Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Καμία ευθύνη δεν ανέλαβε ο Δημήτρης Κουτσολιούτσος για το σκάνδαλο της Folli...

Καμία ποινική ευθύνη για τους «μαγειρεμένους» ισολογισμούς της εταιρίας...

Σαββατοκύριακο 27-28 Ιουνίου 2015

Το πλανητικό σκηνικό παίζει τα παιχνίδια του πάλι, οπότε στους περισσότερους από εσάς θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που δεν περιμένατε ποτέ ή τα οποία είχατε ξεχάσει…

Το πλανητικό σκηνικό παίζει τα παιχνίδια του πάλι, οπότε στους περισσότερους από εσάς θα εμφανιστούν άτομα από το παρελθόν που δεν περιμένατε ποτέ ή τα οποία είχατε ξεχάσει. Οι άνθρωποι αυτοί θα σας απασχολήσουν έντονα και θα ενδιαφερθούν για εσάς. Προσπαθήστε να λειτουργήσετε με σύνεση και ορθολογισμό, για να μη βρεθείτε με πληγωμένο εγωισμό. Μπορεί ορισμένοι να αξίζουν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά μόνο εκείνοι που εσείς θα τους επιτρέψετε να έχουν.

Επαγγελματικά να είστε προσεκτικοί στις κινήσεις σας. Μην υποκύψετε σε εκβιασμούς και μη δεχτείτε προτάσεις άλλων που δεν σας βρίσκουν σύμφωνους. Αφήστε τη μέρα και τις επόμενες που ακολουθούν να κυλήσουν χωρίς να μπλεχτείτε σε παρασκήνιο ή να πάρετε μέρος σε συζητήσεις που θα εμπεριέχουν εντάσεις, ώστε να μη χρειαστεί να αντιμετωπίσετε εμπόδια που θα είναι δύσκολο να προσπεράσετε. Τα επαγγελματικά σας σχέδια έχουν μεγαλύτερη ανταπόκριση απ’ ό,τι πιστεύετε, αλλά χρειάζεται η κατάλληλη στιγμή για να προωθηθούν.

Στο χέρι σας είναι να κρατήσετε μια σταθερή πορεία και ένα επίπεδο. Θα έχετε καλή ψυχολογική διάθεση χωρίς σκαμπανεβάσματα και θα διατηρηθούν οι ισορροπίες στις σχέσεις σας με άτομα του φιλικού και του οικογενειακού σας περιβάλλοντος. Μάθετε να μη μιλάτε πολύ, ειδικά όταν δεν χρειάζεται, γιατί συνήθως η γλώσσα σας «τρέχει» τόσο που δεν θα σας ωφελήσει. Οι αντιρρήσεις που έχετε πάνω σε θέματα με πρόσωπα που σας αγαπούν και σας έχουν αδυναμία θα πρέπει να έχουν λογική βάση για να τις αναφέρετε, και όχι απλώς για να κάνετε μια κουβέντα. Χρειάζεται η αμέριστη προσοχή, σας γιατί το κάθε λάθος ή αμέλεια θα σας στοιχίσει σε απώλειες.

Από τη
Βιργινία Λεούση
[email protected]

ΚΡΙΟΣ: Θα είστε πιο συγκρατημένοι στις επαφές σας με τους άλλους και αρκετά συχνά η συμπεριφορά σας θα επηρεάζεται από τη στάση του προσώπου που θα έχετε κάθε φορά απέναντί σας. Μέλημά σας είναι να τα ψάξετε όλα αυτά και κυρίως να ανακαλύψετε πώς η δική σας στάση αφήνει στους άλλους περιθώρια για παρερμηνείες. Το έχετε βάλει πείσμα να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα της ζωής σας και μέσα σε αυτά είναι το να ασχοληθείτε με μικροενοχλήσεις που έχετε, αλλά αμελείτε εδώ και καιρό να τις διερευνήσετε. Ασχοληθείτε επιτέλους με την εξωτερική σας εμφάνιση, καθώς γνωρίζετε πολύ καλά πως οι προοπτικές που έχετε να λάμψετε είναι πάρα πολλές. Φροντίστε τον εαυτό σας, σαν να είναι μωρό και θα ανακαλύψετε με μεγάλη χαρά πως οι γνωστές ημικρανίες σας θα μειωθούν σημαντικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι πρακτικές ανάγκες σας και η πολλή δουλειά που αναλαμβάνετε δεν σας επιτρέπουν να έχετε προσωπική ζωή. Αν θέλετε να συνδυάσετε και τα δύο, πρέπει να ελέγξετε τα αποθέματα της αντοχής σας. Μην ξεκινήσετε βιαστικά μια καινούργια εργασία, απλώς επειδή θα σας ενθουσιάσει, γιατί δεν θα μπορέσετε να συγκεντρωθείτε σε αυτήν και μάλλον το μόνο που θα σας δημιουργήσει θα είναι άγχος και προβλήματα. Η υποστήριξη της οικογένειάς σας στον επαγγελματικό τομέα θα παίξει μεγάλο ρόλο. Αρκετή εύνοια θα έχετε στις κοινωνικές σας επιδιώξεις σας και τις πρακτικές υποθέσεις σας. Οι ευκαιρίες που θα έχετε αυτόν τον μήνα δεν θα είναι πολλές, αλλά πρώτα απ’ όλα θα πρέπει να θέσετε άφοβα τους στόχους σας και να τους πετύχετε. Ταξιδέψτε, γνωρίστε καινούργια πρόσωπα και ερωτευτείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Βρείτε νέα ισορροπία στις προσωπικές σχέσεις σας, η οποία θα σας σώσει από κακά προηγούμενα. Πριν κάνετε οτιδήποτε αξίζει τον κόπο να ακούσετε την ψυχή σας. Δεν πρέπει να δείχνετε στον οποιονδήποτε τις αδυναμίες σας, γιατί παραμονεύει ο κίνδυνος κάποιος να τις εκμεταλλευτεί. Εξάλλου, αν καθίσετε και δείτε τα πράγματα με ψυχραιμία, θα ανακαλύψετε ότι οι άλλοι δεν είναι τόσο αρνητικοί όσο νομίζετε απέναντί σας, απλώς εσείς δεν ακούτε τις απόψεις τους και θέλετε να περάσετε αποκλειστικά και μόνο τις δικές σας. Η παρατήρηση αυτή θα είναι η αρχή μιας μεγάλης αλλαγής στις σχέσεις σας και επειδή από κάπου θα πρέπει να ξεκινήσετε, αναζητήστε να κάνετε τις πρώτες αλλαγές μέσα από τις φιλίες σας. Οι δεσμευμένοι ζητήστε την αποδοχή και τη τρυφερότητα του συντρόφου σας ή βρείτε έναν τρόπο να τη διεκδικήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προσπαθήστε να γίνετε πιο ζεστοί και τρυφεροί με το έτερον ήμισυ, ειδικά αν διανύει μια περίοδο με επαγγελματικές δυσκολίες. Αν προσαρμοστείτε στις καταστάσεις, θα έχετε ένα πολύ ευχάριστο ερωτικό διάλειμμα. Μην πιέζετε τις καταστάσεις, γιατί το ξέρετε πως σε θέματα καρδιάς τίποτα δεν μπορεί να γίνει προγραμματισμένα. Εξάλλου είναι σίγουρο πως θα φυσήξει ούριος άνεμος στην ερωτική ζωή σας και θα μπορέσετε να βρείτε ισορροπίες και αρμονία με τον σύντροφό σας, αλλά και καινούργια ερεθίσματα για να ανανεώσετε τη σχέση σας. Αρχίστε να χαμογελάτε και πάλι, γιατί έπειτα από ένα μεγάλο διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου νιώθατε ένα μαύρο σύννεφο να σκιάζει την καρδιά σας, θα μπορέσετε να δείτε ξανά το μπλε του ουρανού και να αναπνεύσετε ελεύθερα, είτε είστε δεσμευμένοι είτε αδέσμευτοι.

ΛΕΩΝ: Για να προχωρήσετε στο επόμενο βήμα θα πρέπει να έχετε σταθεροποιήσει το προηγούμενο, ειδικά αν εξακολουθούν να υπάρχουν προβλήματα ή γεγονότα που υπερβαίνουν τις δυνάμεις σας, καθώς σε αυτά θα πρέπει να δείξετε τις αντοχές σας με ψυχραιμία και υπομονή. Ενδέχεται να χρειαστεί να φροντίσετε περισσότερο άτομα της οικογένειάς σας. Οι απαιτήσεις του φιλικού σας περιβάλλοντος θα είναι αρκετά αυξημένες, αλλά εσείς δεν χρειάζεται να προσπαθήσετε να σηκώσετε περισσότερο βάρος από αυτό που σας αναλογεί. Θα έχετε την ευκαιρία να γίνετε όσο πιο διεκδικητικοί μπορείτε και να ζητήσετε από τους άλλους να αναλάβουν το μερίδιο ευθύνης που τους αντιστοιχεί. Τονώστε σχέσεις και γνωριμίες αναλογιζόμενοι πως κάποιες συμμαχίες θα σας φανούν χρήσιμες και αργότερα. Θα βρείτε αρκετά πρόσφορο έδαφος για να αναπτύξετε τα σχέδια και τους στόχους σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επανεξετάστε σε βάθος τις σχέσεις σας με τους άλλους, ειδικά αυτές που σας ενδιαφέρουν περισσότερο, ώστε να ανακαλύψετε και να τονώσετε τα θετικά στοιχεία ους. Σκεφτείτε με ποιο τρόπο μπορείτε να κάνετε τις σχέσεις σας πιο ανθεκτικές, τόσο στον χρόνο όσο και στις αντιξοότητες που είναι μέσα στη ζωή, ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να διαλυθούν σε δοκιμασίες που πιθανόν να υποστούν. Φροντίστε η κρίση σας απέναντι στους άλλους ναι μεν να έχει σοβαρότητα, αλλά να μην είναι αυστηρή στο έπακρο, γιατί έχουν και οι άλλοι τους δικούς τους κανόνες και πρέπει να είναι σεβαστοί. Οι σχέσεις σας που υστερούν σε κατανόηση και σεβασμό μάλλον θα κοπούν οριστικά και αμετάκλητα. Βέβαια οι απαιτήσεις του περιβάλλοντός σας σας έχουν αποδιοργανώσει, με αποτέλεσμα να μην ξέρετε τι θέλετε.

ΖΥΓΟΣ: Αρκετές φορές οι επιρροές που δέχεστε σας μετατρέπουν σε ένα άβουλο πιόνι και σας κυριεύει ένα δυνατό αίσθημα αδυναμίας και ανασφάλειας. Προβάλετε προς τα έξω τα όριά σας, ώστε να δημιουργήσετε μια νέα τάξη πραγμάτων. Σταθμίστε τις δυνάμεις σας και σεβαστείτε τις ανάγκες του οργανισμού σας για να μη νιώσετε κουρασμένοι και ταλαιπωρημένοι. Ενδυναμώστε τον οργανισμό σας και να είστε προσεκτικοί, ειδικά αν υπάρχει ήδη κάτι που δεν πηγαίνει και τόσο καλά. Το καλό που βγήκε από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σας είναι πως δεν σας έμεινε χρόνος για καταχρήσεις και ευτυχώς, καθώς έχετε μια κλίση προς αυτές. Κάντε προτεραιότητά σας τα θέματα του έρωτα, γιατί αν περιμένετε πρώτα να ξεριζώσετε τα αγκάθια που υπάρχουν σε άλλους τομείς της ζωής σας, θα χάσετε σημαντικό χρόνο και θα το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η μέρα ξεκινάει με καλές προοπτικές και σας επιτρέπει να καταστρώσετε καινούργια σχέδια, αλλά και να διορθώσετε τυχόν προηγούμενα λάθη σας. Οι συγκυρίες θα ενεργήσουν βοηθητικά και αν βάλετε ρεαλιστικούς και λογικούς στόχους, θα μπορέσετε να τους επιτύχετε. Οικονομικά θα έχετε λιγότερα σκαμπανεβάσματα και επειδή υπάρχουν αρκετές δυνατότητες ανάπτυξης, εκμεταλλευτείτε τις προσωπικές μετοχές σας τώρα που είναι ανεβασμένες. Ψάξτε να βρείτε τη διαχωριστική γραμμή ανάμεσα στο σωστό και το λάθους, ώστε να μην ξεπερνάτε τα όρια και διαλύετε τις ευκαιρίες που σας δίνει η τύχη σας. Αναβαθμίστε ποιοτικά τη ζωή σας σε όλα τα επίπεδα, χωρίς να σας αφήνει αδιάφορους η ποσότητα. Επεξεργαστείτε τις λεπτομέρειες που θα έχετε στα χέρια σας, γιατί αυτές θα κάνουν τη διαφορά.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι δεσμευμένοι υπάρχει το ενδεχόμενο να έρθετε σε κόντρα με τον σύντροφό σας, αφού με τις πράξεις σας εισπράττει και αισθάνεται ότι αδιαφορείτε για τα προβλήματά του και κοιτάζετε εγωιστικά μόνο τα δικά σας ή ότι τον θεωρείτε ανίκανο να σας βοηθήσει σε αυτά που χρειάζεστε. Αν θέλετε να αποφύγετε διαφωνίες και αντιπαραθέσεις μαζί του, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να μιλήσετε μαζί του και να του εξηγήσετε ότι βρίσκεστε σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής σας και δεν δύναστε να του αφιερώσετε αυτή τη στιγμή το ενδιαφέρον και τον χρόνο που χρειάζεται. Με ειλικρινή στάση και εκθέτοντας τα πραγματικά γεγονότα, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες μεταξύ σας, σαν να μην υπήρχαν ποτέ. Αρχίστε να φροντίζετε περισσότερο τον εαυτό σας και κατ’ επέκταση αυτούς που έχουν πραγματικά ανάγκη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα θα σας δώσει τον χρόνο που χρειάζεστε για να προσαρμοστείτε στα δεδομένα και να πρωτοτυπήσετε με τις ενέργειές σας. Δεν θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ για να δείτε αν έχετε σημειώσει πρόοδο, αφού οι εφαρμογές των σχεδίων σας θα ολοκληρωθούν. Κατά τη διάρκεια αυτού του χρόνου ταλαιπωρηθήκατε αρκετά και αντιμετωπίσατε σύνθετα προβλήματα, αλλά καταφέρατε να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Αποκαταστήστε την τάξη στη ζωή σας, κάτι για το οποίο παλεύετε πολύ καιρό. Κάντε τα πρώτα βήματα εξυγίανσης στις δύσκολες υποθέσεις σας και με συντονισμένες προσπάθειες θα πετύχετε να επανακτήσετε τον έλεγχο των εξελίξεων. Ανακαλύψτε όλες τις τρυφερές και ευαίσθητες πτυχές του χαρακτήρα σας πετώντας από πάνω σας το ψυχρό προσωπείο που θέλατε να δείχνετε αρκετές φορές στους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ισως να είναι η πρώτη φορά που θα δείτε ουσιαστικά ποια είναι αυτά που προχωρούν στη ζωή σας και ποια έχουν βαλτώσει εδώ και πολύ καιρό. Επανεκτιμώντας καταστάσεις και προχωρώντας στη συνέχεια σε αξιολόγηση προσώπων θα διαπιστώσετε ποια φρενάρουν την πρόοδό σας και με ποιον τρόπο, αλλά και ποια σας δίνουν φτερά για να πετάξετε. Κάντε τις επιλογές σας με σωστά κριτήρια, ώστε να είστε ικανοί να παίρνετε τη σωστή θέση στα φλέγοντα ζητήματα. Απαλλαγείτε από αρκετές ανασταλτικές νοοτροπίες, ώστε να αποκτήσετε την αυτοπεποίθηση που έχετε ανάγκη. Πιο διεκδικητικοί και μαχητικοί, θα κάνετε τη ζωή σας περισσότερο ποιοτική. Θα δημιουργηθούν καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο και στον οικονομικό τομέα. Επενδύστε σε νέους στόχους χωρίς να ξεχνάτε και την προσωπική σας ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Ολοκληρώστε σύντομα τα σχέδια που είχατε αρχίσει να επεξεργάζεστε, ώστε να σταθεροποιήστε τη θέση σας στον επαγγελματικό τομέα. Οι φρέσκες ιδέες σας θα καλύψουν σημαντικά κενά. Αυτό που δεν θα πρέπει να ξεχάσετε είναι το μέχρι πού φτάνουν τα όριά σας, ώστε να είστε προσεκτικοί και ισορροπημένοι στις επιλογές σας. Οι ρυθμοί σας αυτήν την περίοδο θα αποκτήσουν περισσότερο νεύρο και η αίσθηση ότι μπορείτε να κατακτήσετε τη ζωή κάποιες φορές θα σας ωθεί σε παρορμητικές ενέργειες. Από εσάς εξαρτάται να συνδυάσετε αρμονικά τον ενθουσιασμό με τη λογική, ώστε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Η ανάγκη σας να κάνετε καινούργιες επαφές θα είναι έντονη. Θα προκύψουν πολλές νέες γνωριμίες και η καθεμία από αυτές θα παίξει τον δικό της ρόλο.

{{-PCOUNT-}}18{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...