Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο «Satiros II» έριξε αυλαία παρέα με τη Σαπουντζάκη

Φινάλε με γέλιο, συγκίνηση και μια αγκαλιά που συζητήθηκε....

Τζορτζ Κρίστι: Ο ομογενής ήταν για δεκαετίες αρχηγός λέσχης των Hells Angels

Ομογενής στις ΗΠΑ που επί 40 χρόνια υπήρξε αρχηγός...

«Εκαψαν» την Πισπιρίγκου με τις καταθέσεις τους οι τρεις νοσηλεύτριες του νοσοκομείου...

«Φωτιά» για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ήταν οι καταθέσεις που...

Αλμπέρτο Εσκενάζη: Ζεν πρεμιέ στο πλευρό του Κόκκαλη!

Ο 72χρονος ηθοποιός Αλμπέρτο Εσκενάζη είναι υποψήφιος ευρωβουλευτής με...

Πασχαλινές αποδράσεις σε ονειρεμένα ξενοδοχεία

Μοναδικά «καταφύγια» που συνδυάζουν άνεση και πολυτέλεια.

Αυτή την εβδομάδα επιλέξαμε για εσάς τρία ξενοδοχεία resort σε διάφορα μέρη της Ελλάδας και μία υπέροχη έπαυλη τα οποία είναι ιδανικά για της διακοπές του Πάσχα και έχουν τη δυνατότητα  να φιλοξενήσουν οικογένειες και μεγάλες παρέες.

Resort hotel «Amanzo’e»: Υψηλών προδιαγραφών hospitality κοντά στο γραφικό Πόρτο Χέλι

Για νέα ζευγάρια κυρίως, αλλά και για όλους όσοι ενδιαφέρονται να πάρουν μια γεύση του  το τι σημαίνει υψηλών προδιαγραφών hospitality εντός των συνόρων, προτείνουμε το σχετικά καινούργιο resort hotel «Amanzo’e». Βρίσκεται στην ανατολική ακτή της Πελοποννήσου, στην κορυφή ενός λόφου, κοντά στο γραφικό Πόρτο Χέλι. Είναι το ξενοδοχείο για το οποίο γράφτηκαν διθυραμβικές κριτικές από τα πιο σημαντικά travel media του εξωτερικού, τονίζοντας ότι η ατμόσφαιρα και οι παροχές του ξεπερνούν κάθε προσδοκία.

Απλή, λιτή, μινιμαλιστικά αψεγάδιαστη αισθητική, που αφήνει την ενέργεια να ρέει αβίαστα στους χώρους και σου αφήνει μια επίγευση γαλήνης και ευεξίας. Το ιδανικό απομονωμένο καταφύγιο από όπου μπορείτε να εξερευνήσετε τις φυσικές ομορφιές αλλά και όλη την αρχαία κληρονομιά της περιφέρειας της Πελοποννήσου. Αποτελείται από 38 σουίτες, ένα spa-αριστούργημα και προσφέρει πανοραμική θέα απ’ όπου και αν σταθείτε στη θάλασσα. Επιπλέον, διαθέτει ιδιωτική παραλία σε έναν υπέροχο κολπίσκο. Για ένα ultra fitness πασχαλινό τετραήμερο γεμάτο pilates, watsu, cranial osteopathy, αλλά και πλήρη χαλάρωση στο υπερσύγχρονο spa, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.amanresorts.com και ενημερωθείτε για τις τρέχουσες προσφορές.22f68g85g

«Grand Resort Lagonissi»: Καταφύγιο πέντε αστέρων σε μια όμορφη χερσόνησο

Η απόλυτη χερσόνησος και ένα πεντάστερο πλήρης ανακαινισμένο καταφύγιο που το διακρίνει η παλιάς κοπής αίγλη των ξενοδοχείων Ξενία. Το θέρετρο «φωλιάζει»» σε μια μαγευτική, ιδιωτική κατάφυτη χερσόνησο 290 στρεμμάτων, με είκοσι αποκλειστικούς, αμμώδεις ορμίσκους φυσικής ομορφιάς και μεγάλη ποικιλία σε πολυτελή δωμάτια, όλα πάνω στη θάλασσα με απευθείας πρόσβαση σε αμμώδεις παραλίες. Δωμάτια deluxe για ζευγάρια, bungalows με ιδιωτικές πισίνες που μπορούν να φιλοξενήσουν παρέες αλλά και οικογένειες. Σουίτες με γυμναστήριο αλλά και  βίλες με ιδιωτικούς χώρους μασάζ. Επιπλέον το πολυνησιακό εστιατόριο και sushi bar «Kohylia» μέσα στο ξενοδοχείο υποδέχεται ξανά από το Σάββατο 20 Απριλίου τους πιστούς του θαμώνες και όλους εκείνους που θα ήθελαν να δοκιμάσουν τις ευφάνταστες γαστρονομικές δημιουργίες του chef Ton Thang Toan, βραβευμένες με Χρυσό Σκούφο. Νέα άφιξη το «Κohylia Roof Cocktail Βar» με εκπληκτική θέα στο ηλιοβασίλεμα από τον κόλπο του Σαρωνικού, σε συνδυασμό με τα πολυνησιακά κοκτέιλ και finger food.

Για όσους θα ήθελαν να γιορτάσουν ένα απόλυτα παραδοσιακό ελληνικό Πάσχα μπορούν τη Μεγάλη Παρασκευή να ζήσουν την εμπειρία του στολισμού και την κατάνυξη της περιφοράς του Επιταφίου με τη συνοδεία της εκκλησιαστικής χορωδίας στο εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου. Το Μεγάλο Σάββατο το ξενοδοχείο προσφέρει νηστίσιμο πρωινό και ξεχωριστό παιδικό  μενού. Μετά την Ανάσταση ακολουθεί το αναστάσιμο δείπνο στο εστιατόριο «Αφροδίτη» με ζωντανή μουσική και, τέλος, την Κυριακή του Πάσχα υπάρχει οργανωμένο γλέντι με λύρα και λαούτο και αυθεντικές παραδοσιακές γεύσεις. Για διαμονή τεσσάρων διανυκτερεύσεων προσφέρεται δωρεάν το πασχαλινό γεύμα. Για τα παιδιά υπάρχει πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης και για κρατήσεις μέχρι 31/03/2013 ισχύει -10% έκπτωση. Ενημερωθείτε για περαιτέρω προσφορές στο www.lagonissiresort.gr.355d87f96

Costa Navarino: Παράδεισος πολυτέλειας στην πανέμορφη Μεσσηνία

H Costa Navarino είναι ένας διεθνής τουριστικός προορισμός υψηλών προδιαγραφών στη Μεσσηνία, σε ένα από τα πιο μαγευτικά παραθαλάσσια τοπία της Μεσογείου, με 4.500 χρόνια ιστορίας. Στο Navarino Dunes, την πρώτη περιοχή, βρίσκονται δύο ξενοδοχεία πέντε αστέρων, «The Romanos Luxury Collection Resort» και «The Westin Resort, Costa Navarino», το πρώτο signature γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα The Dunes Course, το Anazoe Spa, ειδικά σχεδιασμένοι χώροι για παιδιά, καθώς και ένα ευρύ φάσμα χώρων γαστρονομίας, αθλητικών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων. Στο Navarino Bay, τη δεύτερη περιοχή, βρίσκεται το signature γήπεδο γκολφ The Bay Course. Οι φετινές πασχαλινές διακοπές στην Costa Navarino επιφυλάσσουν μοναδικές εκπλήξεις για παιδιά και αναβίωση των τοπικών εθίμων. Οι επισκέπτες και των δύο ξενοδοχείων θα έχουν τη δυνατότητα να ζήσουν το πασχαλινό κλίμα σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει την αυθεντική πολυτέλεια με ένα πρόγραμμα γεμάτο επιλογές για γονείς και παιδιά, φέρνοντάς τους κοντά στις τοπικές συνήθειες εκατοντάδων ετών. Ειδικά για τα παιδιά, μια μεγάλη γιορτή στο πνεύμα της Λαμπρής ξεδιπλώνεται στην «Agora» τη Μεγάλη Πέμπτη. Στις 2 Μαΐου διοργανώνεται  «Πασχαλινό Πανηγύρι» με ποικίλες δραστηριότητες και εκδηλώσεις.

Μικροί και μεγάλοι συμμετέχουν στην κατανυκτική ατμόσφαιρα της Μ. Παρασκευής, βοηθώντας στον στολισμό του Επιτάφιου εν όψει της βραδινής Ακολουθίας και περιφοράς στο εκκλησάκι του Αγίου Σαμψών. Το πρωί του Μ. Σαββάτου προετοιμάζουν τη «λαμπροκουλούρα», την οποία θα γευτούν στο πρόγευμα της επόμενης ημέρας και γεύονται τις φημισμένες «λαλαγγίδες» με πετιμέζι. Την αναστάσιμη λειτουργία διαδέχεται μεγάλη γιορτή με πυροτεχνήματα και ακολουθεί το εορταστικό δείπνο. Τέλος, οι λάτρεις των σπορ που αναζητούν στιγμές εκτόνωσης και αναζωογόνησης μπορούν να επιδοθούν σε εξορμήσεις πεζοπορίας και ποδηλασίας στη φύση, καταδύσεις, γκολφ στα δύο signature γήπεδα της Costa Navarino, κ.ά. Οσοι θέλουν να ζήσουν το κλίμα των ημερών στη Μεσσηνία, μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για τη διαμονή και τις γαστρονομικές επιλογές που έχουν ετοιμαστεί ειδικά για την πασχαλινή περίοδο στις ιστοσελίδες:http://www.westincostanavarino.com/gr/easter_2013_gr  http://www.romanoscostanavarino.com/gr/easter_2013_gr.


45s87s9«MANDOLA ROSA» Suites & Villas στην αρχαία Ολυμπία

 Μια παραθαλάσσια γοητευτική έπαυλη με την ατμόσφαιρα μιας άλλης εποχής. Στο κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας με θέα στο Ιόνιο Πέλαγος, η Mandola Rosa (Ροζ Αμυγδαλιά) αναδύεται μέσα από το καταπράσινο τοπίο της Πελοποννήσου με την επιβλητική της πρόσοψη και τις λευκές της μεγάλες κολόνες, αλλά και μια τεράστια πισίνα υπερχείλισης.

Η ενέργεια της Αρχαίας Ολυμπίας, η τεράστια αμμουδιά, το μοναδικό κέντρο θαλασσοθεραπείας Elixir 4.500 τ.μ. με το υπαίθριο τζακούζι και τις θολωτές αίθουσες μασάζ είναι οι κύριοι λόγοι για να επισκεφτείτε το ξενοδοχείο.

Σουίτες και βίλες με εσωτερική αυλή, σαλόνι, τραπεζαρία, εσωτερικό και εξωτερικό τζάκι, ιδιωτική πισίνα και κήπο. Επιπλέον υπάρχει το κλαμπ «Grecoland kids», για να απασχολεί δημιουργικά τα παιδιά και το οποίο εποπτεύεται από πολύγλωσσο προσωπικό. Για τις γιορτές του Πάσχα υπάρχουν ειδικές προσφορές που περιλαμβάνουν: πρωινό σε μπουφέ, το αναστάσιμο δείπνο και πασχαλινό γεύμα, 50% έκπτωση στην τιμή δωματίου για την 4η διανυκτέρευση.

{{-PCOUNT-}}16{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...