Τετάρτη, 17 Απριλίου, 2024

Η Μαρίνα Σάττι μίλησε για όλους και για όλα πριν από...

«Ζαριά» με τους δημοσιογράφους έριξε η Μαρίνα Σάττι και......

Το φιλί στο στόμα της Βίσση και του ΛεΠα στην πίστα 35...

Η φιλία, η σχέση, η εκτίμηση και ο σεβασμός...

«Επίσημη» Μαλέσκου στο Open

Σας έλειψε η Μαλέσκου; Αν ναι, τότε θα δείτε...

Βασάλος και Αγγελόπουλος «μονομαχούν» για το ριάλιτι «Exathlon» που έρχεται στην TV

Kαλέ, τι μονομαχία είναι αυτή για το νέο ριάλιτι...

Σοκ στο Μετρό!

Ενας 58χρονος αυτοκτόνησε πέφτοντας στις ράγες στον σταθμό Αμπελοκήπων.

Σκηνές από ταινία θρίλερ διαδραματίστηκαν χθες το πρωί στον σταθμό μετρό στους Αμπελοκήπους, όταν έντρομοι επιβάτες και εργαζόμενοι είδαν έναν άνθρωπο να πέφτει στις γραμμές, την ώρα που ο συρμός έφτανε στην αποβάθρα. Στο σημείο επικράτησε πανικός, καθώς όλοι φωνάζοντας προσπαθούσαν να προειδοποιήσουν τον μηχανοδηγό, ο οποίος όμως δεν πρόλαβε να σταματήσει… Το τρένο πέρασε πάνω από το σώμα του θύματος και το εγκλώβισε ανάμεσα στις ράγες. Το αίμα όλων πάγωσε… Αμέσως σήμανε συναγερμός. Οι υπεύθυνοι του μετρό σταμάτησαν τα δρομολόγια, απομάκρυναν τον κόσμο από την αποβάθρα και κάλεσαν άμεσα την Πυροσβεστική, άντρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο.

Σύμφωνα με μαρτυρίες πολιτών που περίμεναν να επιβιβαστούν στα βαγόνια, το περιστατικό σημειώθηκε στις 12.37. Κανείς αρχικά δεν πρόλαβε να δει αν το άτομο που έπεσε στις γραμμές ήταν άντρας ή γυναίκα. Ολοι έκαναν λόγο για μια «φιγούρα», μια «σκιά» που έπεσε σε κλάσματα του δευτερολέπτου. Οι δώδεκα πυροσβέστες για αρκετή ώρα προσπαθούσαν να πλησιάσουν το σώμα του άτυχου ανθρώπου για να το απεγκλωβίσουν. Οση ώρα διαρκούσε η επιχείρηση όλοι εύχονταν ο Θεός να είχε βάλει το χέρι του και να τον έβρισκαν τραυματισμένο. Οι ελπίδες όμως διαψεύστηκαν, όταν γύρω στη 1.30 εντόπισαν το άψυχο σώμα του.

Οπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για έναν 58χρονο άντρα, η σορός του οποίου μεταφέρθηκε για νεκροτομή. Οι διωκτικές αρχές που διενεργούν προανάκριση πήραν κατάθεση από τον υπεύθυνο του σταθμού και τον μηχανοδηγό, ενώ είδαν και το υλικό από τις κάμερες προκειμένου να διαπιστώσουν εάν επρόκειτο για δυστύχημα ή απονενοημένο διάβημα. Τελικά, όπως προέκυψε από το υλικό, ο 58χρονος έπεσε συνειδητά στις γραμμές του μετρό, θέλοντας έτσι να βάλει τέλος στη ζωή του. Φως στα αίτια που τον οδήγησαν σε αυτή την πράξη του αναμένεται να ρίξει μια γυναίκα, η οποία ήταν μαζί του στον σταθμό. Η γυναίκα, που έχει υποστεί σοκ, έδωσε ήδη κατάθεση στην αστυνομία.

ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...