Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Ο ντελιβεράς που είχε αφοδεύσει σε ασανσέρ και πασάλειψε τους τοίχους μονοκατοικίας...

Δεν έχουν περάσει παρά μόνο δυόμισι μήνες από εκείνο...

Ένοχος για βιασμό ο Ηλίας Μίχος – Αθώα η μητέρα της 12χρονης...

Ένοχο έκρινε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο τον Ηλία Μίχο...

H Mαριαγάπη του «GNTM» μίλησε για την περιπέτεια με τον καρκίνο του...

Η Μαριαγάπη Ξυπολιά αποκάλυψε πως πρόλαβε τον καρκίνο του...

«Βόμβα» από Κύπριους πραγματογνώμονες! «Η Φρόσω ήταν οδηγός του τζιπ»

❱❱ Οι δύο ειδικοί που έρχονται αύριο στην Αθήνα υποστηρίζουν ότι η Φρόσω κρατούσε το τιμόνι του μοιραίου τζιπΘρίλερ χωρίς τέλος μοιάζει η υπόθεση του τραγικού τροχαίου του Παντελή Παντελίδη, με την οικογένειά του να εμμένει ενώπιον των εισαγγελικών Αρχών στην εκδοχή ότι ο τραγουδιστής δεν βρισκόταν στο τιμόνι του μοιραίου τζιπ που ανατράπηκε τα ξημερώματα της 18ης Φεβρουαρίου 2016 στη λεωφόρο Βουλιαγμένης. Μάλιστα, επικαλείται για ακόμα μία φορά το πόρισμα των Κύπριων πραγματογνωμόνων Γιώργου και Ανδρέα Τζιρκαλλή, που υποστηρίζει ότι οδηγός ήταν η Φρόσω Κυριακού. 

Σύμφωνα με πληροφορίες της κυπριακής εφημερίδας «Πολίτης», οι δύο πραγματογνώμονες αναμένεται να μεταβούν αύριο στην Αθήνα για να καταθέσουν ως μάρτυρες για το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον 32χρονο καλλιτέχνη.
Οι ισχυρισμοί της οικογένειας του τραγουδιστή, που υποστήριζε εξαρχής ότι ο Παντελής Παντελίδης δεν οδηγούσε το τζιπ στη στροφή του θανάτου, προσέκρουσαν τον Σεπτέμβριο του 2017 στη διάταξη του εισαγγελέα Πρωτοδικών, ο οποίος έστειλε την υπόθεση στο αρχείο, κρίνοντας αβάσιμη τη μήνυση των συγγενών του.

Εισαγγελέας

Ωστόσο, η οικογένεια του 32χρονου, αποφασισμένη να συνεχίσει τον δικαστικό αγώνα, προσέφυγε κατά της διάταξης ενώπιον του εισαγγελέα Εφετών, προσκομίζοντας νέα στοιχεία. Μεταξύ αυτών, ήταν και το πόρισμα των Κύπριων πραγματογνωμόνων, το οποίο κατέληγε στο συμπέρασμα ότι την επίμαχη νύχτα δεν οδηγούσε ο τραγουδιστής.
«Από τη σύγκρουση του οχήματος τόσο με το τσιμεντένιο στηθαίο, το μεταλλικό κιγκλίδωμα, την ανατροπή του οχήματος και την είσοδο και κίνηση των μεταλλικών κιγκλιδωμάτων εντός του χώρου επιβατών καταλήγουμε στο ξεκάθαρο και χωρίς αμφιβολία συμπέρασμα ότι ο οδηγός του οχήματος ήταν η Κυριακού Ευφροσύνη – Στυλιανή, ενώ ο Παντελεήμων Παντελίδης βρισκόταν στη θέση του συνοδηγού» ανέφερε χαρακτηριστικά η έκθεσή τους.

Μάλιστα, επικαλούνταν και τη μαρτυρία αυτόπτη, που είδε τη Φρόσω να βγαίνει από το τζιπ από τη θέση του οδηγού.

Η μάρτυρας

«Την ώρα εκείνη, είδα μια κοπέλα λεπτή, με μαύρα μαλλιά και μαύρα ρούχα, να βγαίνει με την πλάτη της από το παράθυρο του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού, μόνη της, αναστατωμένη και χωρίς τη βοήθεια κάποιου από εμάς» ανέφερε η μάρτυρας, προσθέτοντας: «Στη θέση του συνοδηγού, στη δεξιά μεριά του αυτοκινήτου, είδα έναν νεαρό άνδρα χτυπημένο στο κεφάλι από μια μπάρα…»

Ωστόσο, λίγες ημέρες μετά τη συμπλήρωση δύο ετών από το τραγικό δυστύχημα, στις 7 Μαρτίου 2018, ο εισαγγελέας Εφετών έκρινε εκ νέου με διάταξή του ότι οδηγός του αυτοκινήτου εκείνο το βράδυ ήταν ο Παντελής Παντελίδης, απαλλάσσοντας τη Φρόσω Κυριακού για το αδίκημα της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και τη Μίνα Αρναούτη για το αδίκημα της ψευδορκίας μάρτυρα, καθώς είχε καταθέσει εξαρχής ότι στο τιμόνι βρισκόταν ο 32χρονος.

Την ίδια ώρα, όμως, ο εισαγγελέας Εφετών ζητούσε να επιστρέψει η δικογραφία στην Εισαγγελία Πρωτοδικών, προκειμένου να διερευνηθεί αν υπήρχαν ευθύνες των υπευθύνων της παράνομης χαρτοπαικτικής λέσχης στο Ελληνικό, όπου έμελλε να είναι η τελευταία στάση του Παντελίδη πριν επιβιβαστεί στο τζιπ του θανάτου. Με την ίδια διάταξη, ο εισαγγελικός λειτουργός ζητούσε να διερευνηθούν και ενδεχόμενες ευθύνες του Ελληνικού Δημοσίου για την παράλειψη να εγκατασταθούν συστήματα αναχαίτισης των αυτοκινήτων για αποτροπή τροχαίων ατυχημάτων, αλλά και για κακή επίβλεψη και συντήρηση του κιγκλιδώματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέσα Οκτωβρίου ο αρμόδιος εισαγγελέας ολοκλήρωσε την προκαταρκτική έρευνα στέλνοντας την υπόθεση στο αρχείο, καθώς δεν εντόπισε ευθύνες στους φίλους του τραγουδιστή που βρέθηκαν τη μοιραία νύχτα στη χαρτοπαιχτική λέσχη, αλλά ούτε στο Δημόσιο σχετικά με την κατάσταση του οδοστρώματος και των κιγκλιδωμάτων.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...