Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

Προβλέψεις για 8/4

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε αρκετά ανυπόμονοι και θέλετε τα πάντα να γίνουν γρήγορα και σωστά. Ετσι όμως μεταδίδετε εκνευρισμό στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν όσο θα έπρεπε. Θα σας ωφελούσε πολύ να χαμηλώσετε τους τόνους. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πολύ καλές εξελίξεις όσον αφορά τα οικονομικά σας μπορείτε να περιμένετε για σήμερα. Οι προσπάθειές σας είναι σωστά συντονισμένες και πετυχαίνουν εύκολα τον στόχο τους. Υπάρχουν όμως και διάφορα έκτακτα γεγονότα που θα σας εκπλήξουν ευχάριστα, με αποτέλεσμα να νιώσετε πολύ ευχαριστημένοι από τις εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Πολλά και ενδιαφέροντα τα νέα που θα μάθετε σήμερα καθώς θα σας ενημερώσουν ουσιαστικά για πολλά ζητήματα που σας απασχολούν. Ετσι σίγουρα θα διευκολυνθείτε περισσότερο προκειμένου να φέρετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Ιδιαίτερα καλές στιγμές θα περάσετε με τα αδέλφια σας, όσοι έχετε. Από εκεί θα βρείτε κατανόηση και υποστήριξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η βαθιά διαισθητικότητά σας είναι ο φύλακας αλλά και ο οδηγός σας. Ακούστε την εσωτερική σας φωνή και είναι σίγουρο πως θα ωφεληθείτε σε όλα τα επίπεδα. Ιδανική μέρα για να χαλαρώσετε σπίτι μαζί με τους δικούς σας από τους ρυθμούς της καθημερινότητας. Ετσι θα φορτιστείτε θετικά και θα νιώσετε περισσότερο ευχαριστημένοι και πιο ενδυναμωμένοι ψυχικά και συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ: Η μεγαλοψυχία που σας διακρίνει εκδηλώνεται μέσα από τη διάθεση να συμπαρασταθείτε ηθικά και πρακτικά σε πρόσωπα που έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας. Οπως είναι γνωστό, όλα επιστρέφουν σ’ εμάς και έτσι να περιμένετε πως θα λειτουργήσει και για εσάς ο συμπονετικός νόμος της ανταπόδοσης, με ωφέλεια απρόσμενη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Νιώθετε αναπόσπαστο κομμάτι του συνόλου, έτσι όσοι ασχολείστε με συλλογικές δραστηριότητες κερδίζετε εύκολα την προσοχή και τη συμπάθεια των άλλων. Ειδικά μέσα από τις φιλίες σας μπορείτε να περάσετε πολλές ευχάριστες στιγμές αλλά και να καταλάβετε πως νοιάζονται για εσάς ειλικρινά. Μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλή για κάτι που σας απασχολεί.

ΖΥΓΟΣ: Τεταμένο προβλέπεται το κλίμα στο επαγγελματικό σας περιβάλλον για σήμερα. Αποφύγετε να θίξετε επίμαχα θέματα και κινηθείτε συντηρητικά, αφού μόνο έτσι θα καταφέρετε να βγείτε κερδισμένοι. Μπορείτε να χαλαρώσετε από την ένταση της ημέρας σπίτι σας, αρκεί να αποφύγετε να μεταφέρετε εκεί τα θέματα της δουλειάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι σπουδάζετε κάτι, καθώς η αισιοδοξία σας είναι αυξημένη και κερδίζετε πολύ εύκολα τις εντυπώσεις. Και οι υπόλοιποι Σκορπιοί, όμως, μπορείτε να διευρύνετε τους πνευματικούς ορίζοντες ακόμα και μέσα από πιο καθημερινές δραστηριότητες. Αυτή η γνώση θα βρει αργότερα πρακτική εφαρμογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Εκπέμπετε έντονα ερωτισμό και κανένας δεν μπορεί να σας αντισταθεί. Οσοι έχετε σχέση μπορείτε να περάσετε μαγευτικές στιγμές με τον σύντροφό σας, ενώ όσοι είστε μόνοι σας θα μπορέσετε να κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες, αρκεί να κατανικήσετε την τάση για εσωστρέφεια που μπορεί να νιώσετε σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Φανείτε διαλλακτικοί και συνεργάσιμοι σε όλους τους τομείς της ζωής σας, καθώς άλλοτε δείχνετε μια υπερευαισθησία και άλλοτε μια σκληρότητα που σίγουρα δεν σας βγαίνει σε καλό. Αλλωστε, τα άκρα σίγουρα δεν ωφελούν σε τίποτα και με τη λογική που σας διακρίνει σίγουρα θα καταλάβετε πως καλό είναι να βρεθεί μια χρυσή τομή.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δεν είστε σε θέση να εκφραστείτε συναισθηματικά καθώς το νιώθετε και εσείς πως δεν είναι η κατάλληλη στιγμή για κάτι τέτοιο. Ετσι έχετε τη διάθεση να ασχοληθείτε με πρακτικά, καθημερινά ζητήματα, καθώς μπορείτε να τα καταφέρετε όλα με επιτυχία. Προσέξτε τη διατροφή σας, καθώς είστε επιρρεπείς σε υπερβολές.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο έρωτας αποτελεί μια ζωτική σας ανάγκη και σήμερα έχετε τη δυνατότητα να καταφέρετε ό,τι επιθυμείτε με χαρακτηριστική άνεση. Μπορείτε επίσης το ίδιο εύκολα να χαρίσετε στον εαυτό σας στιγμές ανεμελιάς και διασκέδασης, το χρειάζεστε άλλωστε πραγματικά. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας και προχωρήστε με σιγουριά στην υλοποίηση των επιθυμιών σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Δεν θα πιστέψετε ποιος διάσημος τραγουδιστής είναι το αγοράκι στη φωτογραφία

Ο 37χρονος σήμερα διάσημος τραγουδιστής ανέβασε μια φωτογραφία του...