Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Εύζωνες στο… Ωνάσειο!

❱❱ Οποιος επιλέγεται να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά θα περνά από αυστηρό καρδιολογικό έλεγχοΑπό τη
Βίβιαν Μπενέκου

Το σοκ που προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος του Πατρινού εύζωνα Σπύρου Θωμά, ο οποίος ξεψύχησε λίγη ώρα αφότου είχε τελειώσει την υπηρεσία του στο Μνημείο του Αγνωστου Στρατιώτη, πιθανότατα λόγω μεγαλοκαρδίας, οδήγησε στην άμεση αντίδραση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. 

Με απόφασή του, στο εξής κάθε στρατιώτης που θα επιλέγεται να υπηρετήσει στην Προεδρική Φρουρά ως εύζωνας θα περνά από αυστηρό καρδιολογικό έλεγχο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, συγκινημένος με το τραγικό τέλος του δίμετρου παλικαριού, που άφησε την τελευταία πνοή του τη νύχτα της 21ης Φεβρουαρίου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας έδωσε εντολή από εδώ και στο εξής να περνούν υποχρεωτικά την είσοδο του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου όσοι πρόκειται να φορέσουν την ευζωνική στολή.

Στο Ωνάσειο, το οποίο δέχθηκε να συνδράμει δωρεάν, οι εύζωνες που επιλέγονται για να υπηρετήσουν στην Προεδρική Φρουρά θα υποβάλλονται σε τσεκάπ και, σε περίπτωση που διαπιστώνεται πρόβλημα, δεν θα μπορούν να συνεχίσουν στο Σώμα.

Ο άτυχος Σπύρος Θωμάς από την Πάτρα έφυγε ξαφνικά από τη ζωή λίγο αφότου είχε τελειώσει τη δεύτερη σκοπιά του στον Αγνωστο Στρατιώτη. Επεσε να κοιμηθεί στους κοιτώνες της μονάδας του και λίγες ώρες αργότερα οι συνάδελφοί του πήγαν να τον ξυπνήσουν για το βραδινό προσκλητήριο. Ο Σπύρος ξύπνησε, σηκώθηκε από το κρεβάτι, όμως δευτερόλεπτα αργότερα κατέρρευσε, για να διαπιστωθεί στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο πως ήταν νεκρός.

Στην κηδεία του 24χρονου είχαν εκτυλιχτεί σπαραξικάρδιες σκηνές, με τα περήφανα παλικάρια της Προεδρικής Φρουράς να μην μπορούν να συγκρατήσουν τα δάκρυά τους και να ξεσπούν σε λυγμούς.

Κυβερνητικά αεροσκάφη για συζύγους υπουργών!

amyras

❱❱Σύζυγοι υπουργών χρησιμοποιούσαν τα κυβερνητικά αεροσκάφη Gulfstream, Embraer 145 και Embraer Legacy για ταξίδια στο εξωτερικό.
Τουλάχιστον αυτό λέει ο «ποταμίσιος» Γιώργος Αμυράς (φωτό): «Χρειάστηκαν τέσσερις μήνες και συνεχείς κοινοβουλευτικές ερωτήσεις μου, ώστε να παραδεχτεί τελικά το υπουργείο Εθνικής Αμυνας ότι σύζυγοι υπουργών έκαναν χρήση των πανάκριβων κυβερνητικών αεροσκαφών.
Ο υπουργός ωστόσο δεν μου απάντησε ούτε ποιοι ήταν οι υπουργικοί σύζυγοι ούτε σε πόσες κυβερνητικές πτήσεις επέβαιναν ούτε τους προορισμούς τους στο εξωτερικό ούτε τον λόγο που δικαιολογούσε αυτά τα ταξίδια» δήλωσε σχετικά με το θέμα ο Γιώργος Αμυράς, ο οποίος λέει ότι το συνολικό κόστος των πτήσεων των τριών κυβερνητικών αεροσκαφών για την τριετία 2015-2018 ανήλθε σε 9.698.721 ευρώ για 2.032,4 ώρες πτήσεων!
Τι να σχολιάσουμε τώρα; Το Μιλάνο είναι όντως λίγο μακριά για ψώνια, κι ένα αεροπλανάκι δεν είναι κακό… Αλλωστε «όταν βλέπω αεροπλάνο, μού ‘ρχεται να σου την κάνω», σύμφωνα με λαϊκό άσμα!

Το ζιβάγκο ξύπνησε  παπανδρεϊκές μνήμες

selfi

❱❱Ο Παύλος Χρηστίδης, εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, φόρεσε ζιβάγκο και ξύπνησε τις παπανδρεϊκές μνήμες των καλών εποχών του ΠΑΣΟΚ. Δεν έμεινε όμως σε αυτό, παρά δημιούργησε και το λεγόμενο «team ζιβάγκο», βάζοντας κι όλους τους φίλους και γνωστούς του να βρουν ζιβάγκο και να τα φορέσουν.

Το «team ζιβάγκο» ξεκίνησε διαδικτυακά κι εντελώς αυθόρμητα ύστερα από μια παρότρυνση του Παύλου αλλά και άλλων να επιστρέψουν στις ρίζες του ΠΑΣΟΚ, φορώντας το ζιβάγκο όπως έκανε στα πρώτα βήματα του Κινήματος ο ιδρυτής του Ανδρέας Παπανδρέου.
Σιγά σιγά λοιπόν, και μετά το κάλεσμα Χρηστίδη, τα ζιβάγκο πολλαπλασιάζονται.
Μάλιστα στο Instagram και το hashtag#Team_ζιβάγκο γίνεται πάρτι από φωτογραφίες στελεχών του Κινήματος που φορούν το θρυλικό ζιβάγκο.
Μπράβο, παιδιά… Με αυτά και με τα άλλα θα «αναστήσετε» -θέλει, δεν θέλει- τον Ανδρέα!

(!)

mitsotakis 0

Μια έκπληξη περίμενε στη Ρόδο τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τον υποδέχθηκε ο Χρήστος, ο ένας και μοναδικός μαθητής στο σχολείο των Αρκιών.

«Το στεφάνι που κατέθεσα στη μνήμη όσων αγωνίστηκαν για την απελευθέρωση της Δωδεκανήσου είχε έναν επιπλέον συμβολισμό. Μου το έδωσε ο Χρήστος, ο μοναδικός μαθητής των Αρκιών, που κάθε χρόνο κάνει παρέλαση μόνος του κρατώντας περήφανα τη σημαία. Το χαμόγελό του μας γεμίζει ελπίδα» δήλωσε ο Κυριάκος αγκαλιάζοντας το μικρό παιδί.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....