Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Πάτωσε το νέο άλμπουμ της Jlo! Δεν… τσουλάει η περιοδεία της

Αν μας λέγανε ότι οι συναυλίες της δεν πουλάνε...

Ιουλία Καλλιμάνη: Το διήμερο closing party στο Tokyo μετά από 8 μήνες...

Μετά από 8 ολόκληρους μήνες επιτυχίας, η Ιουλία Καλλιμάνη,...

Η μελωδία της θέλησης για τη μικρή Λουκία με τα μάτια της...

Μαθήματα ζωής δίνει ένα μικρό κορίτσι με οπτική αναπηρία,...

Παγκόσμιος πόλεμος του Tik Tok!

Πριν από επτά χρόνια χτύπησε για πρώτη φορά στις...

Πυροβόλησε τον γιατρό κι έβαλε τέρμα στη ζωή του!

Ηλικιωμένος Γερμανός μπήκε με καραμπίνα στο νοσοκομείο της Σπάρτης, τουφέκισε φυσικοθεραπευτή (για να εκδικηθεί για τον θάνατο της γυναίκας του) και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σκηνές από ταινία θρίλερ εκτυλίχθηκαν χθες το μεσημέρι στο νοσοκομείο της Σπάρτης. Αποφασισμένος να σκοτώσει, ένας ηλικιωμένος Γερμανός, που πριν από λίγες μέρες έχασε τη γυναίκα του στο ίδιο νοσοκομείο, όπλισε την καραμπίνα του, πυροβόλησε έναν γιατρό τραυματίζοντάς τον και στη συνέχεια αυτοκτόνησε. Το περιστατικό που έχει συγκλονίσει την τοπική κοινωνία συνέβη χθες στις 2.00 μετά το μεσημέρι. Ο ψηλόλιγνος Γερμανός με το όνομα Βέμπερ, 72 ετών, μπήκε στο νοσοκομείο αγέλαστος και με χαμηλωμένο το κεφάλι, ενώ στα χέρια κρατούσε μια ψάθα που μέσα έκρυβε αποσυναρμολογημένη καραμπίνα. Δίχως να μιλήσει σε κανέναν, πήγε γραμμή στις τουαλέτες όπου κι ένωσε τα κομμάτια του όπλου. Εχοντάς το στα χέρια του και αφού το όπλισε, πήγε με βήμα σταθερό στο φυσικοθεραπευτήριο που βρίσκεται στο ισόγειο και αναζήτησε τους γιατρούς. Ο φυσικοθεραπευτής Α.Κ. ήταν ο πρώτος με τον οποίο ήρθε αντιμέτωπος και ο οποίος δέχτηκε πυροβολισμό στα πλευρά. Ο γιατρός έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας από τους πόνους, ενώ στο άκουσμα του πυροβολισμού το νοσοκομείο σηκώθηκε στο πόδι.

Γιατροί, νοσηλευτές, ασθενείς και συνοδοί έτρεχαν να κρυφτούν, ενώ ο Γερμανός βγήκε στον διάδρομο. Εκεί ήρθε αντιμέτωπος με τον γιατρό Κωνσταντίνο Τζελέπη, ο οποίος τον συμβούλευσε με ήρεμο τόνο στη φωνή του να αφήσει το όπλο. Ο 72χρονος τον κοίταξε ελάχιστα και χαμογέλασε αχνά, δίχως να έχει βγάλει στιγμή το δάχτυλο από τη σκανδάλη. Κλάσματα δευτερολέπτου μετά έβαλε την κάννη στο στόμα κι ένας δεύτερος πυροβολισμός συντάραξε το νοσηλευτικό ίδρυμα… Τα αίματα έβαψαν τη λευκή ποδιά του γιατρού κόκκινη. Ωστόσο, εκείνος με αξιοθαύμαστη ψυχραιμία προσπαθούσε να απομακρύνει τους αυτόπτες μάρτυρες που στην πλειονότητά τους ήταν επισκέπτες και συνοδοί. Ακολούθησαν σκηνές αλλοφροσύνης, με τον κόσμο να ουρλιάζει στη θέα του νεκρού άνδρα που κείτονταν στο πάτωμα μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Το γράμμα και η πίκρα που έκρυβε μέσα του…

Ο 72χρονος και η σύζυγός του ζούσαν χρόνια στο Γύθειο Λακωνίας. Η γυναίκα νοσηλευόταν επί δεκαεπτά ημέρες στην Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου με εγκεφαλικό και την περασμένη Τρίτη έχασε τη μάχη με τον θάνατο. Ο χαμός της αγαπημένης του αποτέλεσε ισχυρό πλήγμα για τον εσωστρεφή Γερμανό, ενώ, όπως λένε άτομα που τον έβλεπαν, έδειχνε λιγομίλητος και είχε κλειστεί ακόμη περισσότερο στον εαυτό του. Πάνω του είχε ένα γράμμα μέσα στο οποίο έγραφε την επιθυμία του να τον θάψουν μαζί με τη σύζυγό του που τόσο πολύ του έλειπε. Ανέφερε επίσης ότι είχε χρέη, κατονομάζοντας τα πρόσωπα στα οποία όφειλε. Ακόμη παραμένει μυστήριο ο λόγος που τον οδήγησε στην πράξη του, όπως και το αν είχε λόγους να αναζητεί κάποιον γιατρό ή φυσικοθεραπευτή. Σημειώνεται ότι ο τραυματισμένος γιατρός εισήχθη στο χειρουργείο, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία κι έχει ξεπεράσει κάθε κίνδυνο για τη ζωή του.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο μάνατζερ του τράπερ Τrannos καταγγέλλει απαγωγή από την ΕΛ.ΑΣ.

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού καταγγέλλει ότι έπεσε ο μάνατζερ του...

Η Μπόμπα δεν γλίτωσε ούτε αυτή τη φορά τη διαδικτυακή γιούχα

Πρόκειται για χάρισμα και οφείλουμε να τους το αναγνωρίσουμε!...