Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Τα γενέθλια της συζύγου του Κώστα Καραμανλή και ο Πέπε ο ψιψίνος...

Αποχαιρέτησε τα 58 και μπήκε ολοταχώς στα 59 η...

Ρομπέρτο Καβάλι: Ντεφιλέ στους ουρανούς

Δύο γάμοι, έξι παιδιά (το τελευταίο το απέκτησε σε...

Το Σάββατο 20.04 με την Εspresso: Αυγουστίνος Καντιώτης

Μη χάσετε το Σάββατο 20.04 με την Espresso: Ο...

Μαρίνα Σάττι: Διπλά πλατινένιο σε ψηφιακές πωλήσεις το «Ζάρι»

Μέσα σε έναν μήνα από την κυκλοφορία του το...

«Οι παίκτες είναι έτοιμοι για όλα»

❱❱ O Χάρης Χριστόπουλος, που θα παρουσιάζει το άκρως ερωτικό «Game of Love» στον ΑΝΤ1 μιλά για την αποψινή πρεμιέραΑπό τη
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΕΟΥ

Το «Game of Love», το ερωτικό παιχνίδι όπου όλα επιτρέπονται και όλα ανατρέπονται, όπως αποκάλυψε και η «Espresso του Σαββατοκύριακου» με όσα πικάντικα συμβαίνουν ακόμη και στα παρασκήνια, κάνει πρεμιέρα σήμερα στις 21.00 στον ΑΝΤ1 – και θα προβάλλεται κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη. «Απόψε θα γνωρίσουμε παίκτες έτοιμους για όλα, με στόχο να κερδίσουν το έπαθλο χρηματικής αξίας 30.000 ευρώ» λέει ο παρουσιαστής Χάρης Χριστόπουλος, προσθέτοντας ότι το κίνητρό τους για να συμμετάσχουν στο παιχνίδι αποπλάνησης είναι καθαρά η προβολή!

«Είναι μεγάλο δέλεαρ, γιατί είδαμε ότι σε όσους παίκτες πήραν μέρος σ’ ένα επιτυχημένο reality ανοίχτηκαν κι άλλες πόρτες. Δεν είμαι εγώ αυτός που θα κρίνει τι είναι ηθικό και τι ανήθικο» αναφέρει μιλώντας στην «Espresso» και συνεχίζει: «Απλώς θα σας πω ότι έχουμε να κάνουμε με μια άλλη γενιά, πολύ απελευθερωμένη σεξουαλικά, η οποία αντιμετωπίζει τα πράγματα με άλλο μάτι. Σχέσεις γρήγορες, επιδερμικές, το σεξ ως φυσική ανάγκη» τονίζει ο έμπειρος φωτογράφος.

f2 22

Τον ρωτάμε τι ακριβώς θα δούμε απόψε: «Τα ζευγάρια ήρθαν στο reality με σκοπό να υποκριθούν ότι δεν έχουν σχέση, σαν καλοί ηθοποιοί, και να ξεγελάσουν τους ελεύθερους παίκτες. Κάποιοι έχουν υπερεκτιμήσει τις δυνάμεις τους. Γιατί ο τηλεθεατής θα έχει τη δυνατότητα να δει τις εκρήξεις ζήλιας, τα κλάματα, την αγωνία. Ολοι οι παίκτες ακροβατούν. Γιατί; Γιατί υπάρχει και σωματική επαφή μεταξύ των ελεύθερων παικτών και των ζευγαρωμένων. Εχουν, άραγε, τόση εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, στη μεταξύ τους σχέση ή κινδυνεύουν να χάσουν τον σύντροφό τους, τον δεσμό τους αποκρύβοντας -σύμφωνα με τους κανόνες του παιχνιδιού- την ταυτότητά τους; Η εξέλιξη του παιχνιδιού ξεπερνά και τη δική μου φαντασία, όπως το παρακολουθώ» μας λέει χαρακτηριστικά!

Το κίνητρο

Ο κοσμοπολίτης παρουσιαστής σχολιάζει, επίσης, πόσο υποψιασμένοι είναι οι παίκτες των φετινών realities: «Είναι εκπαιδευμένοι και έτοιμοι για όλα! Θέλουν να φτάσουν στο τέλος, για να παραμείνουν όσο γίνεται περισσότερο στο γυαλί. Η αναγνωρισιμότητα είναι μεγάλο κίνητρο. Ξέρουν πώς να σταθούν στην κάμερα, τι πόζα θα πάρουν, είναι η γενιά του facebook» αναφέρει, αλλά επισημαίνει: «Γι’ αυτό, όμως, που δεν έχουν προετοιμαστεί είναι για τις συναισθηματικές δοκιμασίες που τους περιμένουν. Οποιος παίζει με τη φωτιά… καίγεται ή πέφτει στη λακκούβα που έσκαψε για τον άλλο. Το παιχνίδι πολλές φορές γίνεται μαρτύριο, έχει πολύ υλικό να δώσει. Θυμός, ζήλια, πάθος, καψούρα. Είναι μια περιπέτεια με πολλές εκρήξεις. Και όλα αυτά είναι μια πραγματικότητα».

Πώς, όμως, ένας φωτογράφος με τόσο αξιοζήλευτη πορεία στον κόσμο της μόδας και του θεάματος αποφάσισε να παρουσιάσει ένα τολμηρό reality σχέσεων; «Μετά την ενασχόλησή μου με τα realities μόδας, αποφάσισα να ασχοληθώ με την τηλεόραση πιο συντονισμένα και μάλιστα ήδη έχω στο μυαλό μου διάφορες παραγωγές. Είπα το “ναι” σ’ αυτή την παραγωγή, γιατί με θυμάμαι πάντα να μου αρέσει να ακούω ιστορίες φίλων, συγγενών, γνωστών για τις ανθρώπινες σχέσεις. Οπως είναι η τροφή για το σώμα, έτσι και η συζήτηση πάνω στις ανθρώπινες σχέσεις είναι για μένα μια πνευματική τροφή».

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...