Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Birthday party για τη Μηλιού, παρέα με καλούς φίλους στη Γλυφάδα

Περιτριγυρισμένη από καλούς φίλους γιόρτασε η Χριστίνα Μηλιού τα...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Ντίνος ζηλεύει την οικειότητα ανάμεσα στη Μιράντα...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Νυχτερινή έξοδος για Πιερίδη και Τσαλαπάτη

Η περσινή συνύπαρξή τους στο πλατό της εκπομπής του...

«Το προξενιό της Ιουλίας»: Οι τύψεις οδηγούν τον Στράτο στον τάφο του...

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Το...

Πατριός με ανώμαλες ορέξεις

Βίαζε το 8χρονο αγοράκι της συντρόφου του – Υπόθεση που σοκάρει με (πρωταγωνιστή) επικελευστή του Πολεμικού Ναυτικού

Απίστευτα μαρτύρια βίωσαν δύο ανήλικα αγόρια στα χέρια ενός υπαξιωματικού του Πολεμικού Ναυτικού, ο οποίος από τη μια πουλούσε έρωτα στη μητέρα τους, με την οποία ετοιμαζόταν να ανεβεί τα σκαλιά της εκκλησίας, από την άλλη κατηγορείται ότι βίαζε κατ’ εξακολούθηση τον 8χρονο γιο της και ξυλοκοπούσε τον 12χρονο αδελφό του εν αγνοία της!

Ο απάνθρωπος πατριός, που συνελήφθη τον Απρίλιο του 2014 και έκτοτε κρατείται στις φυλακές Κορίνθου, αναμένεται να καθίσει σήμερα στο «σκαμνί» του Πενταμελούς Ναυτοδικείου Πειραιά. Οι δικαστές είναι αποφασισμένοι να ξεσκεπάσουν ακόμα και τα πιο σκοτεινά σημεία της ιστορίας, που έχει συγκλονίσει την περιοχή των Μεγάρων Αττικής. Οπως προκύπτει από το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου του Ναυτοδικείου, ο 36χρονος σήμερα επικελευστής (υπηρετούσε σε τορπιλοπυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού) ικανοποιούσε τις ανώμαλες ορέξεις του στο ένα από τα δύο άτυχα αδελφάκια. Ο ίδιος βαρύνεται με κατηγορίες για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκου και σωματικές βλάβες. Πάντως, με βάση την υπερασπιστική γραμμή του, ο 10χρονος έχει υποστεί βιασμό, αλλά όχι από τον ίδιο!

Το βούλευμα-σοκ

Σύμφωνα με το βούλευμα-σοκ, σημεία του οποίου αποκαλύπτει σήμερα η «Espresso», όλα έγιναν από τις αρχές Ιουνίου του 2013 έως τις 30 Ιανουαρίου 2014 στην εξοχική κατοικία του κατηγορουμένου στα Λιακωτά Μεγάρων. Σε αυτό το χρονικό διάστημα ο επικελευστής κατηγορείται ότι άσκησε σωματική βία τουλάχιστον οκτώ φορές στο 10χρονο σήμερα παιδάκι. Το αγόρι δεν αποκάλυπτε τίποτα στη μητέρα του επειδή φοβόταν λόγω των απειλών που δεχόταν, όπως αναφέρει με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες το βούλευμα:
rttt54t45t4t
«Χρησιμοποιώντας τις υπέρτερες σωματικές του δυνάμεις, τις οποίες ιδία λόγω της ανηλικότητάς του και της υποδεέστερης σωματικής του διάπλασης το θύμα δεν μπορούσε να υπερνικήσει, τον εξανάγκασε να καθίσει με τη βία πάνω στα πόδια του με το πρόσωπό του να βλέπει την πλάτη του και παρά τη θέλησή του τον υποχρέωνε να ανεχθεί πράξη αναγόμενη στη γενετήσια σφαίρα, δηλαδή την ασελγή πράξη της παρά φύσιν ασέλγειας, εισάγοντας διά της βίας το εν στύσει πέος του στο απευθυσμένο του παθόντος, καθώς και να ανεχθεί και έτερη ασελγή πράξη, της εισδοχής του δακτύλου του στον πρωκτό»!

Εντύπωση προκαλεί και ο τρόπος με τον οποίο κατηγορείται ότι συμπεριφερόταν ο 36χρονος στον μεγαλύτερο γιο της συντρόφου του (σήμερα 14 ετών), ο οποίος από την αρχή κιόλας της σχέσης τους (το 2011) δεν επιθυμούσε να έχει πολλές επαφές μαζί του.

Οπως αναφέρει το βούλευμα, από τον Οκτώβριο του 2013 «εμφάνιζε συνεχή σκληρή συμπεριφορά, συνοδευόμενη από διάθεση που δηλώνει έλλειψη συναισθήματος και έντονη επιθυμία επιβολής, έχοντάς τον χτυπήσει αρκετές φορές με ραπίσματα ακόμα και ενώπιον της μητέρας του, όπου έβγαλε τη ζώνη του παντελονιού του και άρχισε να χτυπά με αυτή τον ανήλικο, θέλοντας να του επιβληθεί και να τον πειθαρχήσει, με συνέπεια να προξενήσει σε αυτόν διατάραξη της ψυχικής κατάστασής του».

Ενα ακόμη βίαιο περιστατικό συνέβη όταν η οικογένεια της μητέρας μαζί με τον κατηγορούμενο βρέθηκαν στα κτήματα των γονιών της για να μαζέψουν τις ελιές. Τότε εκείνος, όπως περιγράφεται, «πήρε έναν αγροτικό κόπτη – ψαλίδα και επιτέθηκε εναντίον του ανηλίκου κυνηγώντας τον με σκοπό να τον χτυπήσει, πράξη την οποία δεν ολοκλήρωσε όχι από δική του βούληση, αλλά επειδή η γιαγιά του παιδιού μπήκε ανάμεσα και τον σταμάτησε».

Βίαιη όμως, σύμφωνα με το βούλευμα, ήταν η συμπεριφορά του και απέναντι στη σύντροφό του, η οποία τον Δεκέμβριο του 2013 βίωσε ένα εφιαλτικό σκηνικό: «Εντός του αυτοκινήτου του, κατά τη διάρκεια έντονης διένεξής του μαζί της, της επιτέθηκε τραβώντας της τα μαλλιά και σπρώχνοντάς τη σε πετρώδες έδαφος, πήρε μια μεγάλη πέτρα και κινήθηκε με σκοπό να τη χτυπήσει, λέγοντάς της ότι θα μπορούσε να τη σκοτώσει και να τη θάψει εκεί στις πέτρες. Την πράξη του δε αυτή δεν ολοκλήρωσε όχι από δική του βούληση, αλλά επειδή η παθούσα αντιστάθηκε αποτελεσματικά».

«Μονίμως απειλεί και εκφοβίζει τον ανήλικο»

Σύμφωνα με το βούλευμα, αφού στην αρχή ο επικελευστής του Π.Ν. φάνηκε όσον αφορά τον 10χρονο (σήμερα) να καλύπτει την έλλειψη της πατρικής φιγούρας και να ανταποκρίνεται σε έναν τέτοιο ρόλο, «εκμεταλλευόμενος τη μεγάλη ανάγκη του ανηλίκου να είναι μαζί, προέβη στη σεξουαλική του κακοποίηση, λέγοντάς του να μην το πει σε κανέναν, γιατί η μαμά του θα έχανε τον σύντροφό της και τα παιδιά τον πατέρα, την αντρική παρουσία.

Η κατάσταση του ανηλίκου και τότε και τώρα είναι τραγική, καθώς νιώθει φόβο, δεν θέλει να θυμάται γεγονότα, αφού οι αναβιώσεις είναι τρομακτικές». Η ποινικολόγος Ελένη Πατρικοπούλου, που είναι συνήγορος της οικογένειας του 10χρονου, λέει στην «Espresso» ότι δεν υπάρχει αμφιβολία για την ενοχή του υπαξιωματικού. Μάλιστα η ίδια αποκαλύπτει ότι η οικογένειά του απειλεί τους συγγενείς του παιδιού: «Είμαστε πεπεισμένοι πως αυτός και μόνο αυτός το διέπραξε. Υπάρχουν ψυχιατρικές εκθέσεις, πραγματογνωμοσύνες, έχει ομολογήσει το ίδιο το παιδί πάρα πολλές φορές. Περιμένουμε από τη Δικαιοσύνη να έρθει και να επιβεβαιώσει, καθώς και να αποδώσει πραγματικά τις ποινές που πρέπει. Εκείνο όμως που μας στενοχωρεί αφάνταστα και μας ταράζει είναι ότι συνεχίζεται ο “βιασμός” και ο διασυρμός του παιδιού στα Μέγαρα, αφού η οικογένεια του κατηγορουμένου μονίμως απειλεί, μονίμως ενοχλεί και εκφοβίζει τον ανήλικο. Επρεπε να υπάρχει ένας σεβασμός απέναντι στο παιδί, και ειδικά από τη στιγμή που και οι ίδιοι δέχονται πως το παιδί έχει βιαστεί, όχι όμως από τον κατηγορούμενο. Υπάρχει ιατροδικαστική έκθεση που είναι καταπέλτης».

«Ηθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο»

Ενα πρόσωπο που βρίσκεται κοντά στην οικογένεια του 10χρονου εξομολογείται στην «Espresso» ότι ανακάλυψε πως κάτι ύποπτο συμβαίνει:

«Το παιδί είχε αρχίσει να αλλάζει στάση απέναντί μας. Μιλούσες στο παιδί, απαντούσε εκείνος. Πλησιάζαμε το παιδί, εκείνο απομακρυνόταν. Κάθε φορά που κάτι γινόταν του μιλούσε για κάποιο μυστικό. Φυσικά, και η μητέρα του παιδιού είχε νιώσει όλη αυτή την αλλαγή, όμως δεν ήθελε με τίποτα να πιστέψει το κακό. Δικαιολογούσε όλη αυτή τη συμπεριφορά επειδή από το παιδί έλειπε το πατρικό πρότυπο. Πού να ήξερε! Είχε καταφέρει εκείνος να τους γίνει βδέλλα, ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο. Ακόμα και όταν του είπε ότι χωρίζουν, εκείνος παρακαλούσε, έκλαιγε, έλεγε στον πατέρα της γυναίκας πως δεν μπορεί μακριά τους και όλα αυτά τα ψέματα, μόνο και μόνο για να ελέγχει το παιδί, αφού φοβόταν μήπως αποκαλυφθούν οι πράξεις του. Τελικά, λίγο που το αγόρι είχε αρχίσει να γίνεται επιθετικό, λίγο ο τρόπος που δυσκολευόταν κάπως να καθίσει και να κινηθεί, μου μπήκαν υποψίες. Και να που επιβεβαιώθηκα».

Οπως προσθέτει: «Επειδή ο παππούς είναι αυστηρών αρχών, ο επικελευστής δεν έμενε στο σπίτι της. Με τη δικαιολογία ότι θα πάνε να φέρουν ένα αγροτικό εξάρτημα ή οτιδήποτε άλλο, έπαιρνε το παιδί μαζί στο εξοχικό. Ο αδελφός του μικρού δεν τον ήθελε καθόλου. Αλλωστε, τον χτυπούσε με τη ζώνη του, ακόμα και με μυγοσκοτώστρα».

Θάνος Μακρογαμβράκης 

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Η περιπέτεια του πατέρα του Τζέιμς Καφετζή

Ποιος Τζέιμς; Ο πατέρας του, ο Λευτέρης, είναι ο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...