ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ Φρούδες ελπίδες πουλάει ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Μάκης Μπαλαούρας, που προσπάθησε να μας πείσει ότι ζούμε στον επίγειο παράδεισο αραδιάζοντας έναν ολόκληρο κατάλογο αιτιών για τις οποίες θα πρέπει να πηδάμε από τη χαρά μας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Αέρα... αλλαγής έφερε ο Αύγουστος για τον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛ. Ανδρέα Λοβέρδο, που αποφάσισε να ανανεωθεί εμφανισιακά αφήνοντας μούσι!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Οι μεγάλοι χαμένοι της φετινής εκκαθάρισης του φόρου κατοχής ακινήτων, του Ενιαίου Φόρου Ιδιοκτησίας Ακινήτων (ΕΝΦΙΑ), που ολοκληρώνεται αυτές τις μέρες θα είναι σχεδόν 1.000.000 ιδιοκτήτες.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ Περισσότερη σεμνότητα και αυτοσυγκράτηση δεν θα έβλαπτε στην περίπτωση του υφυπουργού Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ, ο οποίος...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Σιγή ιχθύος από τον Κοτζιά στις προκλητικές κινήσεις της Αγκυρας, με προπομπό τους Τούρκους ψαράδες

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ Απίστευτη χοντράδα πέταξε ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης, ο οποίος, θέλοντας να αποδώσει έναν υποτιμητικό χαρακτηρισμό στην αξιωματική αντιπολίτευση, χρησιμοποίησε τον όρο «αυτιστική»!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Από τις Βρυξέλλες μέχρι την... Πρέβεζα έχει ταξιδέψει το χαρακτηριστικό κόκκινο σακίδιο του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου, ο οποίος δεν το αποχωρίστηκε άλλη μια χρονιά, όταν επισκέφθηκε την ιδιαίτερη πατρίδα του για να περάσει ολιγοήμερες διακοπές με την οικογένειά του!

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων επαναφέρει την ιδέα της Μεγάλης Αλβανίας με προπομπό το Κοσσυφοπέδιο

ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Η «Espresso» κάνει dislike!

❱❱ Επίδειξη μικροπρέπειας ακολούθησε τη χρυσή νίκη της Βούλας Παπαχρήστου στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Στίβου από τον Γιώργο Κυρίτση, ο οποίος σχολίασε ότι...

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

❱❱ Ούτε στην άδειά του δεν αποχωρίστηκε τη χώρα μας ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ (φωτό), ο οποίος απολαμβάνει τις καλοκαιρινές διακοπές του στα Ιωάννινα, όπου βρέθηκε ινκόγκνιτο.

Σελίδες