαγαζί. Τον απομύζησε οικονομικά και τώρα ο άνθρωπος κάνει τον πλασιέ από σπίτι σε σπίτι για ένα μεροκάματο!

Ενας ποδοσφαιριστής πάλι που έμπλεξε μαζί της «έχασε την μπάλα»! Ευτυχώς, έληξε νωρίς το συμβόλαιό του με την τοπική ομάδα στην οποία αγωνιζόταν και τη γλίτωσε φθηνά φεύγοντας από την περιοχή. Στην καρδιά της τον ακολούθησε ένας επιχειρηματίας bar, τον οποίο… ξαπόστειλε κακήν κακώς. Και η λίστα με τα «θύματά» της δεν έχει τέλος!

offer

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....