Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

«Στα μαχαίρια» πάλι οι Καρντάσιαν

❱❱ Non stop τσακωμοί ανάμεσα στον Κάνιε Γουέστ και στην πεθερά τουΔεν λέει να ησυχάσει η οικογένεια Καρντάσιαν, η οποία εκτός από τις απιστίες έχει να αντιμετωπίσει και τα ψυχολογικά των γαμπρών. 

Το νέο μέτωπο είναι στην ουσία ένα μέτωπο που αναζωπυρώθηκε, αυτό του Κάνιε Γουέστ, συζύγου της Κιμ.

Ο διάσημος ράπερ και σχεδιαστής, σύμφωνα με πηγή του αμερικανικού περιοδικού «People», βρίσκεται στα μαχαίρια με την πεθερά του Κρις Τζένερ, η οποία τσακώνεται τελευταία συνέχεια μαζί του επειδή φοβάται ότι η περίεργη συμπεριφορά του πλήττει το brand name της κόρης της. Ο Κάνιε, που είχε και στο παρελθόν ένα επεισόδιο δημόσιου νευρικού κλονισμού, τον τελευταίο καιρό κάνει περίεργες δηλώσεις ενώ απομακρύνει από το περιβάλλον του παλιούς συνεργάτες και φίλους, μεταξύ των οποίων τον μάνατζέρ του Σκούτερ Μπράουν. Αυτές οι κινήσεις, πάντα σύμφωνα με το περιοδικό, έχουν προκαλέσει «τεράστιες εκρήξεις» ανάμεσα στον σύζυγο της Κιμ και στην Κρις.

«Πιστεύει πραγματικά ότι είναι ο Θεός και μια ιδιοφυΐα και ότι μπορεί να κάνει τα πάντα μόνος του» αναφέρει πηγή στο περιοδικό και προσθέτει: «Η Κιμ προσπαθεί να έχει υπό έλεγχο τον Κάνιε και την κατάσταση αλλά δεν τα καταφέρνει».

Οι δικηγόροι

Εκτός από τη σύζυγό του όμως ο ράπερ εξουθενώνει και τους συνεργάτες του, αφού «κοιμάται πολύ λίγο και στέλνει μηνύματα όλη τη μέρα αλλά και τη νύχτα».

Ειδικά η λύση της συνεργασίας του με τον Μπράουν αλλά και με τους δικηγόρους του έχει προκαλέσει αίσθηση. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του ΤΜΖ, το τελευταίο διάστημα ο Κάνιε απαιτεί απ’ όλους αποκλειστική συνεργασία επειδή θέλει να γίνει πιο μεγάλος και από την… Apple. Την ίδια ώρα δε o ραδιοφωνικός παραγωγός Εμπρο Ντάρντεν ισχυρίστηκε ότι ο ίδιος ο ράπερ τού έχει εκμυστηρευτεί ότι είχε εισαχθεί στα τέλη του 2016 σε νοσοκομείο για να αντιμετωπίσει τον εθισμό του στα οπιοειδή. Πάντως, η Κρις Τζένερ με ανάρτησή της στο twitter έσπευσε να διαψεύσει τα περί τσακωμών της με τον Γουέστ χαρακτηρίζοντας το σχετικό δημοσίευμα «ψέματα».

Ολόγυμνη η Κιμ για το νέο της άρωμα

esr 2604 021 cmyk

Την ίδια ώρα η Κιμ συνεχίζοντας τη συνέπειά της απέναντι στο brand name της αναρτούσε γυμνές -για την ακρίβεια ολόγυμνες- φωτογραφίες της ως teaser για το σχήμα του μπουκαλιού του νέου αρώματός της, που θα είναι αυτό της σιλουέτας της. Ενδεικτικό είναι ότι σε μερικές από τις φωτογραφίες το γυμνό κορμί της 37χρονης είναι καλυμμένο με γκρι πηλό, που προφανώς χρησιμοποιήθηκε για να δημιουργηθεί το εκμαγείο της άκρως «καμπυλωτής» σιλουέτας της.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...