Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ποια σχήματα του ερχόμενου χειμώνα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά στην Αθήνα;

❱❱ Ποια έχουν ξεκινήσει και ποια αναμένεται να δούμε σύντομα να ξεκινούν; Δες αναλυτικά παρακάτω πώς θα διαμορφωθεί ο φετινό χάρτης της διασκέδασης!ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΘΗΝΑ –ΠΙΣΤΕΣ ΑΘΗΝΑ 

Κέντρο Αθηνών: Νίκος Οικονομόπουλος

Από 19 Οκτώβρη, ο Νίκος Οικονομόπουλος ανεβαίνει και πάλι στη σκηνή του Κέντρου Αθηνών και επιστρέφει στη διασκέδαση της Αθήνας με τον πιο δυναμικό τρόπο. Είναι η δεύτερη συνεχόμενη σεζόν που θα δούμε εκεί τον διάσημο τραγουδιστή.

Ποσειδώνιο: Πάνος Κιάμος 

Το καλοκαίρι, ο Πάνος Κιάμος έκανε την μεγάλη του επιστροφή στην πίστα του Ποσειδώνιο, ύστερα από χρόνια απουσίας, και πρωταγωνίστησε στη διασκέδαση της πόλης. Φυσικά, η επιτυχία συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό και τον χειμώνα, αφού ο τραγουδιστής συνεχίζει με απόλυτη επιτυχία τις εμφανίσεις στην πίστα αυτή. Μαζί του, ο Νικηφόρος και η Μαλού.

ΥΤΟΝ: Νίκος Βέρτης 

Στο ΥΤΟΝ ετοιμάζεται να βρεθεί για ακόμα μια χρονιά ο Νίκος Βέρτης. Ο καλλιτέχνης, για τρίτη συνεχόμενη σεζόν, θα ανέβει στην πίστα του, την οποία είχε εγκαινιάσει μάλιστα, και να μας παρουσιάσει ένα μοναδικό πρόγραμμα που είναι συνώνυμο της διασκέδασης πλέον.

Fantasia: Κωνσταντίνος Αργυρός 

Κωνσταντίνος Αργυρός και Fantasia έχουν πλέον ενώσει τις δυνάμεις τους πολλάκις και αποτελούν πλέον έναν από τους safe προορισμούς διασκέδασης, αφού είναι δεδομένο πως οι θαμώνες ζουν εκεί μοναδικές βραδιές. Ο τραγουδιστής, με ολοκαίνουριο δίσκο και πολλές νέες επιτυχίες, συνεχίζει να προκαλεί πανικό στην παραλιακή από την πίστα του Fantasia. Μαζί του, η Demy, H Έλενα Τσαγκρινού και και ο Γιώργος Λιβάνης.

Φωταέριο: Γιάννης Πλουταρχος Ασλανιδου

Για δεύτερη σεζόν, ο απόλυτος ηγέτης στον χώρο του Φωταέριο θα είναι ο μοναδικός Γιάννης Πλούταρχος. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης θα ανέβει και πάλι στην πίστα του, ενώ φέτος σε αυτή θα τον συνοδεύει η μοναδική Μελίνα Ασλανίδου, μια μουσική συνάντηση που θα δούμε για πρώτη φορά. Μαζί τους, το πρόγραμμα θα ολοκληρώνουν οι Kings.

BOX: Μέλισσες Τάμτα

Tα τελευταία τρία χρόνια, η συνεργασία του Box με τις Μέλισσες έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον και έχει γίνει το απόλυτο talk of the town. Πραγματικά, είναι δύσκολο να μην έχεις βρεθεί με την παρέα σου στον εν λόγω χώρο για να διασκεδάσεις, αφού το BOX αποτέλεσε έναν από τους πιο hot προορισμούς στη διασκέδαση. Αυτή η απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία δεν θα μπορούσε παρά να συνεχιστεί για ακόμα μια φορά.

Ιερά Οδός – Βασίλης Καρράς, Χρήστος Μενιδιάτης, Χρήστος Χολίδης 

Ο υπέρτατος Βασίλης Καρράς, συνεργάστηκε πέρσι με την Ιερά Οδό και η επιτυχία ήταν τεράστια. Φέτος, ετοιμάζεται να ανέβει ξανά στην πίστα του νυχτερινού κέντρου, και να γίνει ξανά το απόλυτο στέκι της διασκέδασης. Μαζί του, την χρονιά αυτή, θα δούμε τον Χρήστο Μενιδιάτη (όπως και πέρσι) αλλά και τον Χρήστο Χολίδη. Οι τρεις αντρικές φωνές της λαϊκής μουσικής ενώνονται και ετοιμάζονται να φέρουν τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της πόλης.

Βοτανικός: Μάκης Δημάκης – Αντύπας – Βασίλης Δήμας – Ραλία Χρηστίδου

Ο Βοτανικός είναι και φέτος κοντά μας με ένα από τα πιο δυναμικά και ανεβαστικά σχήματα. Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, στον χώρο του βλέπουμε τον Μάκη Δημάκη, ενώ μαζί του απολαμβάνουμε τον Αντύπα, ο οποίος επέστρεψε στην ίδια πίστα ύστερα από χρόνια, αλλά και τον Βασίλη Δήμα, έναν από τους ταχέως ανερχόμενους καλλιτέχνες. Η Ραλλία Χρηστίδου ολοκληρώνει το πρόγραμμα των τριών αγαπημένων καλλιτεχνών δίνοντας την δική της νότα.

Αθηνών Αρένα: Αντώνης Ρέμος, Δέσποινα Βανδή

vandi remos 1

Την περιμέναμε πολλά χρόνια, ωστόσο μέχρι και σήμερα η συνεργασία αυτή δεν είχε γίνει πραγματικότητα. Δέσποινα Βανδή και Αντώνης Ρέμος είχαν συνεργαστεί επί σκηνής μονάχα στην αρχή της καριέρας τους, όταν ακόμα βρίσκονταν στη Θεσσαλονίκη. Φέτος, ετοιμάζονται να ανέβουν στην πίστα του Αθηνών Αρένα και να χαρίσουν ένα μοναδικό υπερθέαμα που θα κερδίσει τις εντυπώσεις και θα πρωταγωνιστήσει στη διασκέδαση.

Νοrh Live Stage: Θέμης Αδαμαντίδης, Πάνος Καλίδης, Ελένη Χατζίδου 

Ένας σπουδαίος λαϊκός καλλιτέχνης, ο Θέμης Αδαμαντίδης, ανεβαίνει για ακόμα μια φορά στην πίστα του North Live Stage και μας χαρίζει μια μοναδική σεζόν έτσι όπως μόνο εκείνος ξέρει. Μαζί του για πρώτη φορά, βλέπουμε τον Πάνο Καλίδη και την Ελένη Χατζίδου, δύο νεότερους από αυτόν καλλιτέχνες ωστόσο πολύ αγαπητούς στο κοινό αυτού του ρεπερτορίου. Η μέχρι τώρα πορεία του σχήματος είναι άκρως επιτυχημένη και φαίνεται πως θα μας απασχολήσει πολύ.

Estate Athens: Ρουβάς Ρόκκος

estate rouvas rokos 4

Για ακόμα μια χρονιά, στην πίστα του estate Athens θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τον αγαπημένο Σάκη Ρουβά. Ο τραγουδιστής έχει ανέβει στη σκηνή του άλλες δύο σεζόν και έχει γνωρίσει την απόλυτη επιτυχία. Φέτος θα την ζήσει ξανά έχοντας στο πλευρό του τον Στέλιο Ρόκκο. Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και ετοιμάζονται να μας παρουσιάσουν ένα πρόγραμμα που θα αφήσει εποχή στην Αθήνα. Άλλωστε, δεν είναι η πρώτη φορά που τους βλέπουμε μαζί στην πίστα, αφού έχουν συνεργαστεί και στο παρελθόν.

Frangelico: Γιώργος Γιαννιάς, Σάκης Αρσενίου, Βασιλική Νταντά 

Και φέτος, ο Γιώργος Γιαννιάς βρίσκεται στη σκηνή του κέντρου που τον έχει αναδείξει. Από το καλοκαίρι πρωταγωνιστεί ξανά στην πίστα του και φυσικά έχει κερδίσει την τεράστια αγάπη του κοινού. Μαζί του, ο Σάκης Αρσενίου, ένα σταθερό χαρτί συνεργασίας του Frangelico, αλλά και η Βασιλική Νταντά, που ολοκληρώνει το πρόγραμμα με τον δικό της ξεχωριστό και εκρηκτικό τρόπο. Το καλοκαίρι ήταν δυναμικό και η επιτυχία συνεχίζεται και τη χειμερινή σεζόν.

Tokyo Theatre: Ηλίας Βρεττός 

Το Tokyo Theatre ετοιμάζεται να επιστρέψει φέτος στην Αθήνα απόλυτα ανανεωμένο και να χαρίσει στο κοινό του μοναδικές live βραδιές. Τις βραδιές αυτές, θα εγκαινιάσει ο μοναδικός Ηλίας Βρεττός που ξέρει πολύ καλά πώς να χαρίζει ένα σούπερ πρόγραμμα που θα κρατά το κοινό στα κόκκινα. Η δεύτερη χρονιά του Tokyo έρχεται λοιπόν με πολλές εκπλήξεις και ο τραγουδιστής είναι εδώ για να μας χαρίσει έναν μοναδικό χειμώνα. Η συνεργασία αυτή, αναμφίβολα, θα είναι μια από τις πιο ξεχωριστές στο κέντρο της Αθήνας κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ.

Akanthus (πρώην Vox): Διονύσης Σχοινάς

Στον χώρο όπου στεγαζόταν για πολλά χρόνια το Vox, έρχεται να ανοίξει τις πόρτες του ένα από τα πιο επιτυχημένα brands του clubbing, το Akanthus. Το όνομα που θα εγκαινιάσει τις live βραδιές του αποτέλεσε κάτι παραπάνω από έκπληξη, αφού πρόκειται για τον Διονύση Σχοινά. Ο τελευταίος, ύστερα από πολλά χρόνια σταθερή συνεργασίας με το 4711 αποχωρεί και ξεκινά ένα νέο κεφάλαιο στην πορεία του που το μόνο βέβαιο είναι πως θα στεφθεί ξανά με απόλυτη επιτυχία.

4711: Onirama Τσαλίκης

Όπως προαναφέραμε, ο Διονύσης Σχοινάς αποχωρεί φέτος από το 4711, ύστερα από πολύ καιρό. Καλλιτέχνης και κέντρο, που είχαν παράλληλες πορείες για πολύ καιρό, χωρίζουν τους δρόμους τους. Τη θέση του Διονύση Σχοινά έρχονται να πάρουν οι Onirama ένα από τα πιο αγαπημένα και εμπορικά συγκροτήματα της τελευταίας δεκαετίας και το μόνο βέβαιο είναι πως θα κερδίσουν τις εντυπώσεις και θα αγαπηθούν πολύ. Μαζί τους ο Γιώργος Τσαλίκης , ο Κώστας Χαριτοδιπλωμένος και η Λίτσα Γιαγκούση

Baraonda: Γιάννης Πάριος, Γλυκερία 

Μια ακόμα συνεργασία που έγινε γνωστή και έχει ενθουσιάσει το κοινό. Ο Γιάννης Πάριος θα είναι και φέτος ο απόλυτος ηγέτης στο Baraonda, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, ενώ μαζί του θα έχει μια από τις πιο σημαντικές και αγαπημένες γυναικείες φωνές του ελληνικού τραγουδιού, την Γλυκερία.

Anodos Live Stage: Πάνος Μουζουράκης, Κωστής Μαραβέγιας

Το Anodos συνεχίζει την πορεία του στην Αθήνα και ετοιμάζεται να είναι κοντά μας για ακόμα μια χρονιά με σειρές εμφανίσεων που θα αλλάζουν ανά τακτά χρονικά διαστήματα. Οι πρώτοι που θα ανέβουν στην σκηνή του θα είναι ο Πάνος Μουζουράκης, που από τον Οκτώβριο θα βρίσκεται στον χώρο του κάθε Παρασκευή βράδυ, και ο Κωστής Μαραβέγιας, που θα τον βλέπουμε εκεί κάθε Σάββατο.

Hotel Ερμού – Ελεωνόρρα Ζουγανέλη

Αλλαγή σκυτάλης και στο Hotel Ermou μετην Ελεωνόρα Ζουγαννέλη να παίρνιε την θέση της Άννα Βίσση σε ενα ανατρέπτικό πρόγραμμα

{{-PCOUNT-}}40{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...