Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σε ειδικό χώρο και κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας ο φονιάς της...

Κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας μεταφέρθηκε, χθες το μεσημέρι,...

Νίκος Χρηστίδης: Ο παρ’ ολίγον βιασμός του από πασίγνωστο make-up artist και...

Την ώρα που το κίνημα #MeToo βρίσκεται ξανά στην...

Η μισή ελληνική τηλεόραση (από παρουσιαστές μέχρι ηθοποιούς) φλερτάρει με την Ευρωβουλή!

«Φώτα, κάμερα, πάμε!» είναι το σύνθημα των ευρωεκλογών 2024...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Απριλίου

ΚΡΙΟΣΙσως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε...

Προβλέψεις για 5/3

ΚΡΙΟΣ: Νιώθετε ανυπόμονοι και θέλετε τα πάντα να γίνουν γρήγορα και σωστά. Ετσι όμως μεταδίδετε εκνευρισμό στους γύρω σας, με αποτέλεσμα να νιώθετε ότι δεν σας καταλαβαίνουν. Θα σας ωφελούσε πολύ να χαμηλώσετε τους τόνους. Τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα τόσο για εσάς όσο και για το περιβάλλον σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Δεν φαίνεστε καλά συντονισμένοι με τις ανάγκες του περιβάλλοντός σας. Δείξτε ενδιαφέρον για τους άλλους και ξεχάστε για λίγο τα δικά σας θέλω. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να διατηρήσετε αρμονία και ισορροπία. Διαφορετικά θα στενοχωρήσετε τόσο τον εαυτό σας όσο και τους ανθρώπους γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Νιώθετε γεμάτοι ενέργεια και η αεικίνητη φύση σας μπορεί να σας οδηγήσει να επισκεφτείτε μέρη όπου δεν έχετε βρεθεί στο παρελθόν. Θα αισθανθείτε πολύ ωραία, ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε και κάποια ενδιαφέρουσα γνωριμία που θα σας γεμίσει ψυχικά και θα σας καλύπτει στο μέλλον και επικοινωνιακά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Το καλύτερο για εσάς θα είναι να πάτε ένα μικρό ταξίδι με αγαπημένα σας πρόσωπα το Σαββατοκύριακο. Σίγουρα θα περάσετε πολύ καλά και θα νιώσετε ανανεωμένοι. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα, επισκεφτείτε κάποια πρόσωπα που έχετε να δείτε καιρό. Θα νιώσετε πολύ όμορφα και θα καταλάβετε ότι σας εκτιμούν πολύ.

ΛΕΩΝ: Πολύ καλές είναι οι εξελίξεις στον οικονομικό σας τομέα. Μπορεί να έρθουν χρήματα που περιμένετε καιρό ή να αγοράσετε πράγματα που χρειάζεστε σε πολύ καλή τιμή. Μπορεί επίσης να αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές που θα συμβάλουν στη βελτίωση της υγείας σας είτε να κόψετε κάποιες κακές συνήθειες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να κάνετε πολλά διαφορετικά πράγματα και να συναντήσετε απρόσμενη ευτυχία. Αφενός έχετε πολλές ικανότητες και προσέχετε την κάθε λεπτομέρεια, αφετέρου θα υπάρχει και υποστήριξη άλλων ανθρώπων στο έργο σας. Εκφραστείτε ελεύθερα και δημιουργικά, και θα νιώσετε βαθιά ικανοποίηση.

ΖΥΓΟΣ: Θα έχετε αρκετές προκλήσεις, καθώς οι απαιτήσεις των άλλων απέναντί σας θα είναι υπερβολικές. Κι εσείς όμως είστε περισσότερο ευάλωτοι, με αποτέλεσμα να δίνετε μεγάλη σημασία σε γεγονότα που κανονικά θα προσπερνούσατε. Τιθασεύστε τα συναισθήματά σας για να έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι σπουδάζετε, καθώς η αισιοδοξία σας είναι αυξημένη και κερδίζετε πολύ εύκολα τις εντυπώσεις. Και οι υπόλοιποι Σκορπιοί όμως μπορείτε να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες, ακόμα και μέσα από πιο καθημερινές δραστηριότητες. Αυτή η γνώση θα βρει αργότερα πρακτική εφαρμογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ατενίζετε τα πάντα γύρω σας με αισιοδοξία και δικαιολογημένα, καθώς η εύνοια της τύχης σάς χαρίζεται πλουσιοπάροχα και φτάνετε με ευκολία στις επιδιώξεις σας. Η φιλοσοφική διάθεση που έχετε έτσι κι αλλιώς ως άτομο θα σας βοηθήσει να διακρίνετε το βαθύτερο νόημα σε ζητήματα που σας απασχολούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Είστε πολύ εργατικοί και δεν αφήνετε τίποτα στην τύχη, έτσι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον σας εκτιμούν και σας σέβονται. Και σήμερα μπορείτε να κερδίσετε σίγουρα θετικές εντυπώσεις και να βάλετε σταθερά θεμέλια για την επαγγελματική σας εξέλιξη, με την προϋπόθεση πως θα είστε υποχωρητικοί όταν πρέπει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σήμερα δεν είστε και ιδιαίτερα στα πάνω σας. Προσπαθείτε αναμοχλεύοντας το παρελθόν να βρείτε τις ρίζες σημερινών καταστάσεων, όμως δεν το πετυχαίνετε, απλώς ρίχνετε την ψυχολογία σας. Δεν χρειάζεται να μπείτε σε τέτοια διαδικασία. Κάντε ό,τι σας ευχαριστεί αληθινά και διατηρήστε την αυθεντικότητά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μπορείτε να περάσετε πολύ όμορφες στιγμές με τους φίλους σας και να συναντήσετε άτομα που έχετε καιρό να δείτε. Στον αισθηματικό τομέα χρειάζεται να φανείτε αρκετά υποχωρητικοί, καθώς φαίνεται πως ο σύντροφός σας δεν σας καταλαβαίνει όσο θα έπρεπε. Για να αποφευχθούν διαξιφισμοί δώστε τόπο στην οργή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Ολα στον αέρα» από τη Ζευγαρά

Η Λένα Ζευγαρά, η οποία παρασύρει με τις ερμηνείες...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Τελετές σατανισμού στη «σκιά» του ιερού βράχου της Ακρόπολης

Μια πολύ ιδιαίτερη καταγγελία έφτασε πριν από λίγες μέρες...

«Σύμμαχος» του Καρβέλα ο Λαζόπουλος

Τη περιβόητη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στη Νίκη Λυμπεράκη...

Μπαμ στην TV με τη Μαρίνα του «Σκορπιού» και την Πέπη Τσεσμελή

Ολη η αλήθεια για την απολυμένη εργαζόμενη του music...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...