Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Αφυπνίστηκαν οι ελπίδες για τον Δημήτρη Κόκοτα

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα. Θετικές...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Δώστε στο ταίρι σας την ασφάλεια, την προστασία...

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Τι ήταν στην άλλη τους ζωή πολιτικοί και celebrities!

❱❱ Το «μαύρο» κισμέτ του πολεμιστή Ερντογάν και τα δύσκολα χρόνια της Μπακογιάννη στην αρχαία Σπάρτη
❱❱ Ο Sakis ερμήνευε βυζαντινούς ύμνους στη Μικρά Ασία και η Φουρέιρα ήταν χορεύτρια και ηθοποιός στην ΙταλίαΑπό τον
ΑΛΚΙΝΟΟ ΜΠΟΥΝΙΑ

Λογοτέχνες, μηχανικοί, πιανίστες, μαθηματικοί, πολεμιστές είναι μερικά από τα επαγγέλματα με τα οποία ασχολούνταν διάσημα ξένα πρόσωπα αλλά και Ελληνες που πρωταγωνιστούν στην πολιτική και καλλιτεχνική ζωή της χώρας μας σε προηγούμενες ζωές τους!

Η ελληνορουμανικής καταγωγής Αντζυ Λουπέσκου, με το διαισθητικό χάρισμα και τη βοήθεια της ύπνωσης, κατέχει τα μυστικά της ζωής τους… Αυτά που θα τους συμβούν, αλλά και όσα τους συνέβησαν σε προηγούμενες ζωές!

Αλλωστε, δεν είναι λίγες οι φορές που η γνωστή διαισθητική ψυχολόγος, υπνοθεραπεύτρια, ερευνήτρια της Μεταφυσικής και συγγραφέας πολλών βιβλίων έχει επαληθευτεί στις προβλέψεις της.

Για τη Μενεγάκη

Μιλάμε για μελλούμενα που αφορούν πολιτικούς, καλλιτεχνικά πρόσωπα και γνωστούς celebrities που βρίσκονται στην επικαιρότητα. Μία από τις επιτυχημένες προβλέψεις της είναι αυτή που έκανε το 2011 για την Ελένη Μενεγάκη και τον Μάκη Παντζόπουλο, η οποία ανέφερε ότι θα παντρευτούν και θα αποκτήσουν και παιδί.

Σήμερα η Αντζυ Λουπέσκου αποκαλύπτει στην «Espresso» τις προηγούμενες ζωές τους και δίνει μερικές συμβουλές για τη νυν ζωή τους στον πρίγκιπα Χάρι και στη Μέγκαν Μαρκλ, στον Ντόναλντ Τραμπ και στη Μελάνια, στον Ερντογάν και στη σύζυγό του Εμινέ, στον Αλέξη Τσίπρα και στη Μπέτυ Μπαζιάνα, στον Κυριάκο Μητσοτάκη και στη Μαρέβα Γκραμπόφσκι, στην Ντόρα Μπακογιάννη, στους υπουργούς της κυβέρνησης Δημήτρη Τζανακόπουλο και Εφη Αχτσιόγλου, στον σύμβουλο του πρωθυπουργού Νίκο Καρανίκα, αλλά και σε αγαπημένα πρόσωπα της σοουμπίζ, όπως είναι οι Σάκης Ρουβάς, Σάκης Τανιμανίδης, Ελένη Φουρέιρα, Κατερίνα Καινούργιου και Γιώργος Αγγελόπουλος.

Διαβάστε παρακάτω τη συνέχεια: 

offer

Ντόναλντ & Μελάνια Τραμπ

spl1672224 013

Στο παρελθόν ο Τραμπ είχε αναπτύξει, σε δύο ή τρεις ζωές του, καλή επιχειρηματική δραστηριότητα σε πολλές χώρες της Βόρειας και της Νότιας Αμερικής. Στη σύγχρονη ζωή του πρέπει να προσέξει ιδιαίτερα την ψυχική υγεία του και φυσικά δεν πρέπει να αδιαφορεί για τα μέτρα της προσωπικής του ασφάλειας. Η Μελάνια, που είναι άτομο καλού χαρακτήρα, σε προηγούμενη ζωή της ανήκε σε πολύ υψηλή κοινωνική τάξη μεσογειακής χώρας. Τώρα δεν αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής ως πρώτη κυρία της Αμερικής και η σχέση της με τον Τραμπ είναι παράδειγμα συναισθηματικής αποτυχίας. Επιπλέον, αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας.

Πρίγκιπας Χάρι & Μέγκαν Μαρκλ

19536661

Σε μία άλλη ζωή τον Χάρι τον είχε απασχολήσει πολύ η μουσική. Δεν αποκλείεται αυτή η αγάπη του για τη Μέγκαν, που δεν είναι ο μοναδικός του έρωτας, να οφείλεται σε αναμνήσεις κάποιας προηγούμενης ζωής. Πρέπει να φροντίζει περισσότερο τον εαυτό του και να μην τον εκθέτει σε εκούσιους κινδύνους και ατυχήματα. Η Μέγκαν είναι άτομο τυχερό και διαισθητικό. Σε προηγούμενες ζωές ήταν χορεύτρια, ηθοποιός και διάσημη τραγουδίστρια σε διάφορες χώρες. Κάποτε, πιθανώς στην Καλιφόρνια και στον Καναδά, είχε σαν σύντροφο τον Χάρι ή κάποιον με τα χαρακτηριστικά του Χάρι. Πρέπει να προσέχει πολύ τη φυσική της κατάσταση και την ψυχολογική της ισορροπία, καθώς και το βάρος της, γιατί παίρνει εύκολα κιλά.

Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν & Εμινέ Ερντογάν

turkeys prime minister recep tayyip erdogan and his wife emine erdogan look out from a balcony of in erzurum

Εζησε πρώτα ως μαχητής στην Ανατολική Ασία και έπειτα ως έμπορος στην Μεσόγειο. Στην πρώτη πέθανε όταν έπεσε από το άλογό του, και στη δεύτερη πνίγηκε σε ναυάγιο. Η σύζυγός του είναι ευφυής και ισχυρογνώμων, και μεταφέρει από προηγούμενη ζωή της -πιθανώς στην Αίγυπτο- την πείρα που απέκτησε, όταν ανέλαβε τη διεύθυνση πατρικών επιχειρήσεων.

Αλέξης Τσίπρας & Μπέτυ Μπαζιάνα

4357204

Σε προηγούμενη ζωή του υπήρξε μηχανικός, κατασκευαστής και επιχειρηματίας σε χώρα της νότιας Ευρώπης. Η σύντροφός του είναι άτομο δυναμικό, αλλά απόλυτο και ιδιότροπο, που τον επηρεάζει σημαντικά, αλλά συγχρόνως τον στηρίζει, όταν αισθάνεται ότι τα γεγονότα τον ξεπερνούν. Σε προηγούμενη ζωή της έζησε στη βόρεια Ελλάδα και ήταν μαθηματικός.

Κυριάκος Μητσοτάκης & Μαρέβα Γκραμπόφσκι

4360369

Σε μία προηγούμενη ζωή του ο Κυριάκος έζησε στη νότια Ευρώπη και σε μία άλλη στη Βόρεια Αμερική. Και στις δύο ζωές του γνώριζε Μαθηματικά και Οικονομικά, και άσκησε σχετικά με τις γνώσεις του επαγγέλματα. Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι έζησε στη βόρεια Ευρώπη και είχε ασχοληθεί με επιχειρήσεις σχετικές με τον κλάδο του ρουχισμού.

Εφη Αχτσιόγλου

4485234

Σε μια άλλη ζωή της είχε πάλι κλίση προς τα οικονομικά, αλλά ήταν και καλή πιανίστρια. Σε αυτή τη ζωή της πρέπει να έχει χρόνο ηρεμίας και ανασυγκρότησης, και να μην αφήνει το άγχος να την κυριεύει. Μπορεί να βλάψει ζωτικά όργανά της και κυρίως τα γυναικολογικά της. Ακόμη, δεν θα ήταν άστοχο να ξεκαθαρίσει κάποιες συναισθηματικές ανησυχίες της.

Δημήτρης Τζανακόπουλος

4404001

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος έζησε στο παρελθόν στην Ιταλία και ήταν παθιασμένος με τη μουσική. Εφυγε τότε από τη ζωή ήρεμα, σε φιλικό περιβάλλον. Τώρα πρέπει να προσέχει για την προσωπική του ασφάλεια, γιατί λόγω της θέσης του έχει προκαλέσει πολλές αντιπάθειες. Ακόμη, δεν αποκλείεται να παρουσιαστούν κάποια προβλήματα στα πόδια και στη μέση του. 

Νίκος Καρανίκας

4478712Ο ειδικός σύμβουλος στρατηγικού σχεδιασμού του Αλέξη Τσίπρα σε προηγούμενη ζωή του ήταν λογοτέχνης στις ΗΠΑ, αλλά εργάστηκε ως θεατρικός ή κινηματογραφικός σκηνοθέτης. Αγαπούσε τη φύση. Την ανέφερε συχνά στα έργα του. Σήμερα, ως χαρακτήρας είναι δραστήριος, διαθέτει θέληση και αποφασιστικότητα, που τις μεταδίδει και σε άλλους.

Ντόρα Μπακογιάννη

4484736

Η ζωή της στην αρχαία Σπάρτη δεν υπήρξε ιδιαίτερα ευτυχής. Βίωσε τη θλίψη, λόγω της δολοφονίας του άντρα της από τους είλωτες, και η ίδια πέθανε κατά τη διάρκεια ενός καταστροφικού σεισμού. Επανήλθε στη ζωή στις αρχές του περασμένου αιώνα ως άντρας σε χώρα της κεντρικής Ευρώπης και έκανε στρατιωτική καριέρα. Δεν παντρεύτηκε και είχε μοναχικό τέλος.

Σάκης Ρουβάς

royvas 30112010

Στο παρελθόν έζησε στη Μικρά Ασία και ήταν δημοφιλής ως ερμηνευτής βυζαντινής εκκλησιαστικής μουσικής. Από τις προηγούμενες ζωές του δεν μεταφέρει μόνο ταλέντα και ικανότητες, αλλά και την αγάπη του κόσμου. Σήμερα, όταν κινείται γρήγορα πάνω στη σκηνή, πρέπει να είναι πολύ προσεκτικός, γιατί ο κίνδυνος ατυχήματος είναι υπαρκτός.

Κατερίνα Καινούργιου

31939110 1945964845422943 33911717788

Ανάμεσα στα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης που φαίνεται να ξεχωρίζουν είναι η πολυπράγμων Κατερίνα, που σε προηγούμενη ζωή της έζησε σε παραλιακή πόλη της Ανατολικής Μεσογείου και είχε ασχοληθεί με το εμπόριο θαλάσσιων ειδών. Πρέπει να προσέχει περισσότερο την υγεία της και να αντιμετωπίζει με σοβαρότητα τις ιώσεις.

Σάκης Τανιμανίδης

2642 sakis tanimanidis 1972017

Στο παρελθόν έζησε κατά την περίοδο της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας σε χώρα των Βαλκανίων. Ηταν και τότε αγωνιστής, δυναμικός και εργατικός, και κάποια εμπόδια στη δουλειά του έβρισκε τρόπους να τα ξεπερνάει. Επειδή είναι και τώρα, όπως και άλλοτε, αρκετά ριψοκίνδυνος, θα πρέπει να προσέχει να μην πέσει θύμα ατυχήματος, όπως του συνέβη κάποτε.

Ελένη Φουρέιρα

3960 eleni foyreira 15122017

Η Ελένη Φουρέιρα, γενναιόδωρη, ευέλικτη αλλά και μερικές φορές αναποφάσιστη, στο παρελθόν έζησε στη νότια Ιταλία και έγινε πασίγνωστη ως χορεύτρια και ηθοποιός. Στη σύγχρονη ζωή της θα πρέπει να μην προβάλλει υπερβολικά τις φιλοδοξίες της στον χώρο της εργασίας της, γιατί προκαλεί χωρίς λόγο αντιπάθειες.

Ντάνος (Γιώργος Αγγελόπουλος)

783a3287

Ολα δείχνουν ότι το «άστρο» του θα αργήσει να χάσει τη λάμψη του. Σε προηγούμενη ζωή του ήταν ναυτικός και οι ψύχραιμες αποφάσεις του σε κρίσιμες ώρες στη θάλασσα ήταν η εγγύηση για την καλή εξέλιξη και την επιτυχία του ταξιδιού του.

{{-PCOUNT-}}51{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...