Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Η Μαρίνα Ασλάνογλου μιλά για τον ρόλο της στις «Ψυχοκόρες» του ANT1!

Τη στιγμή που η ταλαντούχα ηθοποιός Μαρίνα Ασλάνογλου περιοδεύει...

Προβλέψεις για 1/3

ΚΡΙΟΣ: Περίεργη και αντιφατική θα είναι η συμπεριφορά σας σήμερα, καθώς οι επιθυμίες σας συγκρούονται με τη λογική και αντιδράτε σπασμωδικά. Ετσι κανένας δεν μπορεί να σας καταλάβει και εύκολα μπορούν να προκληθούν παρεξηγήσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα οικογενειακά σας θέματα, καθώς είναι ο περισσότερο ευάλωτος τομέας. 

ΤΑΥΡΟΣ: Χάρη στην ευχέρεια λόγου που έχετε ασκείτε επιρροή στο περιβάλλον σας, οπότε είναι η κατάλληλη στιγμή να πλησιάσετε τα πρόσωπα που σας ενδιαφέρουν. Είναι σίγουρο πως θα σας ακούσουν προσεκτικά και θα μπορέσετε να πετύχετε ό,τι επιθυμείτε. Κρατείστε όμως διπλωματική στάση και αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις. 

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακτινοβολείτε στο περιβάλλον σας και σας είναι πολύ εύκολο να κερδίσετε την προσοχή και τη συμπάθεια των γύρω σας. Μη σκαλίζετε όμως θέματα που αφορούν το παρελθόν και φροντίστε να είστε διακριτικοί προκειμένου να διατηρήσετε τις θετικές εντυπώσεις. Δώστε μεγάλη προσοχή στον χειρισμό των οικονομικών σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δεν χρειάζεται να εκφράζετε τις ανασφάλειες που νιώθετε στον σύντροφό σας, καθώς η υπερευαισθησία σας οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές, με αποτέλεσμα ακόμα κι αν έχετε δίκιο, να βγαίνετε χαμένοι. Είναι απαραίτητο να θέσετε υπό έλεγχο τα συναισθήματά σας, ώστε να διατηρήσετε τις ισορροπίες στη σχέση σας. 

ΛΕΩΝ: Μια διάθεση για απομόνωση βγαίνει αυθόρμητα μετά από τους έντονους ρυθμούς των τελευταίων ημερών. Εχετε την ανάγκη να ξεκουραστείτε και να ασχοληθείτε μόνο με ό,τι σας εκφράζει πραγματικά. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και δώστε σημασία στα όνειρά σας, καθώς μπορεί να αποδειχθούν προφητικά. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Πολύ θετική είναι η μέρα για τα αισθηματικά σας, καθώς έχετε την άνεση να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματά σας και να ενθουσιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Ετσι θα περάσετε μαζί ονειρικές στιγμές. Μην αφήνετε τους φίλους σας να ανακατεύονται στη σχέση σας και μη μιλάτε πολύ για την προσωπική σας ζωή. 

ΖΥΓΟΣ: Η σημερινή ατμόσφαιρα είναι πολύ ρομαντική και ενδείκνυται για τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας. Αν ασχολείστε με κάποια τέχνη, η σημερινή μέρα θα σας προσφέρει έμπνευση για κάτι όμορφο και διαχρονικό. Προσέξτε όμως τη σχέση με την οικογένειά σας. Να είσαστε ξεκάθαροι στο τι θέλετε και ταυτόχρονα ευγενικοί. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευχάριστες εκπλήξεις θα τονώσουν την αισιοδοξία σας και θα σας εμπνεύσουν προκειμένου να υλοποιήσετε τα όνειρά σας. Ιδιαίτερα αν σκοπεύετε σήμερα να κάνετε κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, προχωρήστε μπροστά. Η τύχη είναι με το μέρος σας και νέοι, πνευματικοί ορίζοντες θα ανοιχτούν μπροστά σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εντονες και πολύ ερωτικές στιγμές σας περιμένουν με τον σύντροφό σας. Δύσκολα αφήνετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας να εκδηλωθούν, κάτι τέτοιο όμως θα ωφελούσε περισσότερο τη σχέση σας και θα την εξέλισσε σε κάτι πιο όμορφο. Στηριχτείτε στη διαίσθηση σας, καθώς οδηγεί σωστά τα βήματά σας. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσέξτε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας, καθώς έχετε την τάση να είστε απότομοι και πεισματάρηδες μαζί του. Κάτι τέτοιο δεν βοηθάει τα πράγματα και το γνωρίζετε κι εσείς κατά βάθος. Τώρα είναι ευκαιρία να δείξετε πως διαθέτετε αυτοέλεγχο. Πολύ καλές είναι οι προοπτικές όσον αφορά τα οικονομικά σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Εχετε έντονη την ικανότητα να καταλαβαίνετε τις προθέσεις των άλλων κι έτσι σας είναι εύκολο να ρυθμίζετε ανάλογα τις πράξεις και τη συμπεριφορά σας. Εκπέμπετε πολύ έντονη γοητεία κι έτσι σήμερα μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφα, όπου κι αν πάτε. Δείξτε όμως ιδιαίτερη προσοχή όσον αφορά τα οικονομικά σας. 

ΙΧΘΥΕΣ: Θα χαρείτε τη συντροφιά των φίλων σας, με τους οποίους θα ανταλλάξετε απόψεις που θα σας δώσουν έμπνευση για να αντιμετωπίσετε τα προβλήματα της καθημερινότητας. Φανείτε όμως συγκρατημένοι στα αισθηματικά σας. Η τάση σας για ανεξαρτησία μπορεί να σας οδηγήσει σε εκρηκτική συμπεριφορά.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Στο… μικροσκόπιο 20 Ελληνες Influencers που ελέγχονται για παραπλανητικές πρακτικές

Στο μικροσκόπιο των ελεγκτικών μηχανισμών μπαίνουν 20 Ελληνες influencers...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...