Δευτέρα, 15 Απριλίου, 2024

Toυ έκοψε το πέος αλλά τον θέλει πίσω

Ο Βραζιλιάνος που ακόμη μπαινοβγαίνει στα χειρουργεία για να...

Ζευγάρι έπαιξε άθελά του τους ίδιους αριθμούς και κέρδισε 1.000.000 δολάρια από...

Τύχη βουνό είχε ζευγάρι στις ΗΠΑ που κατά λάθος...

Ο διδάκτωρ καρδιολόγος Χαράλαμπος Κάββουρας μιλάει για τα πολλά εμφράγματα στη showbiz...

Τι συμβαίνει πλέον και νέοι άνθρωποι από τον χώρο...

Νοσοκόμα επιστρέφει στις ταινίες πορνό έπειτα από 15 χρόνια αποχής…

Επιστρέφει στις «ρίζες» της η 38χρονη Σάντι Σάμερς, που...

Χτυπούσαν με οδηγό τα ζώδια!

Οι δύο Σέρβοι μέλη των «Ροζ Πανθήρων», οι οποίοι συνελήφθησαν στους Ευζώνους, λήστευαν βάσει του αστρολογικού χάρτη!

Χτυπούσαν όποτε το προέβλεπε το… ωροσκόπιό τους οι «Ροζ Πάνθηρες», οι ληστές που έσπειραν τον φόβο και τον τρόμο στους μεγάλους κοσμηματοπώλες σε όλο τον κόσμο αλλά και στην Ελλάδα, οι οποίοι φαίνεται ότι δεν προχωρούσαν σε κλοπές πριν ελέγξουν τα ζώδια και την… ευθυγράμμιση των πλανητών! Αυτό αποδεικνύεται από τη σύλληψη δύο Σέρβων «Πανθήρων» που πιάστηκαν στους Ευζώνους ενώ προσπαθούσαν να διαφύγουν από τη χώρα, στην κατοχή των οποίων βρέθηκε κι ένας αστρολογικός χάρτης, με σημειώσεις σε συγκεκριμένες ημερομηνίες του 2012 και του 2013!

Ημερομηνίες

Οι αστυνομικοί μελέτησαν ενδελεχώς τον χάρτη και διαπίστωσαν με έκπληξη πως οι σημειωμένες ημερομηνίες είχαν τεράστια σημασία για τους «Πάνθηρες», καθώς εκείνες τις ημέρες είχαν σημειωθεί κλοπές σε κοσμηματοπωλεία σε Κρήτη και Κέρκυρα! Ενδεικτικά, στις 17/06/2013 είχε σημειωθεί κλοπή από τους «Ροζ Πάνθηρες» σε κοσμηματοπωλείο κεντρικού ξενοδοχείου στην Κέρκυρα. Την ίδια ημερομηνία, του 2012 όμως, στο ίδιο νησί είχε γίνει ανάλογη κλοπή, πάλι σε κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου. Επίσης, στις 20/05/2012 στο Ρέθυμνο, οι «Πάνθηρες» είχαν χτυπήσει κοσμηματοπωλείο της περιοχής, αρπάζοντας κοσμήματα μεγάλης αξίας. Ακόμη, στις 20/05/2013, η σπείρα πραγματοποίησε άλλη μια «αστρολογικής σημασίας» κλοπή, αυτή τη φορά σε κοσμηματοπωλείο ξενοδοχείου στην περιοχή του Αγίου Νικολάου Λασιθίου!

Φοβισμένοι

Οι δύο Σέρβοι «Ροζ Πάνθηρες», 37 και 41 ετών, κατά τη διάρκεια της προανάκρισης στην Ασφάλεια Ρεθύμνου, όπου τους μετέφεραν, δεδομένου ότι στην Κρήτη έχουν κάνει τις περισσότερες κλοπές, ήταν αρνητικοί και δεν αποκάλυψαν το παραμικρό για τους συνεργάτες τους, ενώ αρνήθηκαν οποιαδήποτε επαφή με τη διαβόητη οργάνωση.

Ωστόσο, στην κατ’ ιδίαν κουβέντα που είχαν με τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Ρεθύμνου φέρεται να παραδέχθηκαν πως ανήκουν στον επιχειρησιακό βραχίονα των «Ροζ Πανθήρων». Μάλιστα, σύμφωνα με άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες της «Espresso», όταν η συζήτηση που είχαν οι αστυνομικοί με τους δύο «Πάνθηρες» προχώρησε περισσότερο, οι δύο Σέρβοι εξέφρασαν στους αστυνομικούς φόβους για τυχόν τιμωρία τους αν μιλήσουν! «Μη ρωτάτε τίποτα. Εχουμε οικογένειες στην πατρίδα και δεν θα παίξουμε τη ζωή τους κορόνα γράμματα» είπαν χαρακτηριστικά.

Οι «παππούδες» αρχηγοί και οι κλοπές στην Ελλάδα

Οι δύο Σέρβοι φαίνεται ότι ήταν οι άνθρωποι που έφερναν εις πέρας τη δουλειά που «έστηναν» οι -ηλικιωμένοι πια- αρχηγοί των «Πανθήρων». Αλλωστε, για τις ίδιες υποθέσεις καταζητούνται σε Ελλάδα και Ευρώπη άλλα οκτώ άτομα, κυρίως Σέρβοι. Μεταξύ αυτών έχουν ταυτοποιηθεί ένας 60χρονος Σέρβος και ένας 61χρονος Κροάτης, οι οποίοι θεωρούνται από την INTERPOL ιδρυτικά μέλη της διεθνούς οργάνωσης και οι τελευταίοι από την «ιστορική» ηγεσία των «Πανθήρων» που είναι ακόμη ελεύθεροι! Το χτύπημα που προκάλεσε η Ασφάλεια του Ρεθύμνου στη λειτουργία της οργάνωσης είναι καίριο, καθώς δύο σημαντικά στελέχη των «Πανθήρων» θα βλέπουν πια τον κόσμο μέσα από τις φυλακές. Οπως προέκυψε από τις έρευνες της Ασφάλειας Ρεθύμνου, οι δύο «Πάνθηρες» μαζί με συνεργούς τους είχαν διαπράξει οκτώ ληστείες σε κοσμηματοπωλεία ξενοδοχείων στην Κρήτη και την Κω, με συνολική λεία 1.300.000 ευρώ.

ΘΕΟΔΟΣΗΣ Π. ΠΑΝΟΥ

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το σατανικό σχέδιο μητέρας, η οποία κατήγγειλε τον πρώην σύζυγό της για σεξουαλική κακοποίηση του 4χρονου γιου τους

Με τη «βούλα» του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Αθηνών απαλλάχτηκε από...

Κατερίνα Λιόλιου: Αυτός είναι ο νέος της σύντροφος

Το «Κατερινάκι του» είναι η αγάπη του! Το τελευταίο...

Και η Καίτη Κουτσολιούτσου δήλωσε άγνοια για το σκάνδαλο της εταιρίας, την οποία μιμήθηκε και η Hermès

Δημιουργική… έμπνευση ακόμη και στον οίκο Hermès είχαν προκαλέσει...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Ο ανάδρομος στο νέο συμβόλαιο με το Mega και η Ελένη που μόλις… ξύπνησε

Αφιλτράριστη Μενεγάκη και ανάδρομος Ερμής! Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη...

Παρίστανε την ανήλικη για να… πάει με πιτσιρίκια

Τη 14χρονη μαθήτρια υποδυόταν στο Snapchat η 23χρονη Αλίσα...