Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Κινείται νομικά το Βρετανικό Μουσείο για τον υπάλληλο που πούλησε αρχαιότητες στο...

Στο Ανώτατο Δικαστήριο της Βρετανίας προσέφυγε το Βρετανικό Μουσείο,...

«Ο Παράδεισος των κυριών»: Ο Γιώργης αποκαλύπτει στον Χριστόφορο πως η Βικτώρια...

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Ο παράδεισος των κυριών»...

Και ξαφνικά κόντρα ανάμεσα σε Πετρουτσέλι και Πιερίδη

Νωρίς νωρίς τα... τσούγκρισαν τα πασχαλινά αβγά η Φλορίντα...

Ο Λευτέρης Χαρίτος μετά τη Μαρκέλλα Γιαννάτου βρήκε τον έρωτα στην αγκαλιά...

Ο Λευτέρης Χαρίτος είναι ξανά ερωτευμένος και δεν το...

Η ξυπόλυτη γαλαζοαίματη

Το παραμύθι της Δανέζας Εμελι ντε Φόρεστ (εγγονή του νόθου παιδιού του βασιλιά Εδουάρδου της Μεγάλης Βρετανίας) που κατέκτησε την Eurovision.

Στα παραμύθια, η παραγκωνισμένη πριγκίπισσα συνήθως δικαιώνεται με κάποιο γοβάκι. Στην Eurovision, η εγγονή του νόθου παιδιού του βασιλιά Εδουάρδου της Μεγάλης Βρετανίας «στέφθηκε» ξυπόλυτη! Η Εμελι ντε Φόρεστ, αν και μόλις είκοσι ετών, έχει ένα background που έδωσε εύκολα τίτλους στους λάτρεις των παραμυθένιων προσωνυμίων. Ετσι λοιπόν, η Εμελι ντε Φόρεστ είναι πλέον αναγνωρίσιμη ως «η ξυπόλυτη πριγκίπισσα», που με το τρυφερό και αθώου τόνου τραγούδι «Only Teardrops» εξελίσσεται στη νέα αγαπημένη των Ευρωπαίων ποπ αισθητικής μουσικόφιλων. «Οταν είδα την πεταλούδα με τη δανέζικη σημαία και ενώ η ομάδα μου ζητωκραύγαζε, εγώ δεν είχα καταλάβει καλά-καλά ότι είχα κερδίσει» αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε στη συνέχεια, περιγράφοντας ένα σάστισμα που πολύ ταιριάζει με τα ξανθά ατημέλητα μαλλιά της και τα εκφραστικά της μάτια.22d56fg856

Και βέβαια εδραίωσε τον τίτλο της «sweetheart» μιλώντας σε κάθε ευκαιρία για την οικογένειά της και τη μεγάλη απουσία του πατέρα της που πέθανε πριν από λίγους μήνες. «Είμαι το πιο χαρούμενο κορίτσι του κόσμου. Οχι μόνο επειδή είμαι νικήτρια, αλλά και επειδή νίκησα στη Σουηδία, τον τόπο καταγωγής του πατέρα μου, στον οποίο άρεσε τόσο πολύ αυτός ο διαγωνισμός. Δυστυχώς όμως “έφυγε” πριν από μερικούς μήνες και δεν μπόρεσε να το ζήσει. Είμαι όμως σίγουρη ότι θα το απολάμβανε πολύ» αποκάλυψε.

Η Εμελι γεννήθηκε στο Ράντερς και μεγάλωσε στην «ωραία πόλη Μαριάτζερ», όπως συνηθίζει να λέει η ίδια. Μετακόμισε στην Κοπεγχάγη το καλοκαίρι του 2011 και παραδέχεται ότι αν και απολαμβάνει πολύ τη ζωή εκεί, υπάρχουν στιγμές που της λείπει η φύση. Η επαφή με τη μουσική και το τραγούδι προέκυψε από πολύ νωρίς. «Τραγουδάω όλη μου τη ζωή και πήγα σε καλλιτεχνικό σχολείο, όπου επίσης ήταν στο πλαίσιο των μαθημάτων να τραγουδάω. Οταν ήμουν 14 ετών άρχισα να κάνω περιοδείες με έναν Σκωτσέζο μουσικό, με τον οποίο κάναμε εμφανίσεις σε διάφορα φεστιβάλ, πάρτι και μπαρ» αναφέρει η ίδια η Εμελι που έχει επηρεαστεί μουσικά από την Κέιτ Μπους και τον Κερτ Κομπέιν.

Οσο για τα ερωτικά της, η νεαρή τραγουδίστρια δεν έχει δηλώσει πουθενά κάτι σχετικό, ωστόσο μετά τη νίκη της αποκάλυψε ότι λίγο προτού ανέβει στη σκηνή έστειλε ένα μήνυμα σε «φίλο της». Ενώ είναι πολύ κρυψίνους σχετικά με την προσωπική της ζωή, αντίθετα, αποδεικνύεται πολύ αποκαλυπτική σε ό,τι αφορά τη γαλαζοαίματη καταγωγή της. Από την πρώτη στιγμή που βγήκε στο προσκήνιο με τη συμμετοχή της στην Eurovision μίλησε πολύ ανοικτά έως και καυχησιάρικα. «Είμαι η δισέγγονη της βασίλισσας Βικτόρια του Ηνωμένου Βασιλείου. Ο γιος της, ο Εδουάρδος ο 7ος είχε αποκτήσει πολλά παιδιά εκτός γάμου. Ενα από αυτά ήταν ο παππούς μου, τον οποίο απέκτησε με μια πριγκίπισσα της Αυστρίας από τον οίκο των Αψβούργων» έχει εξηγήσει η ίδια που φαίνεται να ξέρει απέξω και ανακατωτά το αρκετά σύνθετο γενεαλογικό της δένδρο.

Η ιστορία της Εμελι απασχόλησε διάφορους αναλυτές των βασιλικών οίκων της Ευρώπης πολύ προτού «στεφθεί» νικήτρια της Eurovision, με κάποιους να λένε ότι όσα ισχυρίζεται δεν στέκουν, και άλλους να πανηγυρίζουν σχεδόν για το γεγονός ότι σε μια εποχή που η βασιλεία φαντάζει ντεμοντέ, βγήκε στο προσκήνιο της επικαιρότητας με θετικό τρόπο μια φρέσκια κοπέλα από βασιλική γενιά!

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Όσα λένε οι κακές γλώσσες για τον ερωτύλο Γιάννη Μπρατάκο

Οι άσπονδοι φίλοι του τον αποκαλούν «Μπάρκουλη του Μαξίμου»,...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....