Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες...

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

«Next please» μόνο τα Σαββατοκύριακα

Τέλος η Αννίτα Πάνια τις καθημερινές από το ψυχαγωγικό...

Η Ναταλία ετοιμάζει εκπλήξεις για το «Secret song»

H Ναταλία θα δείξει τη δύναμή της! Ονόματα πρώτης...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της...

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ψωμόπουλος και Αντωνίου μαζί (!!!) στον Αντώνη Ρέμο

❱❱ Οι Ψωμόπουλος και Αντωνίου γλέντησαν μόλις λίγες ημέρες μετά τα περί βιασμού της

❱❱ Η ένταση ανάμεσά τους στο Αθηνών Αρένα και ο «κλοιός» δικών τους ανθρώπωνΘα τρελάνουν τους πάντες ο Χρήστος Ψωμόπουλος και η Ρία Αντωνίου! Oι δυο τους, μετά τη θύελλα που ξέσπασε ύστερα από τις καταγγελίες της σεξοβόμβας για βιασμό της από τον επιχειρηματία, διασκέδασαν το Σάββατο «πρώτο τραπέζι πίστα» στο Αθηνών Αρένα με τις επιτυχίες του Αντώνη Ρέμου και της Δέσποινας Βανδή!

Και δεν τρέλαναν μόνο άνθρωπο της «Espresso», που δεν πίστευε στα μάτια του, αλλά και τον ίδιο τον Αντώνη Ρέμο, ο οποίος καλωσόρισε τον επιχειρηματία προσφωνώντας τον «Ψωμό».

Μόλις όμως εστίασε καλύτερα το βλέμμα του στην πολυμελή παρέα του Ψωμόπουλου, αναγνώρισε τη Ρία Αντωνίου και με γουρλωμένα μάτια είπε από μικροφώνου: «Εσείς οι δυο πάτε να με τρελάνετε!» Ολα εξελίχθηκαν γύρω στις δύο τα ξημερώματα, όταν τα δυο πρόσωπα των ημερών κατέφθασαν στο νυχτερινό κέντρο της Πειραιώς.

Σε καναπέ

Αμέσως κατευθύνθηκαν σε πλαϊνό, αλλά μπροστινό καναπέ του μαγαζιού, και αφού ο Ψωμόπουλος έδωσε το παλτό του σε έναν από τους σερβιτόρους άναψε το πούρο του και κάθισε έχοντας δίπλα του τη Ρία Αντωνίου, η οποία με ένα εφαρμοστό σούπερ μίνι άφηνε τα κάλλη της σε κοινή θέα! Η νύχτα για τους δυο τους, υπό τους ήχους τού «Μα, δεν τελειώσαμε… Δε γίνεται, σου λέω, δεν τελειώσαμε…» (που στη περίπτωσή τους είχε και… σημειολογικό χαρακτήρα), κυλούσε με χάδια και φιλιά στα πεταχτά, δείχνοντας ότι θέλουν να ξεχάσουν (;) όσα διαδραματίστηκαν ανάμεσά τους πριν από μερικές ημέρες.

ok 3

Ομως, στην πορεία της βραδιάς υπήρξαν σκηνές έντασης και ο καβγάς δεν άργησε να στηθεί. Ατομα από την παρέα τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και να κατευνάσουν τα πνεύματα, ενώ πίσω τους στέκονταν δικοί τους άνθρωποι, προκειμένου να τους προφυλάσσουν από ανεπιθύμητα «κλικ». Τότε, η Αντωνίου, που όλο τα βράδυ κάπνιζε σαν φουγάρο, ξεκίνησε τα νάζια προς τον επιχειρηματία για να τον ηρεμήσει, κάτι που κατάφερε, έστω προσωρινά, γιατί και μετά υπήρχαν στιγμές έντασης. Είναι χαρακτηριστικό ότι, ακόμη και όταν εκείνη σηκώθηκε, προφανώς για να πάει στην τουαλέτα, ο Χρήστος Ψωμόπουλος την ακολούθησε για να μην την αφήσει από τα μάτια του ούτε δευτερόλεπτο!

Το χρονικό των καταγγελιών

Η κοινή βραδινή έξοδός τους, λοιπόν, με τα απρόοπτα και την ένταση στο κόκκινο, έγινε μόλις 11 ημέρες μετά την καταγγελία της καλλονής για ξυλοδαρμό και βιασμό από τον επιχειρηματία, όπως πρώτη αποκάλυψε η «Espresso». Συγκεκριμένα, το απόγευμα της Κυριακής 13 Ιανουαρίου το μοντέλο, που κάνει καριέρα στην ιταλική τηλεόραση, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Αμπελοκήπων και κατήγγειλε τον Χρήστο Ψωμόπουλο, με τον οποίο διατηρούσε πολύμηνη σχέση, για βιασμό.

ok 1

Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιανουαρίου ο σύντροφός της εξαγριώθηκε από την απόφασή της να χωρίσουν και της επιτέθηκε με σκοπό να κάνει σεξ μαζί της με το ζόρι! Ομως, εκείνη αντιστάθηκε, με αποτέλεσμα ο Ψωμόπουλος να ηρεμήσει και να κοιμηθούν για να συζητήσουν την πορεία του δεσμού τους την επομένη, με «καθαρό μυαλό».

Ωστόσο, το μεσημέρι της Κυριακής η ίδια παρέμενε αμετακίνητη στην απόφασή της περί χωρισμού και εκείνος, όπως ισχυρίστηκε η Αντωνίου, εξαγριώθηκε και της επιτέθηκε ξανά. Σύμφωνα πάντα με την καταγγελία της, δεν κατάφερε να του αντισταθεί και την υποχρέωσε σε ολοκληρωμένη σεξουαλική επαφή. Μετά την καταγγελία η ξανθιά καλλονή υποβλήθηκε σε ιατροδικαστική εξέταση, ενώ οι αστυνομικοί αναζήτησαν τον επιχειρηματία, αλλά δεν κατάφεραν να τον εντοπίσουν. Μάλιστα, η Αντωνίου δήλωσε παράσταση πολιτικής αγωγής στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, εμμένοντας στα περί βιασμού της. selΑπό την πλευρά του, ο Ψωμόπουλος με επιστολή του προς τα ΜΜΕ αρνήθηκε τα πάντα και τη διέψευσε, λέγοντας ότι ουδέποτε υπήρξε βιασμός, αλλά ότι έκαναν σεξ.

Μάλιστα, τόνιζε ότι θα τη συγχωρήσει σε περίπτωση που αντιληφθεί το λάθος της και ανακαλέσει ως παρεξήγηση την πράξη της! Λέτε να συνέβη κάτι τέτοιο και να το… γιόρτασαν στον Ρέμο;

ΔΥΟ ΝΥΧΤΕΣ ΜΕ ΤΟ… ΙΔΙΟ ΜΙΝΙ

Ούτε μίνι δεν πρόλαβε να αλλάξει η Ρία Αντωνίου με τόσες προτάσεις που είχε για διασκέδαση αυτό το Σαββατοκύριακο!

Η 31χρονη καλλονή το βράδυ της Παρασκευής βγήκε να διασκεδάσει σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, και φυσικά δεν παρέλειψε να ποζάρει στα social media, καθισμένη στον καναπέ του μαγαζιού, με το σταυροπόδι της να… κόβει ανάσες.

Το ίδιο μίνι όμως φορούσε και την επόμενη βραδιά, εκείνη του Σαββάτου, όταν πήγε να διασκεδάσει μαζί με τον Χρήστο Ψωμόπουλο στο μαγαζί όπου εμφανίζονται ο Ρέμος με τη Βανδή.

offer

{{-PCOUNT-}}20{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...