Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Ενας γόης από την Κάλυμνο!

Το 24χρονο μοντέλο Μιχάλης Καμπουράκης ανοίγει φτερά και ετοιμάζεται να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Οι Ιταλοί μόδιστροι τον θέλουν ξυρισμένο και κοντοκουρεμένο, οι Γάλλοι, πάλι, τον προτιμούν αξύριστο, ενώ οι Τούρκοι έτσι όπως ακριβώς είναι. Ο Μιχάλης Καμπουράκης, το νεαρό μοντέλο από την Κάλυμνο, έχει καταφέρει με τη μεσογειακή του ομορφιά και τις επαγγελματικές του επιλογές να μιλούν για εκείνον τα μεγαλύτερα πρακτορεία μόδας σε Ελλάδα και εξωτερικό.  Το 24χρονο μοντέλο αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, αφού έχει δεχτεί μια σειρά σημαντικών προτάσεων για συμμετοχή σε διαφημιστικά, φωτογραφήσεις για περιοδικά μόδας και επιδείξεις. Ενα μήνα αργότερα θα ταξιδέψει για τους ίδιους λόγους στο Μιλάνο, αφού κι εκεί ο Μιχάλης Καμπουράκης κάνει θραύση με τη γοητεία που εκπέμπει και την τέλεια εικόνα του. «Ζούμε στην πιο φωτεινή χώρα του κόσμου κι όμως είμαστε υποχρεωμένοι ν’ αναζητούμε την τύχη μας στο εξωτερικό. Εύχομαι να φτιάξουν σύντομα τα πράγματα στην Ελλάδα, η οικονομία μας να ανακάμψει και όλοι μας να μπορούμε να βρίσκουμε πιο εύκολα δουλειές, γιατί όλα είναι δύσκολα πια» αναφέρει στην «Espresso» ο Μιχάλης Καμπουράκης, ο οποίος φωτογραφήθηκε στο άλσος της Νέας Σμύρνης λίγες ημέρες πριν εγκαταλείψει την Ελλάδα για δουλειές. «Αισθάνομαι τυχερός, γιατί αν και βρίσκομαι λίγα χρόνια στον χώρο του μόντελινγκ, έχω καταφέρει ήδη να κάνω κάποιες δουλειές που έχουν ξεπεράσει τα σύνορα, όπως το διαφημιστικό που έκανα πρόσφατα για πασίγνωστη εταιρεία καλλυντικών, στο οποίο υποδύθηκα έναν πυροσβέστη. Το διαφημιστικό ήδη προβάλλεται σε Ελλάδα, Γαλλία και Ιταλία» εξηγεί το 24χρονο μοντέλο.

Ενας Καλύμνιος στο εξωτερικό 

Με ύψος 1,89 μ. και σωματικές αναλογίες που παραπέμπουν σε ολύμπιο θεό, ο Μιχάλης έχει καταφέρει να μην περνά απαρατήρητος όπου κι αν βρίσκεται. Ακόμα και την περίοδο των σπουδών του στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, στο τμήμα Πολιτικών Επιστημών, άθελά του είχε κάνει πολλές κοριτσίστικες καρδιές να χτυπήσουν για χάρη του. «Εγκατέλειψα την αγαπημένη μου Κάλυμνο, όπου μεγάλωσα, πριν από επτά χρόνια, γιατί ήρθα στην Αθήνα για σπουδές. Η αλήθεια είναι πως μέχρι τότε δεν με απασχολούσε και πολύ το θέμα της ομορφιάς, γι’ αυτό και δεν μου είχε περάσει ποτέ από το μυαλό η ενασχόληση με τον χώρο της μόδας. Αξίζει να πω ότι τότε ήμουν 20 κιλά παραπάνω, αφού έκανα ακοντισμό» εκμυστηρεύεται το πανέμορφο μοντέλο, το οποίο με ειδικό πρόγραμμα διατροφής και γυμναστική κατάφερε να μπει στα νούμερα των ρούχων που δημιουργούν οι περισσότεροι μόδιστροι για τις πασαρέλες τους. Γεννημένος στη Ρόδο και μεγαλωμένος στην Κάλυμνο, ο Μιχάλης Καμπουράκης κάνει σήμερα χρυσές δουλειές, αφού θεωρείται ένα από τα ανερχόμενα μοντέλα, που στο μέλλον θα διαγράψουν λαμπρή καριέρα. «Ταξίδεψα πριν από λίγους μήνες σε Γαλλία και Ιταλία προς αναζήτηση πρακτορείων με τα οποία θα μπορούσα να συνεργαστώ, με στόχο την προώθησή μου στο εξωτερικό. Ολα πήγαν ανέλπιστα καλά, αφού δέχτηκαν να με δουν ακόμα και ιδιοκτήτες πρακτορείων που στον χώρο μας θεωρούνται τοπ». Δεν είναι όμως λίγες οι δουλειές που ο 24χρονος Μιχάλης έχει κάνει κι εδώ, στην Ελλάδα, όπου έχει συνεργαστεί με τους κορυφαίους σχεδιαστές σε επιδείξεις μόδας, όπως στην πασαρέλα του Madwalk, ενώ του έγινε και πρόταση να πάρει μέρος στο video clip της εκρηκτικής Saya. «Προσπαθώ να εξελίσσομαι συνεχώς, ενώ πειραματίζομαι και με την εικόνα μου, αφού οι Τούρκοι με θέλουν έτσι όπως είμαι, έντονα αξύριστο και με μαλλιά πιο πλούσια, ενώ για τους Ιταλούς λίγο πριν πάω εκεί θα πρέπει να ξυριστώ και να κουρευτώ κιόλας» καταλήγει το μοντέλο.

ΘΑΝΟΣ ΜΑΚΡΟΓΑΜΒΡΑΚΗΣ
ΦΩΤ.: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΣΙΑΣ
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το δυσβάσταχτο κόστος για τις σειρές οδηγεί τα τηλεοπτικά κανάλια στις… πρόχειρες λύσεις των realities και talent shows

Τέλος εποχής για την πανάκριβη και ποιοτική εγχώρια μυθοπλασία,...

Ποια είναι η Στέλλα Κοσμοπούλου, που τρέλανε κόσμο με το τσιφτετέλι της στο «Σάββατο με φίλους»

Χαράς ευαγγέλια στην εκπομπή του Χρήστου Φερεντίνου τα βράδια...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...