Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Προβλέψεις για 20/3

ΚΡΙΟΣ: Είστε κατ’ εξοχήν θετικοί και καλοπροαίρετοι ως άτομα, γεγονός που σας επιτρέπει να κάνετε εύκολα φίλους. Δώστε όμως σημασία στους ανθρώπους που θα γνωρίσετε σήμερα, καθώς υπάρχουν όλες οι προϋποθέσεις για να γίνουν ουσιαστικοί σας φίλοι. Η σημερινή ημέρα σας ευνοεί. Προχωρήστε με σοβαρότητα και μεθοδικότητα και σίγουρα θα βγείτε κερδισμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Νιώθετε μεγάλη εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας. Πράγματι ειδικά όσον αφορά τα επαγγελματικά σας είναι αλήθεια πως καταφέρνετε να προσελκύσετε θετικά την προσοχή γύρω από το πρόσωπό σας. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε ουσιαστικά βήματα για την εξέλιξή σας. Ο συνδυασμός της πείρας και της διαίσθησής σας είναι εγγύηση για την επιτυχία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:  Μεγάλη βοήθεια από φιλικά σας πρόσωπα μπορείτε να περιμένετε σε κάτι σημαντικό που σας απασχολεί. Ακόμη και αν η βοήθεια αυτή είναι μια συμβουλή, δώστε της ιδιαίτερη σημασία, καθώς είναι το κλειδί για τη λύση των προβλημάτων σας. Η μέρα είναι ιδιαίτερα θετική για όσους σπουδάζουν κάτι ή ασχολούνται με τομέα της εκπαίδευσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αν σας απασχολούν ζητήματα σχετικά με ακίνητη περιουσία, δωρεές ή κληρονομιές, τα πράγματα θα αρχίσουν σιγά-σιγά να παίρνουν έναν καλύτερο δρόμο. Φροντίστε όμως και εσείς με υπομονή να βοηθήσετε όσο μπορείτε τις εξελίξεις. Ακόμη, μπορεί να παρουσιαστούν πολύ σημαντικές ευκαιρίες στον οικονομικό σας τομέα, που αν τις αξιοποιήσετε κατάλληλα, θα αποδώσουν μακροπρόθεσμα. 

ΛΕΩΝ: Αποφύγετε ρίσκα και τολμηρές πρωτοβουλίες όσον αφορά τον επαγγελματικό σας τομέα. Καλύτερα θα είναι να κινηθείτε με περίσκεψη και συντηρητισμό. Στα αισθηματικά σας όμως περνάτε πολύ ευχάριστες στιγμές με το αγαπημένο σας πρόσωπο και απολαμβάνετε τις πηγαίες εκδηλώσεις της αγάπης του προς το άτομό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσέξτε τους ανθρώπους που σας πλησιάζουν. Μπορεί να φαίνονται αρκετά καλοπροαίρετοι απέναντί σας, όμως μη βασίζεστε και τόσο σε αυτούς, καθώς μπορεί να αποδειχτούν αρκετά επιπόλαιοι και ασταθείς. Δώστε ιδιαίτερη σημασία στη σχέση σας και αποφύγετε αυταρχικές συμπεριφορές που μπορεί να φέρουν σε αμηχανία τον σύντροφό σας.

ΖΥΓΟΣ: Εξαιρετικές οι προοπτικές για τα επαγγελματικά σας, καθώς η αποδοτικότητά σας είναι πολύ καλή, ενώ φαίνεστε αρκετά καλοπροαίρετοι και συνεργάσιμοι, γεγονός που αξιολογείται πάρα πολύ θετικά. Προσέξτε όμως τα οικονομικά σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε πολλά έξοδα. Η ερωτική σας διάθεση είναι πάρα πολύ έντονη και θα σας δοθεί η ευκαιρία να ζήσετε απολαυστικές στιγμές με τον σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε έντονη διάθεση για διασκέδαση και θα σας προσφερθεί η ευκαιρία να βρεθείτε με καλούς σας φίλους και να περάσετε πάρα πολύ όμορφα. Μπορεί  να απορροφηθείτε τόσο ώστε ίσως ο σύντροφός σας να νιώσει λίγο παραμελημένος. Δείχνοντας όμως τη ζεστασιά και το ενδιαφέρον σας θα καταφέρετε να κρατήσετε τις ισορροπίες. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Σήμερα δεν έχετε όρεξη για πολλά. Θέλετε απλώς να περνάτε καλά και να αφιερώσετε χρόνο μονάχα σε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά. Σίγουρα θα βρείτε τον τρόπο να τα καταφέρετε, φροντίστε όμως να μην παραμελήσετε τελείως υποχρεώσεις που είναι σημαντικές και θέλουν άμεση τακτοποίηση. Προσέξτε τη διατροφή σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε υπερβολές. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε πολύ γοητευτικοί και καταφέρνετε πολύ εύκολα να κερδίσετε με πολύ θετικό τρόπο την προσοχή των άλλων. Προσέξτε όμως τις γνωριμίες που κάνετε, καθώς μπορεί να αποδεχτούν επιπόλαιες και χωρίς ουσία. Μπορείτε όμως να περάσετε πολύ όμορφα με καλούς σας φίλους και να ενημερωθείτε ουσιαστικά για ζητήματα που σας απασχολούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πολύ όμορφες στιγμές με αγαπημένα πρόσωπα από την οικογένειά σας μπορείτε να περάσετε σήμερα. Εχετε την ικανότητα να ανεβάζετε τη διάθεση των άλλων και αυτό θα το εκτιμήσουν όλοι ιδιαίτερα. Θετικές είναι οι εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας, αφού ευκαιρίες θα παρουσιαστούν εκεί που δεν το περιμένετε – έχετε τα μάτια σας ανοιχτά. 

ΙΧΘΥΕΣ: Νιώθετε ιδιαίτερα δυνατοί και η έμφυτη διαίσθησή σας οδηγεί σωστά τα βήματά σας. Σε επαγγελματικό και οικονομικό επίπεδο έχετε τη δυνατότητα να υλοποιήσετε τους στόχους σας και να μείνετε πολύ ευχαριστημένοι από τα αποτελέσματα. Στον αισθηματικό σας τομέα είστε όμως επιρρεπείς σε βιαστικές κινήσεις και αρκετές υπερβολές. Καλό θα είναι να σκεφτείτε προτού δράσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...