Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Το βαν «οδηγεί» στην Αττική

Κάνουν φύλλο και φτερό το όχημα που βρέθηκε στη Μάνδρα και εκτιμάται ότι εκλάπη από τους δραπέτες των Τρικάλων.

Ενισχύονται οι υποψίες των αστυνομικών της Ασφάλειας για τους τρεις επικίνδυνους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων οι οποίοι ενδέχεται να έχουν βρει καταφύγιο κάπου στην Αττική, καθώς χθες το μεσημέρι βρέθηκε στην περιοχή της Μάνδρας το κλεμμένο φορτηγάκι με το οποίο εικάζεται πως διέφυγαν από την Κορινθία μετά τη δολοφονία της 25χρονης ξενοδοχοϋπαλλήλου Κατερίνας Ζώγαλη.

Το λευκό βανάκι, που είχε κλαπεί από τον Ασσο Κορινθίας, ήταν σταθμευμένο στη Μάνδρα απέναντι από μια καφετέρια. Οι αστυνομικοί εντόπισαν το ύποπτο όχημα έπειτα από τηλεφώνημα κατοίκου της περιοχής, ο οποίος έβλεπε εδώ και 4-5 μέρες σταθμευμένο το λευκό βαν, χωρίς όμως κανείς να έχει πάει να το πάρει.

Ο κάτοικος συγκράτησε τον αριθμό της πινακίδας και διαπίστωσε πως πρόκειται για το λευκό όχημα που αναζητά η αστυνομία και ενδέχεται να χρησιμοποιήθηκε από τους μακελάρηδες της Κορίνθου για να διαφύγουν από τα αστυνομικά μπλόκα που είχαν στηθεί στα Ισθμια και στην ευρύτερη περιοχή.f2yy45j3

Κρησφύγετο

Στην περίπτωση που διαπιστωθεί πως το λευκό βαν πράγματι εκλάπη από τους επικίνδυνους κακοποιούς και το χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους, τότε άλλη μία φορά -σε σύντομο μάλιστα χρονικό διάστημα- επιβεβαιώνεται πλήρως το ρεπορτάζ της «Espresso» για επιστροφή των επικίνδυνων Αλβανών κακοποιών σε κρησφύγετο που έχουν στην Αττική.

Αλλωστε, το όχημα βρέθηκε εγκαταλειμμένο κοντά στα Παλαιοκούνδουρα στη Μάνδρα Αττικής. Εκεί δηλαδή όπου ξεκίνησαν όλα, καθώς οι τρεις αδίστακτοι δολοφόνοι το περασμένο Σαββατοκύριακο είχαν ληστέψει γνωστή ταβέρνα της περιοχής. Στη συνέχεια είχαν κατευθυνθεί προς την Κινέττα, όπου τους εντόπισαν τα περιπολικά της ΕΛ.ΑΣ., με αποτέλεσμα να ξεκινήσει κινηματογραφική καταδίωξη μέχρι τα Ισθμια της Κορινθίας, όπου βρήκε φριχτό θάνατο από τις σφαίρες των κακοποιών η άτυχη 25χρονη.

Μπλόκα

Ηδη, σύμφωνα με πληροφορίες της «Espresso», οι αστυνομικοί στήνουν μπλόκα σε διάφορα σημεία του λεκανοπεδίου σε μια προσπάθεια εντοπισμού των επικίνδυνων Αλβανών εγκληματιών. Μάλιστα, έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας που γνωρίζουν σαν την παλάμη τους τον υπόκοσμο της Αθήνας πηγαίνουν στις πιάτσες των κακοποιών και προσπαθούν να συγκεντρώσουν πληροφορίες για τους τρεις δραπέτες-δολοφόνους.

Παράλληλα, στην περίπτωση που το λευκό βαν αποδειχτεί πως όντως εκλάπη από τους τρεις δραπέτες, θα δώσει πολύτιμα στοιχεία στους αξιωματικούς της Ασφάλειας που έχουν αναλάβει την έρευνα για τον εντοπισμό των αδίστακτων κακοποιών. Ηδη το φορτηγάκι έχει μεταφερθεί στα εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ., όπου οι ειδικοί το έχουν κάνει «φύλο και φτερό» για τη συγκέντρωση αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού. Στοιχεία που στην πορεία της έρευνας -και βέβαια στην περίπτωση που συλληφθούν οι τρεις εγκληματίες- θα αποτελέσουν αδιάσειστα τεκμήρια ενοχής για τους οπλοφόρους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Ο Σταϊκούρας θαυμαστής της sexy Μαρίας Τζινέρη

Δεν ήταν και λίγοι οι παρευρισκόμενοι σε εγκαίνια έργων...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...