Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η εμφάνιση της συντρόφου του Μπέζος στο δείπνο του Μπάιντεν στον...

Τους βγήκαν τα μάτια στον Λευκό Οίκο όταν στο...

Κάτι τρέχει με τους Μπίμπερ

Μπήκε τέλος στον γάμο της Χέιλι Μπίμπερ και του...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Όλοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση που θα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

ΠΑΣάς ήταν ο Αμπντούν

Ο Αλγερινός έκανε τη διαφορά χθες στα Γιάννενα.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Νικητής στη… λασπομαχία των «Ζωσιμάδων» αναδείχτηκε ο Ολυμπιακός. Η εμπειρία και η κλάση των νταμπλούχων «μίλησε» χθες πάνω στο βαρύ τερέν του γηπέδου των Ιωαννίνων. Οι παίκτες του Μίτσελ είχαν από την αρχή τα ηνία του αγώνα και στο τέλος πήραν αυτό που ήθελαν από τον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου. Ενα (όμορφο σε εκτέλεση) γκολ του Τζαμέλ Αμπντούν στις αρχές του δεύτερου ημιχρόνου ήταν αρκετό να δώσει την εκτός έδρας νίκη (0-1) στην ομάδα του Πειραιά, που αποκτά πλέον και με τη… βούλα το πάνω χέρι για την υπόθεση πρόκριση, εν όψει της ρεβάνς (7/3) στο Καραϊσκάκη.

Την τελευταία στιγμή ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων» άφησε τον Μασάντο εκτός 18άδας και έδωσε φανέλα βασικού στον Γκρέκο. Μπορεί ο Ιταλός να μην έκανε σπουδαίο παιχνίδι οργανωτικά, όμως ανασταλτικά «έδεσε» καλά με τον Φέισα και δεν επέτρεψε στους γηπεδούχους να βγάλουν αιφνιδιασμούς. Από την άλλη, ο ΠΑΣ έμεινε σε παθητικό ρόλο και έδειξε να μην πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει τη «ζημιά» στον πρωταθλητή Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο ξεκίνημα με δύο σουτ του Μήτρογλου και είχε ακόμη μία καλή ευκαιρία με κεφαλιά του Μανωλά. Σε αντίθεση με την εικόνα που είχε στο ματς πρωταθλήματος με τον Αρη, βγήκε δυνατά και στην επανάληψη ψάχνοντας το γκολ, το οποίο ήρθε στο 53’. Ο Αμπντούν έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, λίγο έξω από την περιοχή. Στο 81’ ο Τζιμπούρ έπιασε γυριστή κεφαλιά και ο Μπαμπανιώτης έπεσε τη γωνία του διώχνοντας σωτήρια, ενώ η μπάλα στη συνέχεια βρήκε το αριστερό δοκάρι του γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Μετά το τέλος του αγώνα πήγε να ξεφύγει η κατάσταση, όταν μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο οπαδοί του ΠΑΣ. Μάλιστα κάποιος επιτέθηκε στον Τζιμπούρ και εκείνος αντέδρασε με μια κλοτσιά πριν πέσουν πάνω του για τον προστατεύσουν οι άνθρωποι ασφαλείας του γηπέδου.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Μπαμπανιώτης, Αυγενικού, Λίλα, Ρουμπουκάλο, Κεϊτά (69’ Ιλιτς), Μιχαήλ, Ντάσιος, Μπέριος, Γεωργίου (54’ Ντε Βινσέντι), Βίλα, Τζημόπουλος.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κάρολ, Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας, Χολέβας, Φέισα, Μανιάτης, Γκρέκο, Αμπντούν (82’ Ιμπαγάσα), Φετφατζίδης (66’ Σιόβας), Μήτρογλου (75’ Τζιμπούρ).

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Παντρεύτηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη αποκάλυψε live πως έχει παντρευτεί. Ηταν...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Θανάσης Κουρλαμπάς: Αυτή είναι η γλυκύτατη σύζυγός του

Ο Θανάσης Κουρλαμπάς είναι από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς...