Κυριακή, 14 Απριλίου, 2024

Η Μέριλιν των ουσιών

Βαθιά βυθισμένο στην κόλαση της ηρωίνης ήταν μοντέλο που...

Οι αθέατοι γαμομπελάδες του «Μπόρατ»

Προβλήματα που «σέρνονταν» για χρόνια κρύβονται πίσω από το...

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Ενας… Air στο Νησί των Ανέμων!

Τέταρτος ελληνικός προορισμός του Μάικλ Τζόρνταν και της συζύγου του η Μύκονος, όπου έκαναν βόλτες στα σοκάκια και απόλαυσαν τις παραλίες.

7f852h47i5w6Τσάρκα και στη Μύκονο για τον Μάικλ Τζόρνταν! Ο θρύλος του ΝΒΑ μετά τις Σπέτσες, την Υδρα και τη Σύρο συνέχισε το… honeymoon στο Νησί των Ανέμων, όπου βρέθηκε χθες το πρωί με την εντυπωσιακή σύζυγό του και τη συντροφιά τους. Βόλτες στα σοκάκια, ακριβά ψώνια, μπάνιο στη θάλασσα και μικρές στάσεις προκειμένου ο διάσημος ουρανίσκος του να γευτεί παραδοσιακές γεύσεις αποτέλεσαν το πρόγραμμα της παραμονής του στη Μύκονο, η οποία μετά τις αδερφές Καρντάσιαν υποδέχθηκε ακόμη έναν διάσημο αστέρα.

Φορώντας λευκά αθλητικά παπούτσια, λευκή μακό μπλούζα, μπεζ παντελόνι, ασορτί τζάκετ και μαύρα γυαλιά, και έχοντας στο στόμα ένα πούρο, ο 50χρονος αστέρας του αμερικανικού μπάσκετ βόλταρε στα πολυσύχναστα Ματογιάννια κρατώντας σχεδόν συνέχεια το χέρι της 35χρονης Ιβέτ Πριέτο, η οποία ήταν ντυμένη με ένα αέρινο καφέ φόρεμα που τελείωνε σε μπεζ απόχρωση.

Το ζευγάρι έλαμπε από ευτυχία και δεν σταματούσε να χαμογελά και να κουβεντιάζει κατενθουσιασμένο. Οπως ήταν αναμενόμενο, σε κάθε του βήμα τραβούσε πάνω του όλα τα βλέμματα, ενώ τα φλας από τις φωτογραφικές μηχανές δεν σταματούσαν. Δεν ήταν μάλιστα λίγοι εκείνοι που τον πλησίασαν ζητώντας του αυτόγραφο. Εκείνος, ευγενικός και πάντα ευδιάθετος, κατάφερε να κάνει τα χατίρια των θαυμαστών του -όσο αυτό ήταν δυνατόν-, ενώ χαιρετούσε όλους όσοι του φώναζαν με ενθουσιασμό. Κάθε τόσο έκαναν στάσεις για να ψωνίσουν, ενώ μπήκαν στο κατάστημα Hermes, από όπου βγήκαν γεμάτοι σακούλες.

Λίγο πιο κάτω ο «Air Jordan» δοκίμασε μαστίχα, με την οποία ξετρελάθηκε, ενώ στη συνέχεια ο ίδιος και η σύζυγός του δεν έχασαν την ευκαιρία να κάνουν τις βουτιές τους στη θάλασσα. Ο Μάικλ Τζόρνταν, η σύζυγός του και η παρέα τους έμειναν στο κοσμοπολίτικο ελληνικό νησί αρκετές ώρες και όπως φάνηκε, απόλαυσαν την παραμονή τους εκεί και με το παραπάνω. Υπενθυμίζεται ότι ο τρίτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ κάνει tour στα νησιά του Αιγαίου με την πολυτελή θαλαμηγό «ZALIV III» στην οποία φιλοξενείται για τον μήνα του μέλιτος, αφού είναι φρεσκοπαντρεμένος.

ΕΥΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...