Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Δημήτρης Κόκοτας: Διασωληνωμένος με διπλό έμφραγμα ο τραγουδιστής!

Δύσκολες ώρες για τον Δημήτρη Κόκοτα, ο οποίος δίνει...

Ανοίγουν στόματα για τον θάνατο της Μαίρης Χρονοπούλου

«Το είπα από την πρώτη στιγμή ότι θεωρώ ομιχλώδες...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 29 Μαρτίου

ΚΡΙΟΣΜην αφήσετε τους άλλους να καθορίζουν τη ζωή σας....

Tρεις τελευταίες παραστάσεις από τον Διονύση Ζάχο στο Mayor

Επιστρέφει, ύστερα από μια μικρή παύση, ο Διονύσης Ζάχος...

Ντίλερ κόκας λογιστής του Αχίλλειου

Χειροπέδες σε 47χρονο και άλλα δύο άτομα που κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά στην Κέρκυρα, ενώ ο ίδιος ερευνάται και για μη έκδοση εισιτηρίων στο μνημείο της Κέρκυρας

Δεύτερη φορά μέσα σε λίγες ημέρες αποκαλύπτεται όργιο παρανομιών από το προσωπικό τουριστικού μνημείου της χώρας. Στην Κέρκυρα συνελήφθη για εμπορία κοκαΐνης ένας 47χρονος, εκ των υπευθύνων στο λογιστήριο του Αχίλλειου, που φέρεται ότι ελέγχεται και για συμμετοχή σε σπείρα η οποία έκλεβε από μη έκδοση εισιτηρίων!

ΑΠΟ ΤΗ
ΓΙΟΥΛΗ ΣΤΑΡΙΔΑ

Το στέλεχος της Εταιρίας Ακινήτων Δημοσίου καθώς και δύο ακόμη ντόπιοι, ηλικίας 54 και 52 ετών, φέρεται ότι είχαν συστήσει εδώ και αρκετό καιρό εγκληματική οργάνωση, η οποία διακινούσε μεγάλες ποσότητες κοκαΐνης στο κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου αποκομίζοντας τεράστια κέρδη. Οι πληροφορίες για rq34wtq 3τη δράση της σπείρας είχαν φθάσει στο Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών του νησιού, οι άνδρες του οποίου παρακολουθούσαν διακριτικά τους τρεις υπόπτους, όπως ανέφερε στην «Espresso» αξιωματικός της Ασφάλειας.

Ερευνα

Το απόγευμα της Δευτέρας το 47χρονο στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης συναντήθηκε με τον 54χρονο και τον 52χρονο σε κεντρικό σημείο του νησιού για την αγοραπωλησία κοκαΐνης. Ομως, προτού προλάβουν να ολοκληρώσουν το deal, βρέθηκαν και οι τρεις με χειροπέδες. Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 47χρονο εντοπίστηκαν πάνω του έντεκα σακουλάκια με κοκαΐνη βάρους 10,5 γραμμαρίων, ενώ από τον 54χρονο κατασχέθηκε χρηματικό ποσό ύψους 1.000 ευρώ που είχε στην κατοχή του. Λίγη ώρα αργότερα έγιναν έρευνες παρουσία δικαστικού λειτουργού στα σπίτια των συλληφθέντων, όπου βρέθηκαν 59.975 ευρώ στο σπίτι του 54χρονου και 850 ευρώ μαζί με ναρκωτικά χάπια στην κατοικία του 52χρονου. Ακόμη, κατασχέθηκαν από τους αστυνομικούς επτά κινητά τηλέφωνα και μία μοτοσικλέτα, την οποία τα μέλη της σπείρας χρησιμοποιούσαν για τη μεταφορά και τη διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών στο νησί.

Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση συμμορίας και διακίνηση κοκαΐνης κατά περίπτωση, με την οποία οδηγήθηκαν χθες στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν.

Η σύλληψή τους έπεσε σαν κεραυνός στους κατοίκους της Κέρκυρας, καθώς και οι τρεις είναι γνωστά πρόσωπα στο νησί. «Εκτός από το στέλεχος της Δημόσιας Διοίκησης που εργαζόταν στο Αχίλλειο, και οι άλλοι δύο είναι γνωστοί. Εκτός από τα ναρκωτικά, εξετάζεται η συμμετοχή όλων και σε άλλα σοβαρά αδικήματα» ανέφερε χαρακτηριστικά αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. και επιβεβαίωσε ότι η έρευνα εξακολουθεί να είναι ανοιχτή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διωκτικές Αρχές ερευνούν αν το υψηλόβαθμο στέλεχος της οικονομικής διεύθυνσης του Αχίλλειου συμμετείχε και σε παράλληλη σπείρα η οποία έκλεβε το Δημόσιο από τη μη έκδοση εισιτηρίων στο πιο γνωστό μνημείο του νησιού. Αν ισχύει αυτό, θα είναι το δεύτερο κρούσμα μετά τον σάλο που ξέσπασε στην Κνωσό με τη μη έκδοση αποδείξεων!

 

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Ιωάννα Τούνη: Τα επίμαχα «κεφάλαια» του βουλεύματος που στέλνει σε δίκη τους δύο άντρες

Συγκλονιστικά στοιχεία για την υπόθεση revenge porn εις βάρος...