Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις 21χρονης για τον εφιάλτη που έζησε στα χέρια μεγαλογαιοκτήμονα...

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις για τον 57χρονο μεγαλογαιοκτήμονα,...

Καρδιοκατακτητής: O Σταύρος Νιάρχος με την πρώην τού Ρόμαν Αμπράμοβιτς

❱❱ Πυκνώνουν οι κοινές εμφανίσεις του Σταύρου Νιάρχου jr με την πρώην κυρία Αμπράμοβιτς Ντάσα ΖούκοβαΑπό την
Πετρίνα Καλαμβοκίδη

Mετά τον Ρώσο μεγιστάνα Ρόμαν Αμπράμοβιτς, η Ντάσα Ζούκοβα επέλεξε τον περιζήτητο Ελληνα γόνο εφοπλιστικής οικογένειας Σταύρο Νιάρχο για το επόμενο… deal της καρδιάς της. Η πρώην σύζυγος του Ρώσου ολιγάρχη και ο γιος του Φίλιππου Νιάρχου λέγεται ότι είναι το νέο hot ζευγάρι των κοσμικών κύκλων της Νέας Υόρκης, με τις κοινές εμφανίσεις τους να πυκνώνουν το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Page Six», η τελευταία κοινή εμφάνισή τους έγινε την περασμένη Πέμπτη στο ετήσιο Acquisitions Dinner του Metropolitan Museum της Νέας Υόρκης, όπου η Ζούκοβα είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου.

Προσφάτως είχαν δώσει μαζί το «παρών» και σε event της γκαλερί Art Basel του Μαϊάμι, που επιμελήθηκε η Νταϊάνα Βιντμάγερ Πικάσο, καθώς και σε event του περιοδικού της, του «Garage Magazine», προς τιμήν του καλλιτέχνη Τζεφ Κουνς. «Είναι φίλοι εδώ και καιρό και τελευταία έχουν αρχίσει να περνούν χρόνο μαζί» ανέφερε πηγή στην «Page Six». Οι φήμες στα κοσμικά πηγαδάκια της Νέας Υόρκης πάντως λένε ότι η σχέση της 36χρονης Ζούκοβα και του 32χρονου Νιάρχου έχει αλλάξει επίπεδο και έχει γίνει κάτι περισσότερο από φιλική.

q5yqwe5 5

Η Ντάσα Ζούκοβα και ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ανακοίνωσαν από κοινού το διαζύγιό τους τον περασμένο Αύγουστο, ύστερα από 10 χρόνια γάμου, επισημαίνοντας ότι παραμένουν καλοί φίλοι και συνεργάτες πάνω στα κοινά τους projects.

Ο χωρισμός

«Υστερα από 10 χρόνια μαζί πήραμε τη δύσκολη απόφαση να χωρίσουμε, αλλά παραμένουμε στενοί φίλοι, γονείς και συνεργάτες στα projects που αναπτύξαμε μαζί» ανέφεραν χαρακτηριστικά τότε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2005, όταν ο Αμπράμοβιτς ήταν ακόμα παντρεμένος με τη δεύτερη σύζυγό του κι εκείνη είχε δεσμό με τον τενίστα Μαράτ Σαφίν. Επισημοποίησαν τη σχέση τους το 2007, μετά το διαζύγιο του Αμπράμοβιτς, και δύο χρόνια αργότερα έγιναν γονείς του Ααρον Αλεξάντερ. Η κόρη τους Λία Λου γεννήθηκε το 2013. Η Ντάσα Ζούκοβα έχει έδρα της τη Νέα Υόρκη, αφού εκεί φοιτούν τα παιδιά τους.

ΤΑ ΑΜΟΡΕ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΓΟΗ

Η προσωπική ζωή του Σταύρου Νιάρχου έδινε ανέκαθεν τροφή για δημοσιεύματα. Η τελευταία σχέση του με το μοντέλο Τζέσικα Χαρτ έληξε ύστερα από εφτά χρόνια, στις αρχές του φετινού καλοκαιριού, παρά τις φήμες που τους ήθελαν να οδεύουν για γάμο. «Μπορώ να επιβεβαιώσω τον χωρισμό. Η απόφαση ήταν κοινή και παραμένουν φίλοι» δήλωσε τον Ιούλιο ο εκπρόσωπος Τύπου του 31χρονου μοντέλου, με την άλλη πλευρά να τηρεί σιγήν ιχθύος.

q5yqwe5 4

Ο ίδιος, άλλωστε, ουδέποτε έχει μιλήσει για τα προσωπικά του, παρότι οι σχέσεις του απασχολούσαν πάντα τα ΜΜΕ. Η πρώτη γνωστή σχέση του ήταν με τη Μέρι Κέιτ Ολσεν, με την οποία έβγαινε για αρκετούς μήνες το 2005, μέχρι που πέρασε στην αγκαλιά της Πάρις Χίλτον, ραγίζοντάς της την καρδιά. «Μου λείπει και τον αγαπώ. Δεν μιλάμε πια. Είναι οδυνηρό για μένα. Είναι δύσκολη περίοδος» δήλωνε τότε η Μέρι Κέιτ Ολσεν, προσθέτοντας ότι εκείνη και η Χίλτον δεν μιλούν. Το 2014 το αμερικανικό περιοδικό «In Touch» δημοσιοποίησε λίστα με τους εραστές της ηθοποιού Λίντσεϊ Λόχαν και ανάμεσα στα ονόματα που περιελάμβανε αυτή ήταν κι εκείνο του Σταύρου Νιάρχου. Σύμφωνα μάλιστα με το δημοσίευμα, η Χίλτον και η Λόχαν είχαν τσακωθεί για τα μάτια του Ελληνα μεγιστάνα το 2006.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...