Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Η 25χρονη και η πολυγαμική οικογένεια των… ζόμπι!

Πολυγαμική έγινε η 25χρονη Φελίσιτι Κάντλεκ, καθώς μεγάλωσε την...

Ο αληθινός Φόρεστ Γκαμπ: Έτρεξε από την μια άκρη της Αφρικής στην...

Σαν να ήταν ο Φόρεστ Γκαμπ, άνδρας πήγε τρέχοντας...

Χάρης Σιανίδης: «Θέλω το team της ”Beautiful People PR” Events να την...

Ο Χάρης Σιανίδης είναι ο ιδρυτής και εμπνευστής της...

Θρίλερ με ανδρικό κομποσκοίνι στο Ι.Χ. της Λαγούδη

❱❱ Ανήκει σε κάποιον που είχε σχέση με τις τελευταίες στιγμές της ζωής τηςAπό τις
Εύα Παπαδάτου,
Μαρία Μεϊμάρη 

Το μυστηριώδες «αντικείμενο που φοριέται» και βρέθηκε στο αυτοκίνητο της Ειρήνης Λαγούδη μετά την πυρκαγιά που της στέρησε τη ζωή. αλλά δεν ανήκε σε εκείνη, είναι τελικά ένα ανδρικό κομποσκοίνι!

Οπως αποκάλυψε ο τεχνικός σύμβουλος της οικογένειας, ο οποίος συνέταξε έκθεση γύρω από τις συνθήκες θανάτου της 44χρονης, ο πρώην υπαρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος Ανδριανός Γκουρμπάτσης, πρόκειται για ένα μαύρο κομποσκοίνι με δύο γαλάζιες χάντρες.

Μιλώντας στην «Espresso», ο νομικός εκπρόσωπος της οικογένειας, δικηγόρος Βασίλης Ταουξής εξήγησε πως ο απόστρατος στρατηγός της Πυροσβεστικής Ανδριανός Γκουρμπάτσης εντόπισε ανάμεσα στα ευρήματα ένα μαύρο κομποσκοίνι μεγάλου μεγέθους, που σημαίνει ότι φοριέται σε ανδρικό καρπό:

«Μετά την έρευνα που διεξήγαγε διαπίστωσε πως δεν ανήκει σε κανένα μέλος της οικογένειας της άτυχης Ειρήνης, αλλά ούτε και στην ίδια τη 44χρονη. Κατόπιν αυτού, βάσιμα εικάζει πως ανήκει σε τρίτο πρόσωπο που έχει σχέση με τις τελευταίες στιγμές της ζωής της αδικοχαμένης μητέρας από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας. Ζητήσαμε να σταλεί το κομποσκοίνι στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της Αστυνομίας για έρευνα και για να γίνει ταυτοποίηση του βιολογικού υλικού που θα προκύψει από τον έλεγχο του κομποσκοινιού, ώστε να καταλάβουμε σε ποιον ανήκει».

Πραγματογνώμονας

Την ίδια ώρα, από την οικογένεια ορίστηκε και νέος δικαστικός πραγματογνώμονας για να συνδράμει στις έρευνες. Πρόκειται για τον στρατηγό της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία Γιάννη Ρούσση, ο οποίος είναι δικαστικός πραγματογνώμων και δίνει περισσότερες πιθανότητες στο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και όχι για αυτοχειρία..

«Δεν αποκλείω σε καμία περίπτωση το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας. Θεωρώ ότι είναι πιθανότερο να έχουμε να κάνουμε με εγκληματική ενέργεια, μιλώντας πάντα με επιφύλαξη…» δήλωσε ο κ. Ρούσσης.

aftokinito lagoudi aftopsia 6

Αναφορικά με την προσθήκη του νέου πραγματογνώμονα στην υπόθεση θρίλερ, ο κ. Ταουξής εξέφρασε την ικανοποίησή του:

«Εχει ιδιαίτερη σημασία για εμάς διότι πλέον μπαίνει στην υπόθεση ένας άνθρωπος που έρχεται μέσα από τους κόλπους της Αστυνομίας».

Ο γνωστός δικηγόρος αποκάλυψε επίσης ότι το χρυσαφί Ford Ka της Ειρήνης εστάλη στην Αθήνα για να είναι κοντά του οι πραγματογνώμονες και οι τεχνικοί σύμβουλοι της οικογένειας, που θα το κάνουν «φύλλο και φτερό»:

«Στον περιορισμένο χώρο της Ασφάλειας Αγρινίου και στον λίγο χρόνο που μας έδωσαν δεν ήταν δυνατόν να κάνουμε τη δουλειά μας όπως θέλαμε. Θα βρούμε από αποτυπώματα μέχρι βιολογικό υλικό, φωτίζοντας με τον κατάλληλο φωτισμό που έχουν στη διάθεσή τους οι πραγματογνώμονες».

Στο μεταξύ, στο σημείο όπου βρέθηκε νεκρή η Ειρήνη πήγε χθες πρώτη φορά ο αδελφός της. Ο Γιώργος Λαγούδης επανέλαβε την πεποίθηση της οικογένειας ότι η αγαπημένη τους έπεσε θύμα στυγερής δολοφονίας και διαβεβαίωσε ότι σύντομα θα λάμψει η αλήθεια για να δικαιωθεί η ψυχή της και να τιμωρηθούν οι ένοχοι.

offer

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

«Μουρμούρα» για Μπάμπη χωρίς το έτερον ήμισυ

Με τη δημοφιλή κωμική σειρά του τηλεοπτικού κοινού «Μην...