Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 20 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Για να μην παρεξηγηθείτε, πείτε τη γνώμη σας...

Στη φόρα βίντεο με επτάχρονο να ξυλοκοπά οκτάχρονο στην Πάτρα για να...

Δεν έχει προηγούμενο το νέο περιστατικό βίας ανηλίκων που...

O Ιερός Καθεδρικός Ναός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Αλεξάνδρεια κινδυνεύει με...

Με άμεσο «σφράγισμα», λόγω φθορών, κινδυνεύει ο Ιερός Καθεδρικός...

Στη φυλακή σάτυρος που θώπευσε 22χρονη κοπέλα στη Θεσσαλονίκη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε ένας 48χρονος άνδρας...

Μπλόκα για τους φονιάδες της Κατερίνας

Αποτύπωμα πρόδωσε και τον δεύτερο δραπέτη από τις φυλακές Τρικάλων – Πού ψάχνει η αστυνομία και πώς εξαφανίστηκαν από τον Ασσο Κορινθίας

Στην Αττική υπάρχουν υποψίες ότι κατέληξε εκ νέου ο μακελάρης της Κορίνθου Μάριαν Κόλα μετά την αιματηρή συμπλοκή με αστυνομικούς στα Ισθμια, που έγινε αιτία να χάσει τη ζωή της η 25χρονη Κατερίνα. Στο μεταξύ, σύμφωνα με την αστυνομία, στο μακελειό των Ισθμίων πήρε μέρος ένας ακόμη από τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, η ταυτοποίηση του οποίου έγινε από δακτυλικό αποτύπωμα στο κλεμμένο τζιπ που χρησιμοποίησαν οι αδίστακτοι κακοποιοί προκειμένου να διαφύγουν από τον αστυνομικό κλοιό.

Το αποτύπωμα του Αλβανού Lita ή Drebata Ermal ή Litor εντοπίστηκε στο πίσω αριστερά παράθυρο του τζιπ, το οποίο βρέθηκε εγκαταλειμμένο στο Σολομό Κορινθίας, ενώ οι αδίστακτοι κακοποιοί απομακρύνθηκαν από την περιοχή με ένα άλλο κλεμμένο όχημα, ένα λευκό βαν που φέρει τον αριθμό ΚΡΕ 7760 και εκλάπη από τον Ασσο Κορινθίας. Στο όχημα αυτό, όπως ανακοινώνεται επίσημα από το αρμόδιο υπουργείο, ενδέχεται να επιβαίνουν ακόμη οι δραπέτες. Οι αστυνομικές έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ένοπλων κακοποιών επικεντρώνονται στην Αττική, συνεχίζονται ωστόσο και με μπλόκα σε κομβικά σημεία της Πελοποννήσου, ενώ σύμφωνα με υψηλόβαθμο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ., ειδικές δυνάμεις ΕΚΑΜ και ΟΠΚΕ συνεχίζουν να «χτενίζουν» ακόμη και δύσβατες ορεινές περιοχές, στις οποίες πιθανόν να έχουν βρει καταφύγιο οι επικίνδυνοι κακοποιοί.

Οπως εκτιμούν έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας, που έχουν αναλάβει τις έρευνες, ο Κόλα και οι συνεργοί του, που ευθύνονται για την άγρια δολοφονία της άτυχης Κατερίνας το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στην περιοχή των Ισθμίων, δεν εγκατέλειψαν τυχαία στην περιοχή του Σολομού το τζιπ, το οποίο έκλεψαν από τον ιδιοκτήτη ταβέρνας που λήστεψαν το ίδιο βράδυ στα Παλαιοκούνδουρα της Αττικής. Αντιθέτως, άφησαν εκεί το κλεμμένο όχημα, διότι τους περίμενε με αυτοκίνητο άλλος συνεργός τους. Οπως μάλιστα προέκυψε από τις μέχρι στιγμής έρευνες, ο Μάριαν Κόλα πριν από περίπου δέκα χρόνια εργαζόταν για μεγάλο χρονικό διάστημα σε αγροτικές καλλιέργειες στην περιοχή του Σολομού και κατά συνέπεια γνωρίζει την περιοχή σαν την παλάμη του. Ετσι κατάφερε να καθοδηγήσει την ομάδα των αδίστακτων κακοποιών μέσα από επαρχιακούς δρόμους και ίσως έχει ήδη καταφέρει να ξαναγυρίσει στο κρησφύγετό του, κάπου στην Αττική, όπου είναι πιο εύκολο να «χαθεί» ανάμεσα στο πλήθος.

Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας πραγματοποιούν στοχευμένες έρευνες σε συγκεκριμένα σημεία του Λεκανοπεδίου, ενώ έχουν επισημανθεί Αλβανοί υπήκοοι που κατά το παρελθόν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο είχαν σχέση με τον νούμερο 1 δημόσιο κίνδυνο Μάριαν Κόλα. Πάντως και χθες ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας «χτένιζαν» περιοχές της Κορινθίας και της Αργολίδας, σε μια προσπάθεια εντοπισμού του επικίνδυνου δραπέτη και των συνεργών του.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ


Ντυμένη νυφούλα οδηγήθηκε η αδικοχαμένη κοπέλα στην τελευταία της κατοικία

Το τελευταίο αντίο στην αδικοχαμένη Κατερίνα Ζώγαλη, που έφυγε από την ζωή άδοξα, όταν χτυπήθηκε από σφαίρα κατά τη διάρκεια ανταλλαγής πυρών μεταξύ αστυνομικών και κακοποιών στην Κόρινθο, είπαν χθες συγγενείς, φίλοι αλλά και εκατοντάδες κάτοικοι της περιοχής.

Η νεκρώσιμος ακολουθία τελέστηκε χθες το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Ζωοδόχου Πηγής στην Κόρινθο, ενώ η 25χρονη οδηγήθηκε στην τελευταία της κατοικία ντυμένη νύφη. Καθ’ όλη τη διάρκεια της τελετής το κοιμητήριο της Κορίνθου ήταν γεμάτο από πλήθος κόσμου. Πολλοί δεν γνώριζαν την 25χρονη προσωπικά, αλλά έσπευσαν να την αποχαιρετήσουν εκφράζοντας με αυτό τον τρόπο τη συμπαράστασή τους στα μέλη της οικογένειάς της που ήταν απαρηγόρητα.

Η Κατερίνα Ζώγαλη εργαζόταν ως βοηθός λογίστρια σε ξενοδοχείο στις Κεχριές και έχασε τη ζωή της το βράδυ της Παρασκευής, όταν χτυπήθηκε από σφαίρα Καλάσνικοφ ενός από τους δράστες των φυλακών Τρικάλων. Πριν από πολλά χρόνια η άτυχη κοπέλα είχε καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο, καθώς είχε γεννηθεί με λευχαιμία και σώθηκε όταν ήρθε στη ζωή ο αδερφός της, από τον οποίο οι γιατροί πήραν βλαστοκύτταρα για να της κάνουν μεταμόσχευση. Χθες φίλοι και γνωστοί μιλούσαν με τα καλύτερα λόγια για το χαμογελαστό κορίτσι που έφυγε τόσο γρήγορα και ξαφνικά από τη ζωή, πριν προλάβει να πραγματοποιήσει τα όνειρά του.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Θύμα και… η αδελφή της Μηλιού – Η υπόθεση του άγριου ξυλοδαρμού από τον σύντροφό της

Την ώρα που το πανελλήνιο προσπαθεί να συνέλθει από...

Οσα έγιναν στο παρασκήνιο και οδήγησαν στο… διαζύγιο του Mega από την Ελένη Μενεγάκη

Τη στιγμή που γίνεται μεγάλος ντόρος στα δημοσιογραφικά γραφεία...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Φίλος «οχιά» και δολοφόνος του άτυχου καρκινοπαθούς Γερμανού στην Κρήτη

Τον δρόμο για τη φυλακή πήρε χθες, μετά την...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Η τοποθέτηση Παπανώτα περί κακοποίησης και η αντίδραση Κασσελάκη

«Καλύτερα να μασάς παρά να… πολυμιλάς» είναι η φράση...

«Βράζει» η Νίσυρος με την αποκάλυψη πως δημόσιος υπάλληλος παρέσυρε αγόρια ηλικίας 10-15 ετών

Σοκ προκαλεί η αποκάλυψη πως ο αρχαιοφύλακας του μουσείου...