Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Ψυχοκόρες»: Ο γοητευτικός απατεώνας Τάσος Μέρμηγκας

Όσα θα δούμε στο αποψινό διπλό επεισόδιο της σειράς «Ψυχοκόρες».Ο Τάσος...

Ο Γιώργος Μαργαρίτης έφερε το «Κελί 33» στο «Έναστρον»

Μια ιδιαίτερη στιγμή, τόσο για τον ίδιο τον Χρήστο...

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

«Ερχονται ανατροπές στο “Οσο έχω εσένα”»

❱❱ Ο Χρήστος Σπανός μιλά για τη σειρά του Σκάι, αλλά και για τα γυρίσματα του «Ετερος εγώ» για την COSMOTE TVΑπό την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

Για τον Χρήστο Σπανό αυτή είναι μια πολύ δημιουργική χρονιά… Τηλεοπτικά κάνει γυρίσματα για δύο σειρές -για το «Οσο έχω εσένα» του Σκάι και για την τηλεοπτική μεταφορά της ταινίας «Ετερος εγώ», που θα προβληθεί από την COSMOTE TV, πιθανότατα την άνοιξη-, ενώ παράλληλα κάνει και θέατρο!

Με αφορμή, λοιπόν, τον ρόλο-κλειδί που κρατά στο καθημερινό του Σκάι, ο ηθοποιός, που έγινε ευρέως γνωστός από τον ρόλο του Ερμή στη σειρά «Ακρως οικογενειακόν», μιλάει στην «Espresso» για τον ήρωά του στη σειρά και τις ανατροπές που αναμένονται.

«Τηλεοπτικά είμαι ο Πέτρος, λογιστής, και το δεξί χέρι του παππού Νέστορα Λομασίνι. Ο ήρωάς μου είναι ένας μυστηριώδης τύπος που εξαρχής δεν καταλαβαίνεις τι έχει σκοπό να κάνει. Αυτό το στοιχείο ήταν που με κέντρισε στον συγκεκριμένο ρόλο. Ηθελα να κάνω κάτι διαφορετικό κι αυτό είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που είχα κάνει μέχρι τώρα» μας λέει.

«Με τον ερχομό του Αλέσιο Λομασίνι (Γιάννης Ποιμενίδης) θα αποκαλυφθούν κάποια μυστικά και θα υπάρξουν ανατροπές. Ο Αλέσιο ήρθε με σκοπό να πάρει την εταιρία πίσω. Εγώ τον βοηθάω και είμαστε σαν ομάδα, αλλά ας μην ξεχνάμε ότι με κρατάει καλά στο χέρι του ο Γεώργιος (Δημήτρης Κουρούμπαλης), γιατί μ’ έχει βάλει να πλαστογραφήσω την υπογραφή του Αλκη (Νικόλας Μπράβος) κι αυτό θα του δημιουργήσει άλλα τόσα προβλήματα» λέει για την υπόθεση της σειράς ο ηθοποιός.

«Μάννα εξ ουρανού»

Ποια και γιατί; «Σίγουρα για κάποιους από την οικογένεια είμαι το μάννα εξ ουρανού, ενώ κάποιοι πολύ σύντομα δεν θα θέλουν να με βλέπουν και σίγουρα όλη αυτή η ιστορία -το ότι συμμάχησα για αρκετό καιρό με τον Γεώργιο- θα αποβεί σε βάρος μου». Οταν ο κόσμος τον συναντά στον δρόμο, έχει άποψη για το πώς θέλει να εξελιχθεί ο ρόλος του; «Πάντα μια μερίδα του κόσμου ταυτίζεται και σου μιλάει σχετικά με τη σειρά. Αυτό συνέβαινε πάντα. Συνήθως, όμως, μιλούν σε προσωπικό επίπεδο! Μου λένε ότι από κοντά φαίνομαι πιο μικρός ή πιο ψηλός».

Ο Χρήστος Σπανός έχει κάνει γυρίσματα και για την τηλεοπτική παραγωγή «Ετερος εγώ», την οποία θα δούμε από την COSMOTE TV. «Δεν μπορώ να πω πολλά για τον ρόλο μου. Κάνω μια μικρή συμμετοχή. Αυτό όμως που μπορώ να πω είναι ότι είναι μια σπουδαία παραγωγή! Από τον σκηνοθέτη, τον διευθυντή φωτογραφίας, είναι όλοι ένα σπουδαίο team. Είχα δει την ταινία και ήμουν φαν της. Η σειρά θα είναι πάρα πολύ ωραία και αυτό που έχω δει είναι ότι ο κόσμος το περιμένει με αγωνία. Ανέβασα ένα story στο instagram μου και πήρα πολλά σχόλια γι’ αυτό».

Τον ηθοποιό τον συναντάμε για τρίτη χρονιά και στο θέατρο Κάππα, όπου παίζει στο «Δείπνο ηλιθίων». «Μια σπουδαία παράσταση, η οποία… σκίζει! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος που το έχει σκηνοθετήσει έχει κάνει μια υπέροχη δουλειά και αυτό φαίνεται από το γεγονός ότι είμαστε γεμάτοι κάθε βράδυ από Τετάρτη μέχρι Κυριακή».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Εφιαλτική Δευτέρα για τη Χριστίνα Ζάντη! – Ο σύζυγος «δήμιος» της εγκύου τραγουδίστριας

Εφιαλτικές στιγμές για την τραγουδίστρια Χριστίνα Ζαντή στην άλλη...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...