Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ζώδια: Προβλέψεις Δευτέρας 14 Μαΐου

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να γίνουν πιο γρήγορα οι αλλαγές που θέλετε σε βασικούς τομείς της ζωής σας, πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την…

ΚΡΙΟΣ: Οργανώστε πιο καλά τον χρόνο σας και, παράλληλα, δώστε βάση και στα «θέλω» των άλλων. Αναθεωρήστε τακτικές που ακολουθούσατε έως τώρα, γιατί το απαιτούν τα νέα δεδομένα. Αν δεν αντέχετε τις ρήξεις σε διαφωνίες με άλλους, υποχωρήστε εσείς.

ΤΑΥΡΟΣ: Ακολουθήστε την καρδιά σας χωρίς να αδιαφορείτε για τη φωνή της λογικής. Χρησιμοποιήστε διπλωματία και όχι αυταρχισμό για να πείσετε τους άλλους για αυτά που θέλετε. Δεχθείτε τους άλλους όπως είναι και μην πασχίζετε να τους αλλάξετε, γιατί θα χάσετε τον χρόνο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διορθώστε όλα τα κακώς κείμενα για να απολαύσετε τις μέρες που έρχονται. Ενεργήστε με ηρεμία ακόμη και αν πιέζεστε, αποφεύγοντας τις πολλές και περιττές υποχωρήσεις. Ο διάλογος θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που έχουν προκύψει τελευταία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Καλή η χαλαρότητα, αλλά επικίνδυνη αν είναι σε υπερβολικό βαθμό. Βάλτε φρένο στην παρορμητική σας διάθεση και περιορίστε τα πάθη σας για να μην προκαλέσετε. Φοβάστε να δράσετε αποτελεσματικά γιατί νομίζετε ότι θα χάσετε αγαπημένα πρόσωπα από κοντά σας.

ΛΕΩΝ: Είστε λίγο χαμένοι και θα χρειαστεί να ψαχτείτε λίγο προκειμένου να τα ξαναβρείτε με τον εαυτό σας. Πάρτε αποφάσεις σύμφωνα με το συμφέρον σας. Η κρίση σας σήμερα δεν είναι η καλύτερη, γι’ αυτό αφήστε για άλλη μέρα τις μεγάλες αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κανείς δεν πρόκειται να εκτιμήσει την αυστηρή κριτική, γι’ αυτό αποφύγετε τις ασύστολες ηθικολογίες, ιδιαίτερα αν θα αναφέρεστε σε ερωτικά ζητήματα. Κρατήστε χαμηλό προφίλ, καθώς οι παραλείψεις θα έχουν επιπτώσεις στην καριέρα σας.

ΖΥΓΟΣ: Κάθε πρόβλημα έχει τη λύση του, οπότε μην απελπίζεστε μπροστά στα αδιέξοδα. Χρησιμοποιώντας έξυπνα τεχνάσματα θα πετύχετε και τα πιο δύσκολα. Τακτοποιήστε εκκρεμότητες για να μην μπουν αργότερα εμπόδιο στον δρόμο σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε υπερβολές που θα σας βγάλουν από το πρόγραμμά σας. Μπορεί να μην αντιμετωπίσετε δυσκολίες, αλλά έχετε ακόμη πολλά να ξεκαθαρίσετε. Απομακρυνθείτε για λίγο από τη βαβούρα και χαλαρώστε για να βάλετε σε μια σειρά τις σκέψεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Για να γίνουν πιο γρήγορα οι αλλαγές που θέλετε σε βασικούς τομείς της ζωής σας, πρέπει να βάλετε και εσείς το χεράκι σας. Εκμεταλλευτείτε την τύχη που είναι με το μέρος σας και μη χάνετε χρόνο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ορισμένες υποχρεώσεις θα σας οδηγήσουν να αντιδράσετε κάπως απότομα και αλλοπρόσαλλα. Ενεργήστε με ηρεμία και κυρίως με αξιοπρέπεια. Βασιστείτε στις δικές σας δυνάμεις αν δεν βρείτε την κατάλληλη υποστήριξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η αίσθηση οικειότητας που θα νιώσετε με κάποια άτομα του εργασιακού χώρου θα αποδυναμώσει τους φόβους σας. Δεν υπάρχει λόγος να αναβάλλετε τα σχέδιά σας. Οσο και αν η αλήθεια πονάει, είναι απαραίτητη για να ξέρετε πού βαδίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Βάλτε προτεραιότητες γιατί τόσο η προσωπική όσο και η επαγγελματική σας ζωή απαιτούν ενεργητικότητα. Μην κολλάτε όταν πρόκειται για την πρόοδό σας. Αποφύγετε να πείτε μυστικά σε οικογενειακά πρόσωπα που δεν πρόκειται να σας στηρίξουν.

offer

{{-PCOUNT-}}15{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...