Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

«Σασμός»: Η Σάντρα δείχνει έντονο ενδιαφέρον για τον Αστέρη

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Σάντρα δείχνει...

Βασίλης Σίμος: Ο πρώην Survivor και πανελίστας του Φουρθιώτη είναι ο πολιτικός...

Επιασε λαβράκι ο Ανδρέας Λοβέρδος, τοποθετώντας τον 33χρονο πρόεδρο...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου...

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Οικονομάκου πόζαρε με sexy εσώρουχα και όλοι αναρωτήθηκαν… πώς έκανε δύο...

«Σεισμό» και «καύσωνα» την ίδια στιγμή προκάλεσε η Αθηνά...

Η επιστροφή του Κώστα Καραμανλή

Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του αγίου Δημητρίου

ΑΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για  τον εορτασμό του αγίου Δημητρίου

Βγαίνει μπροστά δυναμικά ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής, ο οποίος βρίσκεται ήδη από χθες στη Θεσσαλονίκη για τον εορτασμό του πολιούχου της αγίου Δημητρίου.

Σήμερα θα παραστεί στην επίσημη δοξολογία που θα τελεστεί για τον τριπλό εορτασμό του αγίου Δημητρίου, της απελευθέρωσης της Θεσσαλονίκης και της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου, ενώ θα παρακολουθήσει και την παρέλαση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο και τον πρόεδρο της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη.

Εγινε έξαλλος με τη Μισέλ

f4 6 f5 5

Μόλις της «έβαλε χέρι» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, μαζεύτηκε στο καβούκι της η Μισέλ Ασημακοπούλου, που πουλάει τσαμπουκάδες μόνο εκ του ασφαλούς! Εδώ, με το που έφαγε την κατσάδα του προέδρου για τις δηλώσεις που έκανε περί «θεσμικής εκτροπής», θυμήθηκε τη λέξη «αστοχία». Ο Κυριάκος έγινε έξαλλος μαζί της! Αστοχες, λοιπόν, οι δηλώσεις της, αλλά «αστοχίες υλικών» δυστυχώς έχουμε πολλές στο Κοινοβούλιο. «Πούλα τσαμπουκά» στον Κυριάκο, Μισέλ. Μπορείς; Κόκκινη κάρτα ο Κυριάκος έριξε επίσης στον Αδωνι Γεωργιάδη για τη δήλωση που έκανε, ότι Αριστερά και δημοκρατία δεν πάνε μαζί, και έτσι πολύ γρήγορα εκείνος τα μάζεψε και ανασκεύασε.

Για την… τιμή της Περιφέρειας του

f3 13

Τον είπαν πλούσιο και προσπαθεί να πείσει ότι είναι φτωχός ο Κώστας Μπακογιάννης. Τη Στερεά Ελλάδα τη χαρακτήρισαν πλούσια περιοχή και ο περιφερειάρχης της τρέχει και δεν φτάνει. «Ασυνήθιστο» χαρακτήρισε το καθεστώς χρηματοδότησης της Στερεάς Ελλάδας η Ευρωπαία επίτροπος Περιφερειακής Πολιτικής Κορίνα Κρετού, μετά τη συνάντηση που είχε με τον περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κώστα Μπακογιάννη στο Στρασβούργο. Η Κρετού αναγνώρισε το λάθος στα δεδομένα, βάσει των οποίων χρηματοδοτείται η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και την αναντιστοιχία μεταξύ των διαθέσιμων πόρων και των αναγκών της, την οποία και συνέδεσε με τη βιομηχανική ζώνη Σχηματαρίου – Οινοφύτων. Ετσι απεκατεστάθη η τιμή της Περιφέρειας, που τόσο πολύ τον ενδιέφερε.

Τον ερωτεύτηκε η… κακομοίρα η ρεπόρτερ τον Αλέξη Τσίπρα. Ο πρωθυπουργός υποδέχθηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου ένα γκρουπ δημοσιογράφων από χώρες της Ε.Ε., με μία ρεπόρτερ να κλέβει την παράσταση. Στο τέλος της συνάντησης και μετά τις ερωτήσεις που έθεσαν στον πρωθυπουργό, έβγαλαν την καθιερωμένη αναμνηστική φωτογραφία. Η Αλις Πετρέν, όμως, δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια της από τον πρωθυπουργό. Ενώ όλοι κοίταζαν μπροστά, αυτή παρακολουθούσε αποσβολωμένη τον Αλέξη. Μπράβο ρέντα ο πρωθυπουργός!

Για το κινητό της κυρίας Αρίστης

Σέβομαι απεριόριστα τη μητέρα του πρωθυπουργού μας, την κυρία Αρίστη Τσίπρα, της οποίας το κινητό εκλάπη προχθές, και λίγες ώρες μετά βρέθηκε από τη γιγάντια αστυνομική επιχείρηση που έγινε. Το ίδιο συμβαίνει σε δεκάδες συμπολίτες μας κάθε μέρα που χάνουν «κινητά-εργαλεία δουλειάς», τα οποία δίνουν σχεδόν όλα το στίγμα τους, αλλά να βρεθεί κινητό είναι πιο σπάνιο κι από το να βρεθεί… ζωντανός δεινόσαυρος! Αναρωτιέμαι, λοιπόν, μήπως επειδή οι κλοπές έχουν αυξηθεί δραματικά και επειδή τα κινητά κοστίζουν περιουσίες, όταν δίνεται στίγμα θα πρέπει άμεσα να κινητοποιούνται Αστυνομία και εισαγγελέας, για να συλλαμβάνονται οι δράστες; Φορολογούμενοι πολίτες δεν είμαστε όλοι;

Οικογενειακές πόζες με το μικρο γαϊδουράκι

f7 0

Το πουλαράκι που μόλις γεννήθηκε εκθειάζει ο βουλευτής της Ν.Δ. Κώστας Καραμανλής, ο οποίος πήγε στο Κέντρο Θεραπευτικής Ιππασίας Σερρών (ΚΕΘΙΣ) και ενθουσιάστηκε. Το γαϊδουράκι ήταν μόλις τριών ημερών, και ο Κώστας και τα τρία του παιδιά το φωτογράφισαν και το περιποιήθηκαν. Εκείνο αποσβολωμένο κοιτούσε τους… διάσημους επισκέπτες του.

Ο τόπος των Σερρών, από όπου κατάγεται ο Κώστας Καραμανλής, είναι φυσικός παράδεισος και είναι τυχερά τα γαϊδουράκια, σχολίασε η κορούλα του Καραμανλή junior! Ο βουλευτής Σερρών είναι παντρεμένος με τη Μιράντα Μιχαλοπούλου και έχουν τρία παιδιά: την Αναΐς, έξι ετών, την Αρια, πέντε χρόνων, και τον Αχιλλέα που είναι ενός έτους.

04.06 espr.weekend 260x160 630x388 630x388 630x389 630x388 630x388 630x387 630x387

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...