Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Πέννες με πέστο βασιλικού από τον Τίμο Ζαχαράτο

Ο Τίμος Ζαχαράτος ετοίμασε στην κουζίνα της εκπομπής «Πάμε...

Μέσα σε μία εβδομάδα έχουν γίνει ήδη 41 καταγγελίες για ενδοσχολική βία...

Σοβαρές αλλαγές στα σχολεία, που θα οδηγήσουν στην ισχυροποίηση...

Αποτύπωμα στη σκανδάλη της καραμπίνας δείχνει ότι ο 36χρονος σκότωσε τη...

Επιβεβαιώθηκε η δολοφονία της 63χρονης γυναίκας από τον ίδιο...

Βροχή οι καταγγελίες γυναικών στην Κρήτη για ενδοοικογενειακή βία

Διαδέχονται η μία την άλλη οι καταγγελίες γυναικών στην...

Ο γιος του εφοπλιστή Λεβεντάκη σε πιπεράτο reality με καυτές σκηνές

❱❱ Αφήνει για λίγο τα καράβια για να αρχίσει τις αταξίες στο «Game of Love» του ΑNT1
❱❱ H «Espresso» είχε αποκαλύψει τη σχέση του με τη Μιζεράκη που αναστατώνει τη βίλα του Σκάι«Power of Love» εσύ; «Game of Love» εγώ! Ο νεαρός εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης «πληρώνει» τώρα με το ίδιο νόμισμα την πρώην σύντροφό του Στέλλα Μιζεράκη. 

Ο γιος του γνωστού πλοιοκτήτη Γιώργου Λεβεντάκη, που, όπως είχαμε γράψει σε προηγούμενο φύλλο, διατηρούσε σχέση με την ξανθιά εκρηκτική παίκτρια του reality του Σκάι, είναι ένας από τους παίκτες του νέου τηλεοπτικού πρότζεκτ που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα στον ΑΝΤ1 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως Τετάρτη, στις 21.00.

Πρόκειται για ένα πρόγραμμα που όσοι έχουν παρακολουθήσει στις ξένες βερσιόν τον υποστηρίζουν ότι το «Power of Love»… ωχριά μπροστά του. Κι αυτό διότι στη «Δύναμη της Αγάπης» οι συμμετέχοντες μιλούν για σεξ, ενώ στο «Παιχνίδι της Αγάπης» οι παίκτες δεν μένουν στα λόγια, αλλά προχωρούν και σε πράξεις! Τουλάχιστον αυτό συνέβη στην πρόσφατη γαλλική εκδοχή του reality, πάνω στην οποία έχει «πατήσει» και η βερσιόν του ΑΝΤ1 με παρουσιαστή τον Χάρη Χριστόπουλο. Αλλωστε, το concept είναι διαφορετικό και ομολογουμένως αρκετά πιο… πιπεράτο, αφού στην προκειμένη περίπτωση ο ερωτικός πειρασμός είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής.

Ο εφοπλιστής Γιάννης Λεβεντάκης είναι ένας από τους 14 παίκτες, οι οποίοι βρίσκονται εδώ και λίγο καιρό σε πολυτελές ξενοδοχείο του Ναυπλίου, κάνοντας γυρίσματα. Ολοι οι συμμετέχοντες έχουν δηλώσει singles, ωστόσο ανάμεσά τους υπάρχουν και τέσσερα μυστικά ζευγάρια, τα οποία δεν πρέπει να αποκαλυφθούν, παρά το γεγονός ότι καλούνται να συμβιώσουν για ενάμιση μήνα με όλους τους αδέσμευτους «πειρασμούς», δοκιμάζοντας έτσι την πίστη τους και το μέλλον της σχέσης τους. «Θα δούμε παίκτες έτοιμους για όλα με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο αξίας 30.000 ευρώ. Οι δοκιμασίες και οι προκλήσεις θα είναι πολλές: αποστολές, ραντεβού, κάθε λογής αποδράσεις, φλερτ και ερωτισμός στο φουλ» αναφέρει το επίσημο δελτίο Τύπου του ΑΝΤ1, το οποίο έφτασε στα δημοσιογραφικά γραφεία συστήνοντάς μας τους συμμετέχοντες.

Προσωπική ζωή

Ανάμεσά τους ξεχωρίζει ο Λεβεντάκης τζούνιορ, ο οποίος δραστηριοποιείται στον χώρο της ναυτιλίας μαζί με τον πατέρα του Γιώργο Λεβεντάκη. Και οι δύο έχουν απασχολήσει τα μέσα ενημέρωσης με θέματα που αφορούν την προσωπική ζωή τους. Ο πατέρας υπήρξε πριν από μερικά χρόνια σύντροφος της τραγουδίστριας Αντζελας Δημητρίου. Οσο για τον γιο, έχει περάσει κι αυτός από αγκαλιές εντυπωσιακών γυναικών. Μία από τις τελευταίες κατακτήσεις του ήταν η Στέλλα Μιζεράκη του «Power of Love», με την οποία είχαν επικοινωνία και το πρώτο διάστημα που εκείνη βρισκόταν στη βίλα του Σκάι. Ο ίδιος, πάντως, μιλώντας σχετικά σε ραδιοφωνικό σταθμό είχε υποστηρίξει ότι, όταν τη γνώρισε κι έκαναν δεσμό, εκείνη ήταν μελαχρινή κι είχε άλλο χρώμα ματιών, ενώ αποκάλυψε πως οι δυο τους εξακολουθούν να κάνουν παρέα μέχρι σήμερα ως δύο καλοί φίλοι. Μέχρι που πήρε την απόφαση να δοκιμάσει κι αυτός μια reality εμπειρία σχέσεων, παίρνοντας έτσι την… εκδίκηση από τη σεξοβόμβα πρώην του.

ΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΕΙΡΑΣΜΟΥΣ

«Αν δεν τα αντιμετωπίζεις όλα με χιούμορ, η ζωή δεν περνάει». Αυτό είναι το μότο του Γιάννη Λεβεντάκη, ο οποίος βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο ξενοδοχείο του Ναυπλίου όπου γίνονται τα γυρίσματα του «Game of Love». Εκεί, ο χιουμορίστας εφοπλιστής περιτριγυρίζεται από επτά «πειρασμούς», δύο εκ των οποίων έχουν περάσει στο παρελθόν από τη θρυλική σελίδα 3 της «Espresso».

untitled 1

Πρόκειται για την 24χρονη Νάνσυ Πίττα και την 28χρονη Στεφανία Νοβίκοβα. Η Νάνσυ κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη κι έχει σπουδάσει γεωπονία, αλλά δεν έχει εξασκήσει το επάγγελμα και ασχολείται με άλλα πράγματα, και κυρίως με το ρούχο. Λατρεύει τη θάλασσα και το κολύμπι, και εντάσσει στα χόμπι της τις φωτογραφίσεις και τις επιδείξεις μόδας. Της αρέσει να εξελίσσεται ως άνθρωπος, αποκτώντας εμπειρίες και γνωρίζοντας νέους ανθρώπους. Το πρώην «Espresso girl» Στεφανία Νοβίκοβα, από την άλλη, κατάγεται από την πόλη Μουρμάνσκ, στα σύνορα Ρωσίας – Νορβηγίας, και ζει στην Ελλάδα τα τελευταία επτά χρόνια.

Από τη Μολδαβία

Εργάζεται ως μοντέλο και παράλληλα προσπαθεί να βελτιώσει τα ελληνικά της, ώστε να δοκιμάσει τις δυνατότητές της σε κάποιο νέο εργασιακό πεδίο, όπως ο τουρισμός. Αγαπά τα ελληνικά καλοκαίρια, τη φιλική ατμόσφαιρα και τους ανοιχτούς ανθρώπους. Πέρα από τα «Espresso girls», στο «Game of Love»… παίζουν κι άλλες γυναίκες-πειρασμοί. Η 24χρονη Μικαέλα Σκορτά κατάγεται από τη Μολδαβία, έχει σπουδάσει παιδαγωγικά, έπαιζε βόλεϊ για χρόνια και αφιερώνει τον ελεύθερο χρόνο της στη μαμά της, στο σκυλάκι της και στις κολλητές της. Η 23χρονη Στέλλα Κουργιά έχει σπουδάσει κομμωτική και μακιγιάζ, αλλά ασχολείται παράλληλα με το styling και τον χορό. Η 23χρονη Μαρίνα Σταύρου σπούδασε έναν χρόνο λογιστική στην Πρέβεζα κι έπειτα ήρθε να συνεχίσει τις σπουδές της στην Αθήνα. Της αρέσουν οι παρέες, το ποδήλατο και ο χορός. Η 25χρονη Αννυ Ροζάκη έχει σπουδάσει επαγγελματικό μακιγιάζ και τα χόμπι της είναι ο χορός, η γυμναστική και το θέατρο. Τέλος, η μόλις 20 Μαΐων Αγγελική Γεωργιοπούλου σπουδάζει στο ΤΕΙ Καλαμάτας και της αρέσουν πολύ τα ψώνια, αλλά και η ιππασία, αφού ο παππούς της έχει άλογα.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...