Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Οι έφοδοι στα καταφύγια του σατανικού Παφ Ντάντι σε Λος Αντζελες και...

Φύλλο και φτερό έκαναν οι ομοσπονδιακοί πράκτορες τις βίλες...

Μηνύσεις στους υπευθύνους της Πυροσβεστικής και της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Λάρισας από τους...

Τις ποινικές ευθύνες των υπευθύνων της Πυροσβεστικής αλλά και...

«Θα θυσίαζαν την κόρη μου στον Σατανά»

❱❱ Συνταρακτικές αποκαλύψεις για την άγρια δολοφονία της Δώρας ΖέμπερηΑπό τη
Μαρία Μεϊμάρη

Εναν νέο ισχυρισμό προέβαλε μέσα από τις Φυλακές Δομοκού ο 58χρονος Μανώλης Εσσατζανιάν – Σοροπίδης σε σχέση με το άγριο έγκλημα μέσα στο Β’ Νεκροταφείο Αθηνών με θύμα την 32χρονη εφοριακό Δώρα Ζέμπερη!

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε στη δημοσιογράφο Αγγελική Νικολούλη ο πρωταγωνιστής του μακάβριου θρίλερ, τα άτομα που ήθελαν να βγάλουν από τη μέση την άτυχη κοπέλα τον απειλούσαν ότι, αν δεν τακτοποιούσε τη «δουλειά», θα θυσίαζαν τη 13χρονη κόρη του σε σατανιστική τελετή!

Ο 58χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κατακρεούργησε με 14 μαχαιριές την άτυχη κοπέλα, μιλώντας στην εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αρνήθηκε ότι είναι αυτός ο δολοφόνος. «Δεν τη μαχαίρωσα εγώ. Δεν την είδα την κοπέλα. Ηταν σκυμμένη. Αν την είχα δει, θα είχα φύγει, δεν θα είχε γίνει! Μόνο τα χερούλια της τσάντας είδα. Πήγα να πάρω την τσάντα και τότε εμφανίστηκε από πίσω η κοπέλα, όταν πήγα να φύγω» ανέφερε ο Μανώλης Εσσατζανιάν – Σοροπίδης, συμπληρώνοντας ότι ο ίδιος τραυμάτισε την 32χρονη στο πρόσωπο και το χέρι, αλλά δεν τη σκότωσε. Παράλληλα, είπε ότι το αίμα του βρέθηκε πάνω στις χαρτοπετσέτες, που εντοπίστηκαν στον χώρο του εγκλήματος, επειδή σκουπίστηκε μετά την πάλη με την όμορφη εφοριακό.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε ο 58χρονος, το μοιραίο απόγευμα της 18ης Οκτωβρίου 2017 μπήκε μόνος του στον χώρο του νεκροταφείου για να κλέψει την τσάντα της εφοριακού, ενώ ένας συνεργός του τον περίμενε στην κοντινή πεζογέφυρα για να την παραλάβει. Ομως, ο ισχυρισμός του εκείνος που προκάλεσε αίσθηση ήταν ότι απέφυγε να μιλήσει γι’ αυτό από την αρχή, επειδή δεχόταν απειλές για τη ζωή της κόρης του.

«Δεν μίλησα γιατί με απειλούσαν πως θα θυσίαζαν σε σατανιστική τελετή τη 13χρονη κόρη μου. Αυτός ο “Χάρης” που έφερνε στο σπίτι μου τα φάρμακα που είχα ανάγκη με απειλούσε… Ηθελε οπωσδήποτε να γίνει η δουλειά με τη Ζέμπερη…» υποστήριξε ο 58χρονος, ο οποίος δεν απάντησε όμως στο ερώτημα ποιος είναι ο «Χάρης», από τον οποίο δεχόταν απειλές, ούτε ποιοι έκοψαν το νήμα της ζωής της αδικοχαμένης εφοριακού.

«Είχε πάρει εντολή»

Ο συνήγορος του 58χρονου Βασίλης Νουλέζας από την πλευρά του αποκάλυψε ότι ο Σοροπίδης είχε πάρει εντολή από δύο άτομα να τραυματίσει την 32χρονη και να αφαιρέσει τις συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων (usb) από την τσάντα της, ενώ πρόσθεσε πως ο εντολέας του πήρε τμηματικά 6.500 ευρώ από κάποιον για να ολοκληρώσει τη «δουλειά».

Στο μεταξύ, η μητέρα της αδικοχαμένης Δώρας σε δηλώσεις της είπε, μεταξύ άλλων, ότι η κόρη της χειριζόταν μια υπόθεση που είχε σβηστεί από τα αρχεία του υπολογιστή της. Από τότε μετέφερε καθημερινά στην τσάντα της τα στικάκια με όλα τα δεδομένα. Ο γενετιστής, μοριακός βιολόγος και δικαστικός πραγματογνώμονας Γιώργος Φιτσιάλος αποκάλυψε, τέλος, ότι στα νύχια του δεξιού χεριού του θύματος βρέθηκε ένα επιπλέον γενετικό υλικό άγνωστου μέχρι στιγμής άνδρα, καθώς και ένα ακόμη, διαφορετικό, ανδρικό DNA στην εσωτερική επιφάνεια της τσέπης του μπουφάν που φορούσε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...