Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

«Πρωινό ΣουΣου»: Άνοδο στο δυναμικό κοινό

Άνοδο στο δυναμικό κοινό 18-54 καταγράφει η εκπομπή «Πρωινό...

Τραβάνε τα μαλλιά τους οι επικοινωνιολόγοι στα γραφεία της Κουμουνδούρου με τις…...

Λυτοί και δεμένοι έχουν πέσει πάνω του για να...

Πλατινένια «Ζάρι» Σάττι

Σε μόλις δύο εβδομάδες από την κυκλοφορία του το...

Σωφρονιστικός υπάλληλος με «βιογραφικό» ντιλάριζε ουσίες στις Φυλακές Κορυδαλλού!

Μια πληροφορία ότι σωφρονιστικός υπάλληλος βάζει ναρκωτικά μέσα στις...

Η απόδραση με φουσκωτό του καπετάν Πολάκη στα αγαπημένα του Σφακιά!

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας γέμισε, όπως είπε, τις μπαταρίες του

AΠΟ ΤΗ ΒΙΒΙΑΝ ΜΠΕΝΕΚΟΥ

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας  γέμισε, όπως είπε,  τις μπαταρίες του

Το… κρητικάτσι στον τόπο του! Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας είναι γνωστό πως, εκτός από τα πολιτικά προσόντα, διαθέτει και αυτά του καπετάνιου και του ψαρά.

Φουσκωτό, μαλλί ανέμελο και χτυπημένο αλύπητα από την αλμυρή θαλασσινή αύρα, και ο Παύλος Πολάκης σε μίνι απόδραση από την καθημερινότητα στα αγαπημένα του Σφακιά.

polakiskriti1

Ποια προβλήματα στα νοσοκομεία και ποιες σκοτούρες… Στα Σφακιά και στο ανοιχτό πέλαγος σβήνουν όλα, όπως λέει και ο ίδιος, που παραδέχεται το γέμισμα των άδειων μπαταριών του αυτό το τριήμερο. «… Ψάρια δεν έβγαλα, αλλά οι μπαταρίες, πλήρης φόρτιση» παραδέχεται με κέφι. Ο καπετάν Πολάκης έκανε στάση με το σκάφος του στο Λουτρό για ουζάκι και συνέχισε σε Μάρμαρα και Αγιο Παύλο. Μακάρι, όπως κυβερνάτε το φουσκωτό, να κυβερνούσατε και τη χώρα, υπουργέ μου.

Στου Φιλοπάππου με «εντολή» Δαφνούλας

513018 72c2dbdef5 924ff3bdb64f8402

«Από τη μύτη τον σέρνει» η Δαφνούλα τον πρόεδρο. Η μικρότερη κόρη του Κυριάκου Μητσοτάκη φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο στην καρδιά του, καθώς ό,τι λέει γίνεται…
Ηθελε βόλτα στου Φιλοπάππου και μάλιστα συνοδεία τσούρμου από φίλες της και ο Κυριάκος δεν της χάλασε το χατίρι. Η εντολή της, διαταγή για εκείνον.

Εβαλε τα αθλητικά του παπούτσια, το πόλο μπλουζάκι και άρχισε το περπάτημα στον λόφο. Με φόντο τον Παρθενώνα λοιπόν και δροσερά δεκαπεντάχρονα δίπλα του, ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξέφυγε για λίγο από την καυτή επικαιρότητα.
Οσο για τη Δάφνη Μητσοτάκη, που είναι ήδη 14 ετών και μοιάζει πολύ στη Μαρέβα, μετά την εκδρομούλα ήταν χαρούμενη και περήφανη για τον μπαμπά της, με τον οποίο όλο το σχολείο της θα ήθελε να φωτογραφηθεί.

«Μελανσόν» ο Λαφαζάνης

Ο Ελληνας Μελανσόν, Παναγιώτης Λαφαζάνης, πρώην φίλος του Αλέξη Τσίπρα, πήγε χθες, Πρωτομαγιά, μετά τις πορείες στο «Χίλτον» και θέλησε να συναντηθεί με τους δανειστές. Ποιος ξέρει, ίσως ήθελε να τους πει να μας δανείζουν σε δραχμές!

Οι Κύπριοι μέσα σ’ όλα

4004796

Εχουν χιούμορ οι Κύπριοι. Η κυβέρνηση λέει ότι θα παίξει μπάσκετ ενάντια στην ομάδα της βραδινής εκπομπής «Λούης night show»!
«Κυβέρνηση vs Louis Patsalides σε έναν διαφορετικό αγώνα για καλό σκοπό» λέει ο Κύπριος Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, που έχει βάλει τη φωτογραφία του στην αφίσα πλάι στου… Λούη. Προσωπικά, με εντυπωσιάζει, εκτός από την αφίσα που τα λέει όλα, και το γεγονός ότι η κυπριακή κυβέρνηση έχει ομάδα μπάσκετ! Μπράβο οι Κύπριοι, μπροστά σε όλα.


img 3250

Ο Νίκος Καρανίκας, εκτός ότι λατρεύει τους καλλιτέχνες, είναι και ο ίδιος καλλιτέχνης. Και δεν μιλάμε για τις σχέσεις του ΣΥΡΙΖΑ με τον κόσμο, τις οποίες ο σύμβουλος του πρωθυπουργού καλλιεργεί με καλλιτεχνική μαεστρία, αλλά για τις δικές του ικανότητες στη ζωγραφική. Η άγνωστη πλευρά του είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και, όπως διαπιστώνουμε, πιάνει πολύ το χέρι του στο σκίτσο.
Τα χειλάκια-καράβι για ταξίδια και το μοιρασμένο στα δύο πρόσωπο, η χαρούμενη και η άλλη όψη των ανθρώπων στις στιγμές τους, είναι ωραία σύνθεση. Ολόκληρο το σκίτσο, όμως, είναι ένα καράβι με πανιά, σε λουλακί απόχρωση, που άνοιξε πλώρη στα πέλαγα του Νίκου Καρανίκα. Δεν είναι τυχαία πλάι στον Αλέξη ο Νίκος. Εχει άποψη.

(!)

Η Ολγα της Ν.Δ. έκλεισε τα img 325142 και, όπως βλέπουμε στη φωτογραφία, το γιόρτασε με τους φίλους της. Μάλιστα, η Ολγα Κεφαλογιάννη ομολογεί με σθένος και παρρησία το πέρας των 42 ετών. Καλά κάνει, γιατί δεν της φαίνονται καθόλου…




offer

{{-PCOUNT-}}26{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...