Τετάρτη, 27 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

87χρονος «πλήρωσε» ακριβά τη μικρούλα

Το ραντεβού με 19χρονη έγινε εφιάλτης! Σπείρα τον χτύπησε, του πήρε το αυτοκίνητο και άρπαξε τις οικονομίες του από το σπίτι

Το ραντεβού με 19χρονη έγινε εφιάλτης! Σπείρα τον χτύπησε, του πήρε το αυτοκίνητο και άρπαξε τις οικονομίες του από το σπίτι

Ακριβά πλήρωσε την αδυναμία του στο ασθενές φύλο ένας… μπερμπάντης 87χρονος που επιδίωξε ένα ραντεβού στα τυφλά με μια 19χρονη! Οπως αποδείχθηκε, η κοπέλα ήταν το «δόλωμα» που του έριξε μια εξαμελής σπείρα κακοποιών, οι οποίοι τον κράτησαν όμηρο, τον χτύπησαν, του πήραν το αυτοκίνητο και άνοιξαν με τα κλειδιά του το σπίτι του, απ’ όπου έκλεψαν τις οικονομίες του!

ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΑΡΙΟ ΠΕΤΜΕΖΑ

Ο ηλικιωμένος έβγαινε συχνά ραντεβού στη Θεσσαλονίκη με διάφορες γυναίκες, «αμέτρητες» όπως περηφανεύτηκε αργότερα, όταν η Αστυνομία Καλαμαριάς εξιχνίασε τη ληστεία. Αυτή η αγάπη του για τις γυναίκες, όμως, τον οδήγησε σε μια απίστευτη περιπέτεια. Οι κακοποιοί έμαθαν τα πάντα για εκείνον από μια πρώην φίλη του και του έριξαν ως «δόλωμα» τη 19χρονη, η οποία του τηλεφώνησε και του ζήτησε ραντεβού. «Θέλω να γνωριστούμε» του είπε, αφήνοντας υπονοούμενα, και ο 87χρονος δεν άφησε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Ομως το ραντεβού σε ερημική περιοχή της Θεσσαλονίκης κατέληξε σε εφιάλτη.

Οταν ο ηλικιωμένος συνάντησε τη 19χρονη, εμφανίστηκαν ξαφνικά δύο μέλη της συμμορίας που παρίσταναν τους αστυνομικούς. Εβαλαν τον παππού σε ένα αυτοκίνητο και άρχισαν να τον χτυπούν, προσπαθώντας να του αποσπάσουν πού έκρυβε μετρητά στο σπίτι του. Φαίνεται, μάλιστα, ότι γνώριζαν ότι ο 87χρονος είχε αρκετά χρήματα, από τις πληροφορίες που είχαν. Οση ώρα οι δύο κακοποιοί έκαναν «ανάκριση» στον ηλικιωμένο, η «πέτρα του σκανδάλου» μπήκε στο αυτοκίνητό του με ακόμη έναν συνεργό της και πήγαν στο σπίτι του. Ανοιξαν την πόρτα με τα κλειδιά που πήραν από τον ίδιο και, χωρίς να βιάζονται, αφού ο 87χρονος ήταν όμηρος των συνεργών τους, η κοπέλα έψαξε το σπίτι, ώσπου ανακάλυψε τα 30.800 ευρώ που είχε κρυμμένα!

Επειτα από λίγες ώρες το μαρτύριο του ηλικιωμένου πήρε τέλος, αφού η σπείρα τον άφησε ελεύθερο μόλις βρήκε τα χρήματα. Ο 87χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και εκεί κατήγγειλε στην Αστυνομία όσα συνέβησαν. Η σπείρα εξαρθρώθηκε και με χειροπέδες κατέληξαν δύο άντρες και η κοπέλα, ενώ άλλοι δύο άντρες και ακόμη μία γυναίκα αναζητούνται. Ολοι αντιμετωπίζουν κατηγορίες για σύσταση συμμορίας, ληστεία, αρπαγή και αντιποίηση Αρχής.

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...