Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Η κίνηση στα social media από Λάλο και Μαυρίδου που επιβεβαιώνει την...

Το αποκλειστικό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της «Espresso» για τον χωρισμό-βόμβα...

Είναι πολλά τα λεφτά για το «GNTM», Ηλιάνα

Μαύρες πλερέζες... για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, καθώς το «GNTM»...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Το σέξι… ασχημόπαπο

Τα ξένα Media την… πυροβολούν, αλλά η Κρίστεν Στιούαρτ απαντά ως η νέα μούσα του οίκου Chanel.


Ψηφίστηκε ως η λιγότερο σέξι στάρλετ του Χόλιγουντ από τους Βρετανούς, εμφανίστηκε άλουστη, με μαύρους κύκλους και πατερίτσες στα Οσκαρ, πήρε το Χρυσό Βατόμουρο α’ γυναικείου ρόλου (αντιστοιχεί στη χειρότερη ερμηνεία της χρονιάς), απαθανατίστηκε από τον φακό με εμφανή αραίωση στα μαλλιά της στα γυρίσματα της νέας της ταινίας, ενώ της ζήτησαν να πάρει κιλά για να κρατήσει τον ρόλο. Αν αναλογιστεί κανείς ότι χώρισε και από τον επί τέσσερα χρόνια αγαπημένο της, τότε σίγουρα το 2013 δεν είναι η χρονιά της Κρίστεν Στιούαρτ!


Ο οίκος Balenciaga ωστόσο επιμένει και ανανεώνει το συμβόλαιο με τη νεαρή σταρ για τη διαφημιστική καμπάνια αρώματός του. Ετσι η νεαρή σταρ με τους περισσότερους haters (αυτοί που δηλώνουν ότι τη μισούν) από όλους τους ηθοποιούς της γενιάς της πετάει και πάλι τα ρούχα της για να φωτογραφηθεί τόπλες.


Παρά τα απανωτά της ολισθήματα στο στιλ (η σταρ φιγουράρει πολύ συχνά στο τοπ 10 με τις πιο κακοντυμένες celebrities), η 23χρονη Κρίστεν είναι το κεντρικό πρόσωπο του διάσημου οίκου μόδας Balenciaga από το 2012. Οι κακές γλώσσες σπεύδουν να πουν πως η συνεργασία οφείλεται όχι τόσο στη φυσική της ομορφιά όσο στη φιλία της με τον καλλιτεχνικό διευθυντή Νίκολας Γκεσκίερ, η Κρίστεν όμως έχει να βγάλει ακόμη έναν άσο από το μανίκι της, αφού έχει κλείσει και με τον οίκο Chanel, με την καμπάνια να αναμένεται να βγει στον αέρα τον ερχόμενο Μάιο. Κάπως έτσι η «άχρωμη και άχαρη Κρίστεν», όπως την αποκαλούν οι haters αλλά πολύ συχνά και τα ταμπλόιντ, εντάσσεται στο πάνθεον των ωραίων της σοουμπίζ, όπως η Κίρα Νάιτλι, η Βανέσα Παραντί και ο Μπραντ Πιτ, που έχουν συνεργαστεί με τον γκουρού της μόδας Καρλ Λάγκερφελντ.


Λίγο καιρό πριν από την ανακοίνωση της συνεργασίας της με τον οίκο Chanel η Κρίστεν είχε αναδειχθεί στην 4η θέση στη λίστα των 100 πιο ισχυρών θηλυκών του Χόλιγουντ, πίσω από την Αντζελίνα Τζολί, την Τζένιφερ Λόρενς και την Τζένιφερ Ανιστον, όταν ονόματα όπως η Μέριλ Στριπ, η Γκουίνεθ Πάλτροου και η Σαρλίζ Θέρον έτρωγαν τη σκόνη της. Την ίδια ώρα τα ταμπλόιντ την έβαζαν στις λίστες με τις πιο κακοχτενισμένες, τις πιο κακοβαμένες, τις celebrities με το χειρότερο στιλ, ακόμη και στη λίστα με τις πιο ατάλαντες, ενώ στο ηλεκτρονικό εμπόριο κυκλοφορούσαν μπλουζάκια και φλιτζάνια για τους haters.


Και εκείνη φρόντιζε να δείχνει ότι το αντιμετωπίζει όσο πιο ψύχραιμα γίνεται: «Με έχουν κριτικάρει πάρα πολύ, επειδή δεν δείχνω τέλεια σε κάθε φωτογραφία. Αντιμετωπίζω διάφορες δυσκολίες με το θέμα. Αλλά δεν ντρέπομαι. Αντιθέτως, είμαι περήφανη γι’ αυτό!»


Πρόσφατα, και αφού είχε αμειφθεί με 500.000 δολάρια για μια 15λεπτη συνάντηση με Αραβα πρίγκιπα, η Κρίστεν είχε ακόμη μία αρνητική εμπειρία, καθώς σειρά δημοσιευμάτων τη συνέκριναν με την «ιλιγγιωδώς ανερχόμενη» συνομήλική της Τζένιφερ Λόρενς και την έβγαζαν πάντα χαμένη. Και όχι μόνο στο στιλ. Η Τζένιφερ βγήκε τρίτη στη λίστα του «Forbes» με τους σταρ που «αξίζουν τα λεφτά τους», ενώ η Κρίστεν μόλις και μπήκε στη δεκάδα!

{{-PCOUNT-}}4{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....