Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Απέραντη θλίψη για τον ξανθό «βασιλιά»

Ο 25χρονος Τόμας Πρωτόπαπας δίνει μάχη ζωής στην Εντατική.

Με τους γιατρούς να εμφανίζονται απαισιόδοξοι και την οικογένειά του να προσεύχεται για το θαύμα κυλούσαν αργά τα λεπτά χθες στην Εντατική του ΚΑΤ, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένος ο Τόμας Πρωτόπαπας μετά το τροχαίο στην Αττική Οδό. Τα νέα μέχρι αργά το βράδυ κάθε άλλο παρά θετικά ήταν, καθώς οι υπεύθυνοι της ΜΕΘ ξεκαθάριζαν ότι η κατάσταση του νεαρού ηθοποιού είναι σταθερά κρίσιμη. Η είδηση έχει «παγώσει» τη showbiz, σκορπίζοντας απέραντη θλίψη σε όλους, ενώ συγγενείς, συνάδελφοι και φίλοι του 25χρονου Τόμας Πρωτόπαπα προσπαθούσαν συγκλονισμένοι χθες να αντέξουν τις ώρες αγωνίας και να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί.

Το ατύχημα σημειώθηκε νωρίς το πρωί της Κυριακής, όταν ο νεαρός ηθοποιός οδηγούσε με κατεύθυνση προς το αεροδρόμιο με προορισμό τα studio KAΠΑ, όπου είχε προγραμματισμένο γύρισμα για τη νέα εκπομπή μαγειρικής «Dr Cook». Στις 9.06 το πρωί σταμάτησε το αυτοκίνητο μάρκας Smart που οδηγούσε στη δεξιά λωρίδα του δρόμου, στο 36ο χιλιόμετρο της Αττικής Οδού. Ηταν τότε που έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του διερχόμενο όχημα της Αττικής Οδού, το οποίο έσπευδε για βοήθεια σε κάποιο άλλο σημείο του δρόμου. Από τη σύγκρουση ο Τόμας τραυματίστηκε σοβαρά στον θώρακα και το κεφάλι. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας Αττικής και ασθενοφόρο που μετέφερε τον ηθοποιό στο νοσοκομείο.

Εκεί οι γιατροί διαπίστωσαν τη σοβαρότητα των τραυμάτων και αμέσως έβαλαν τον ηθοποιό στο χειρουργείο. Μετά την πολύωρη εγχείρηση στην οποία υπεβλήθη στο κεφάλι, εισήχθη διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ. Πηγές από το νοσοκομείο αναφέρουν πως ο ηθοποιός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ άσχημη κατάσταση, αφού τα χτυπήματα -κυρίως στο κεφάλι- ήταν πολύ σοβαρά και πως οι γιατροί έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους. Τώρα ποντάρουν ιδιαίτερα στο νεαρό της ηλικίας του και την καλή φυσική του κατάσταση λόγω του αθλητισμού.

Εξω από την πόρτα της Εντατικής περιμένουν υπομονετικά για ένα καλό νέο οι γονείς του Τόμας Πρωτόπαπα, ο αγαπημένος του θείος και η σύντροφός του Ιωάννα, με την οποία διατηρεί σχέση τα τελευταία δύο χρόνια. «Δεν με νοιάζει ποιος έφταιγε. Θέλω μόνο να γίνει καλά. Μπήκα με τη μαμά του στην Εντατική. Ο Τόμας είναι δυνατός, θα γίνει καλά. Το πιστεύω!» είπε στους φίλους του η Ιωάννα. Από την πρώτη κιόλας στιγμή στο πλευρό της οικογένειας του νεαρού ηθοποιού βρίσκονται οι φίλοι του, οι συναθλητές του από το μποξ και ο προπονητής του Νίκος Ανδρεάδης. Κανείς τους δεν μπορεί να καταλάβει πώς συνέβη το ατύχημα, ενώ τα ερωτήματα που γεννιούνται είναι πολλά. Το βασικότερο όλων είναι πώς το αυτοκίνητο της Αττικής Οδού, που πηγαινοέρχεται καθημερινά στον ίδιο δρόμο, έπεσε πάνω σε ένα σταματημένο όχημα. «Η δουλειά του είναι να βοηθάει τους οδηγούς. Πώς είναι λοιπόν δυνατόν να κινείται με ιλιγγιώδη ταχύτατα στη δεξιά λωρίδα και να μην είδε το Smart του Τόμας; Ακόμη δεν ξέρουμε για ποιο λόγο είχε σταματήσει ο Τόμας, ωστόσο ο θείος του μας είπε πως δεν μιλούσε στο κινητό του, γιατί το τηλέφωνο βρέθηκε μέσα στην τσάντα του» λέει στενός του φίλος. Φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει το υλικό από τις κάμερες που παρακολουθούν για λόγους ασφαλείας όλα τα σημεία της Αττικής Οδού. Μάλιστα οι φίλοι του Τόμας προέτρεψαν την οικογένεια να ζητήσει άμεσα -μέσω του δικηγόρου της- το υλικό, αφού είναι σίγουρο πως θα το χρειαστούν. Οσον αφορά τον οδηγό του αυτοκινήτου που έπεσε πάνω στο σταματημένο όχημα του ηθοποιού, υπεβλήθη σε εξέταση αλκοτέστ, η οποία ήταν αρνητική, ενώ κρατείται από την Κυριακή και σήμερα θα περάσει από τη διαδικασία του αυτοφώρου.

ΑΝΘΗ ΒΟΥΛΓΑΡΗ
ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ
 

Ο γοητευτικός «Αλέξης» που δεν μπορούσε να κάνει όνειρα
 
O «Αλέξης, το μοσχαναθρεμμένο πλουσιόπαιδο» που μπήκε στο σπίτι μας τα τελευταία δύο χρόνια μέσα από τη δημοφιλή σειρά «Βασιλιάδες» του Μega, έκανε γνωστό στο πλατύ κοινό τον Τόμας Πρωτόπαπα και ιδιαίτερα στα νεαρά κορίτσια που αμέσως γοητεύτηκαν από την όμορφη παρουσία του πρωτόβγαλτου ηθοποιού. Το… ξενικό του όνομα δεν είναι τυχαίο, αφού είναι παιδί μιας Αγγλίδας κι ενός Κρητικού (γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου 1988) και όπως έχει πει και ο ίδιος, δεν είναι λίγες οι φορές που στο παρελθόν, όταν δεν ήταν γνωστός, «με περνούσαν για ξένο»… Στο Λονδίνο όπου ζει κι εργάζεται σε τράπεζα ο αδελφός του έχει περάσει και ο ίδιος αρκετά από τα πρώτα χρόνια της ζωής του, κάνοντας μάλιστα εκεί σπουδές στον τομέα του μάρκετινγκ και της διαφήμισης. Η θητεία του στη… μαμά Ελλάδα τον έφερε στη χώρα μας και όταν τελείωσε το στρατιωτικό του παρέμεινε εδώ για μεταπτυχιακές σπουδές, αλλά και για να αναζητήσει το όνειρό του στο μόντελινγκ, με το οποίο ασχολείται από δεκατεσσάρων χρόνων, αλλά και στον χώρο της showbiz γενικότερα. Τα μουσικά κανάλια MAD και MTV αναγνωρίζουν αμέσως τη φωτογένειά του και του προσφέρουν «βήμα» ως παρουσιαστή μουσικών εκπομπών, με μεγάλη απήχηση στον νεαρόκοσμο.
 

Ο πρώτος που αναγνωρίζει το ταλέντο του στην ηθοποιία είναι ο σκηνοθέτης Ομηρος Ευστρατιάδης, ο οποίος πριν από τρία χρόνια, κάνοντας το remake της παλιάς κινηματογραφικής του ταινίας «Ρόδα, τσάντα και κοπάνα», του δίνει τον ρόλο ενός… άτακτου μαθητή. Λίγο καιρό μετά ακολουθεί ο ρόλος του Αλέξη Κανελλόπουλου στους «Βασιλιάδες», που του δίνει την ευκαιρία να γίνει ευρύτερα γνωστός. Υποδύεται έναν νεαρό, αναγνωρισμένο οδηγό αγώνων ταχύτητας, εγωιστή και ψηλομύτη που δεν διστάζει να κάνει επίδειξη πλούτου κι έχει μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του, κυρίως για τη γοητεία του στα κορίτσια. Στην πραγματικότητα ο 25χρονος Τόμας είναι ένας ευαίσθητος και προσγειωμένος νεαρός, όπως υποστηρίζουν άτομα που τον γνωρίζουν καλά. Να πούμε ότι ο νεαρός ηθοποιός, που μπήκε στο επάγγελμα χωρίς ιδιαίτερες σπουδές, έχοντας κάνει μόνο κάποια σεμινάρια υποκριτικής, αμέσως μετά τα πρώτα γυρίσματα στη σειρά «Βασιλιάδες» ευχαρίστησε την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου και τον Γεράσιμο Σκιαδαρέση, με τους οποίους βρέθηκε πολύ κοντά στο πλατό, δηλώνοντας μάλιστα ότι του φέρθηκαν με αγάπη σαν να είναι γονείς του. Γεγονός που χαρακτηρίστηκε από πολλούς ως δείγμα καλής ανατροφής και προπάντων εκδήλωση ευγνωμοσύνης σε δύο παλιούς ηθοποιούς που τον στήριξαν στην πρώτη τηλεοπτική του απόπειρα. Σε μία από τις τελευταίες συνεντεύξεις του ο γοητευτικός «Αλέξης» δήλωσε πως στην προσωπική του ζωή δεν μπορεί να κάνει όνειρα για το μέλλον, όταν στην εποχή μας υπάρχουν άνθρωποι που πεινάνε… Ο καλύτερός του φίλος, όπως έχει πει ο ίδιος, είναι ο λατρεμένος του σκύλος, ο Μόρτης!

ΑΛΚΙΝΟΟΣ ΜΠΟΥΝΙΑΣ


Γέμισε με ευχές και συγκίνηση το Twitter

Η είδησαη του ατυχήματος του Τόμας Πρωτόπαπα προκάλεσε μεγάλο σοκ στον καλλιτεχνικό κόσμο. Πάρα πολλοί συνάδελφοί του έστειλαν τις ευχές τους στον ηθοποιό μέσω του Τwitter, για να πάνε όλα καλά. «Ελπίζω ο Θεός να κάνει το θαύμα του και όλα να πάνε καλά, είναι άδικο» έγραψε ο Πέτρος Μπουσουλόπουλος, ενώ ο Αργύρης Αγγέλου, αφού εξέφρασε τη στενοχώρια του για το συμβάν, του έστειλε τη θετική του ενέργεια. Ευχές τού έστειλαν και άτομα τα οποία δεν τον γνώριζαν από κοντά, όπως ο Γιώργος Τσαλίκης και η Χριστίνα Πολίτη. Ο πρώτος τού έγραψε: «Δεν γνωρίζω καλά το παιδί, αλλά ας προσευχηθούμε για τον Τόμας Πρωτόπαπα που δίνει μάχη για τη ζωή του στην Εντατική μετά από τροχαίο». Η δεύτερη με αφορμή το ατύχημά του σχολίασε: «Αυτό με τον Τόμας Πρωτόπαπα, ό,τι χειρότερο. Και όλα τα αντίστοιχα. Αντε πια με τα λεφτά, βαρέθηκα. Η ζωή είναι πολύτιμη και αναλωνόμαστε στην γκρίνια». Να συμπληρώσουμε ότι ανάμεσα σε εκείνους που ευχήθηκαν διαδικτυακά ήταν και ο Κώστας Σόμμερ, με τον οποίο ο Τόμας Πρωτόπαπας είχε συμμετάσχει πρόσφατα σε φιλανθρωπικό αγώνα μποξ. «Ο Τόμας είναι μαχητής. Περαστικά και να βγεις νικητής από αυτή τη μάχη. Ολη η δύναμη και η σκέψη μαζί σου, αδερφέ…» έγραψε.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...