Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Αποκάλυψη: Ψυχρός πόλεμος Πλιάτσικα με τη σύζυγό του

❱❱ Τι συμβαίνει με τον Mr Πυξ Λαξ και τη Νάντια Σπηλιωτοπούλου

Από τις
Μαρία Μεϊμάρη, Ντέμη Ντάβαρη

Στη δικαστική οδό κατέληξαν για να λύσουν τις διαφορές τους ο πρώην τραγουδιστής των Πυξ Λαξ Φίλιππος Πλιάτσικας με την επί χρόνια σύζυγό του Νάντια Σπηλιωτοπούλου, με την οποία έχει αποκτήσει μία κόρη.

Η ηθοποιός και πρώην παρουσιάστρια προχώρησε την Παρασκευή 3 Αυγούστου στην κατάθεση αίτησης ασφαλιστικών μέτρων, ανοίγοντας πλέον «πόλεμο» με τον τραγουδιστή!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της «Espresso», οι δύο πλευρές βρέθηκαν την περασμένη Τετάρτη τετ α τετ στον δεύτερο όροφο του κτιρίου 5 της Ευελπίδων, όπου συζητήθηκε ενώπιον της πρωτοδίκη Κυριακής Γάλλιου η υπ’ αριθμόν 78026 αίτηση προσωρινής διαταγής που κατέθεσε η Νάντια Σπηλιωτοπούλου. Οταν οι δυο τους βγήκαν από το γραφείο της δικαστικής λειτουργού, μετά το πέρας της διαδικασίας (κράτησε αρκετή ώρα), η ηθοποιός αποπειράθηκε να πλησιάσει τον Φίλιππο Πλιάτσικα και να του μιλήσει. Ομως, η προσπάθειά της φέρεται ότι έπεσε στο κενό, καθώς ο τραγουδιστής απομακρύνθηκε γρήγορα οδεύοντας προς την έξοδο χωρίς να ανταλλάξει κουβέντα μαζί της!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η δικαστής έκανε εν μέρει δεκτή την αίτηση της ενάγουσας, αλλά το επόμενο επεισόδιο της δικαστικής διαμάχης θα λάβει χώρα το φθινόπωρο στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου της Αθήνας, όπου θα συζητηθούν τα ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του τραγουδιστή. Η παρουσία του καλλιτέχνη στα δικαστήρια, πάντως, πέρασε σχεδόν απαρατήρητη, καθώς ελάχιστοι αναγνώρισαν στο πρόσωπό του τον Φίλιππο Πλιάτσικα, ο οποίος έχει αποχωριστεί τη χαρακτηριστική μακριά κόμη του!

Το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι, που, όπως φαίνεται δεν κατόρθωσε να αμβλύνει τις μεταξύ του αντιθέσεις, φρόντιζε καθ’ όλη τη διάρκεια της συζυγικής του πορείας να κρατά την οικογενειακή ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο γάμος τους είχε γίνει μακριά από τους προβολείς, ενώ οι κοινές εμφανίσεις του τραγουδιστή με την πανέμορφη σύζυγό του ήταν ελάχιστες σε βάθος… δεκαετίας! Οι δυο τους διατηρούσαν ανέκαθεν χαμηλό προφίλ και στις συνεντεύξεις που έχει δώσει κατά καιρούς ο πρώην τραγουδιστής των Πυξ Λαξ απέφευγε ευγενικά να αναφερθεί στη Νάντια ή στην προσωπική του ζωή. Μεγάλη αδυναμία και των δύο είναι η κόρη τους Κωνσταντίνα, που είναι σήμερα 12 ετών και σε μία από τις σπάνιες οικογενειακές εμφανίσεις είχε απαθανατιστεί μαζί με τους γονείς της στη συναυλία του Roger Waters στο OAKA το 2013. Στις αρχές του 2014 είχαν διαρρεύσει οι πρώτες φήμες για σύννεφα στον γάμο τους, όμως, σύμφωνα με το φιλικό περιβάλλον του ζευγαριού, κατέβαλαν και οι δύο προσπάθειες για να ξεπεράσουν την κρίση.

Η Νάντια Σπηλιωτοπούλου παρουσίαζε πριν από χρόνια την εκπομπή «Amstel Live» στον Σκάι, στην οποία το 2011 είχε βρεθεί ως καλεσμένος ο Φίλιππος Πλιάτσικας, ενώ είχε στραφεί και στην υποκριτική συμμετέχοντας σε παραστάσεις, μεταξύ των οποίων και η παράσταση «Picasso – Στο μάτι του ταύρου» σε σκηνοθεσία Νικήτα Τσακίρογλου.

Οι δύο άλλοτε αγαπημένοι σύντροφοι είχαν συνεργαστεί στο παρελθόν και επαγγελματικά, καθώς η Νάντια Σπηλιωτοπουλου έχει γράψει στίχους σε τραγούδια του δημοφιλούς καλλιτέχνη, ενώ, όταν το 2013 εκείνη εξέδωσε το παιδικό βιβλίο με τίτλο «Παραμύθια από τ’ άλλα… τα λησμονημένα», το οποίο περιείχε και CD, o Φίλιππος Πλιάτσικας είχε επιμεληθεί τη μουσική.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...