Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Bρήκαμε το κατοικίδιο της Στέλλας Μπεζαντάκου που έχει γίνει viral στο TikTok...

Στέλλα, μας ακούς; Πολύ μεγάλος σταρ ο Κυριάκος! Μην...

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Ο Νίκος Μακρόπουλος ετοιμάζεται να συναντηθεί μουσικά με την Αγγελική Ηλιάδη

Με το πιο ξεχωριστό σχήμα ετοιμάζεται να κάνει και πάλι την επιστροφή του στο χάρτη της διασκέδασης το Frangelico 2016-2017. Ύστερα από την πρόσφατη ολοκλήρωση του σχήματος Γιώργος Γιαννιάς – Λένα Παπαδοπούλου, που αγκαλιάστηκε θερμά από το κοινό της πόλης, το αγαπημένο νυχτερινό κέντρο είναι πανέτοιμο να συνεχίσει να κρατά τα σκήπτρα της διασκέδασης, φιλοξενώντας για πρώτη φορά μια μουσική συνάντηση που δεν frangelico makropoulosέχει συμβεί ξανά. Ο Νίκος Μακρόπουλος ετοιμάζεται να συναντηθεί μουσικά με την Αγγελική Ηλιάδη, αλλά και τον πιστό στο Frangelico, Σάκη Αρσενίου, και το αποτέλεσμα θα μας μαγέψει. Λίγος χρόνος απέμεινε μέχρι τη στιγμή που οι τρεις καλλιτέχνες θα δώσουν το πρώτο τους ραντεβού στην δημοφιλή πίστα και θα μας ξεσηκώσουν για τα καλά. Από την Πέμπτη, 27 Οκτωβρίου, και κάθε Πέμπτη, Παρασκευή και Σάββατο, οι τρεις καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και θα απογειώνουν για τα καλά το κέφι. 

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ • FRANGELICO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Δύο δεκαετίες παρουσίας στη μουσική σκηνή έχει ο Νίκος Μακρόπουλος και μέσα σε όλο αυτό το διάστημα η πορεία του είναι συνεχώς ανοδική. Το 1998 κυκλοφόρησε την πρώτη δισκογραφική του δουλειά με τίτλο «Έχω δικαίωμα» και αμέσως ξεχώρισε. Από το δίσκο αυτό ξεπήδησαν οι επιτυχίες «Ζήτημα αγάπης», «Μ’ έκαψες» και «Και τώρα οι δυο μας». Αναμφίβολα, η μεγάλη επιτυχία για εκείνον ήρθε το 2004, όταν το άλμπουμ που κυκλοφόρησε, με τίτλο «Πού θέλεις να φτάσεις»γνώρισε τεράστια αγάπη από το κοινό. Ειδικότερα, το τραγούδι του δίσκου «Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης» ξεχώρισε και αναδείχθηκε σε μία από τις πιο χαρακτηριστικές μέχρι σήμερα επιτυχίες του. Πλέον, 12 χρόνια μετά, το κομμάτι συνεχίζει να ακούγεται δυναμικά στις ζωντανές εμφανίσεις του και όχι μόνο. Αυτές, μονοπωλούν το ενδιαφέρον στην πόλη της Αθήνας κάθε φορά και κερδίζουν την αγάπη του κοινού. Κάθε φορά, τα κέντρα όπου εμφανίζεται ο Νίκος Μακρόπουλος είναι κατάμεστα από το κοινό του και για το λόγο αυτό, ο ίδιος αποτελεί εγγύηση επιτυχίας για κάθε πίστα. Φέτος, τον βλέπουμε για πρώτη φορά στο Frangelico, ένα μαγαζί με μεγάλη ιστορία στη διασκέδαση της πόλης, που ξέρει να κάνει τις κατάλληλες επιλογές. Μακρόπουλος Ηλιάδη Αρσενίου θα είναι αναμφίβολα, ένα από τα πιο hot σχήματα που έχουμε δει ποτέ στην πίστα του. 

ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΗΛΙΑΔΗ • FRANGELICO • ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-17 

Η Αγγελική Ηλιάδη έχει μια μόνιμη παρουσία κάθε χρόνο στις πίστες της πόλης, και αυτό δεν είναι καθόλου τυχαίο. Από το 2003, που μας συστήθηκε μέσω της πρώτης της επιτυχίας, «Τη μοναξιά φοβάμαι», μέχρι και σήμερα, έχει κερδίσει την αμέριστη αγάπη του κοινού του λαϊκού τραγουδιού. Και όχι μόνο λόγω των επιτυχιών που μας έχει χαρίσει αλλά και της παρουσίας της στην πίστα, που κερδίζει κάθε φορά τις εντυπώσεις. Εκρηκτική, με ταμπεραμέντο αλλά και ωραία φωνή, η Αγγελική Ηλιάδη αποτελεί τη δυναμική γυναικεία παρουσία που κάθε καλλιτέχνης θα ήθελε στο πλευρό του επί σκηνής. Για το λόγο αυτό, έχει μια σταθερή θέση στα μπουζούκια της Αθήνας. Παρά τη μεγάλη πορεία της, δεν την είχαμε δει μέχρι σήμερα στην πίστα του frangelico μπουζούκια, όμως πλησιάζει ο καιρός για να την εγκαινιάσει. Λίγες μέρες μονάχα απέμειναν μέχρι τη στιγμή που Ηλιάδη Μακρόπουλος θα κάνουν το δυναμικό ντεμπούτο τους στο Frangelico! 

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....