Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Πάνος Καλίδης: «Πιστεύω ότι δεν είμαι καλός πατέρας»

Ο Πάνος Καλίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε...

«Σασμός»: Nέο απειλητικό σημείωμα για Μαθιό και Βασιλική!

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Το νέο...

Μπο: «Θέλω να γίνω μπαμπάς και να κάνω τη δική μου οικογένεια...

Ο Μπο παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega Καλημέρα»....

Οι ΟΠΑΠ Champions καλωσορίζουν τη Γεωργία Δεσπολλάρη

Η νεαρή αθλήτρια στίβου είναι το 12ο μέλος του...

Οι «Ninja Warriors» στον ΑΝΤ1!

❱❱ Το εντυπωσιακό παιχνίδι που «χαλάει κόσμο» στις ΗΠΑ, από τη νέα σεζόν στο κανάλι του Αμαρουσίου!Από την
ΤΕΡΙΑΝΝΑ ΠΑΠΠΑ

«Survivors» ο Σκάι; Δυνατούς «πολεμιστές» ο ΑΝΤ1! Ενα παιχνίδι δράσης, που δεν θα θυμίζει σε τίποτα όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα, εξασφάλισε το κανάλι του Αμαρουσίου, που ψάχνει το κάτι διαφορετικό για το πρόγραμμά του για την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Πρόσφατα, λοιπόν, πήρε τα δικαιώματα του τηλεοπτικού προγράμματος «Ninja warrior», ενός εντυπωσιακότατου παιχνιδιού δράσης, το οποίο για 10 σεζόν μονοπώλησε το ενδιαφέρον του αμερικανικού τηλεοπτικού κοινού και τώρα ετοιμάζεται να κατακτήσει και το ελληνικό.

Το παιχνίδι είναι εμπνευσμένο από την ιαπωνική σειρά «Σασούκε», με τους συμμετέχοντες να προσπαθούν να ολοκληρώσουν μια σειρά από εμπόδια, με αυξημένη δυσκολία. Στόχος της αμερικανικής βερσιόν είναι οι… πολεμιστές να προσπαθήσουν να φτάσουν στους τελικούς του Λας Βέγκας, ελπίζοντας ότι θα γίνουν οι Αμερικανοί νίντζα πολεμιστές. Η πρεμιέρα στην αμερικανική τηλεόραση έγινε στις 12 Δεκεμβρίου του 2009 και έως σήμερα μόνο δύο παίκτες κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πορεία.

Απαραίτητες προϋποθέσεις για να μπορέσει κάποιος να πάρει μέρος στην εκπομπή είναι να έχει τέλεια φυσική κατάσταση και να είναι πάνω από 19 χρόνων, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν όρια ως προς το ανώτατο όριο ηλικίας. Περισσότερα από 100 άτομα σε κάθε κύκλο διεκδικούν μία θέση στον τελικό, όμως λίγοι είναι αυτοί που περνούν και κατακτούν το όνειρο.

Από κάστινγκ

Τώρα, λοιπόν, αυτό το concept θα προσαρμοστεί στην ελληνική πραγματικότητα, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν λόγο για κάστινγκ, προκειμένου να βρεθούν οι καλύτεροι, που θα γίνουν σε αρκετά μέρη της Ελλάδας. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη την ίδια περίοδο να γυριστεί στην Ελλάδα και το αντίστοιχο παιχνίδι της Ρουμανίας, μειώνοντας έτσι -ως συμπαραγωγή- το κόστος.

Ακόμη δεν έχουν γίνει συζητήσεις για το ποιος θα το παρουσιάσει, αν και υπάρχουν πολλοί υποψήφιοι στο κανάλι, μια και προτεραιότητα θα δοθεί στο τρέιλερ των συμμετοχών. Το πρόγραμμα θα αρχίσει να προετοιμάζεται μέσα στο καλοκαίρι, προκειμένου να είναι όλα… στη θέση τους με την έναρξη της νέας τηλεοπτικής χρονιάς, ωστόσο είναι ακόμη σε εκκρεμότητα το αν το αντίστοιχο… Λας Βέγκας -ο τελικός των τελικών- γυριστεί στην Αθήνα ή σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας.

nup 178743 02291

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντυπωσιακό αναμένεται να είναι και το τρέιλερ των συμμετοχών, που θα βγει σύντομα στον αέρα. Οπως υποστηρίζουν όσοι έχουν εικόνα του νέου παιχνιδιού δράσης που εξασφάλισε ο ΑΝΤ1, πολλές φορές τα αγωνίσματα που καλούνται να φέρουν σε πέρας οι παίκτες του «Survivor» είναι… παιδικά, σε σχέση μ’ αυτά που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν οι… Warriors στο πεδίο δράσης! Αραγε, πόσοι από τους Ελληνες θα καταφέρουν να φτάσουν μέχρι το τέλος των δοκιμασιών;

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...