ΡΕΠΟΡΤΑΖ

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Στα 73 του χρόνια ατενίζει τον κόσμο από τα 5.642 μέτρα ο Σπύρος Τζεράνης, που κατέκτησε την ψηλότερη κορυφή της Ευρώπης και την τρίτη στον κόσμο!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Δεν πτοούνται από τη μόλυνση οι Θεσσαλονικείς και αρκετοί από αυτούς κολυμπούν και κάνουν μακροβούτια στη σκιά του Λευκού Πύργου και σε νερά που έχουν κριθεί ακατάλληλα!

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Αστυνομικίνα στην Κρήτη μήνυσε τον συνάδελφο πρώην σύζυγό της γιατί δεν πλήρωσε διατροφή 450 ευρώ για τα παιδιά τους

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Με αστραπιαίες κινήσεις πήραν τα λεφτά και εξαφανίστηκαν καβαλώντας μοτοσικλέτα

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Με βουρκωμένα μάτια συγγενείς και φίλοι συνόδευσαν στην τελευταία του κατοικία τον δάσκαλο οδήγησης Γιώργο Ξυδάκη ο οποίος σκοτώθηκε το μεσημέρι του Δεκαπενταύγουστου σε τροχαίο με τη μηχανή του, λίγο πριν από την έξοδο της εθνικής οδού προς τον Αγιο Νικόλαο.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Αλλοι δύο άνθρωποι έχασαν τη μάχη για τη ζωή, υποκύπτοντας στις επιπλοκές που τους προκάλεσε η λοίμωξη του ιού του Δυτικού Νείλου, όπως προκύπτει από τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το Κέντρο Ελέγχου Λοιμώξεων και Πρόληψης Νοσημάτων.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Ο 80χρονος που σκότωσε τη σύζυγό του στον Βόλοισχυρίστηκε ότι το έκανε για να μη βασανίζεται από αρρώστια, που όμως οι γιατροί δεν επιβεβαίωσαν

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Ο ανιψιός του θύματος βρήκε τον 82χρονο φονιά να κάθεται ταραγμένος δίπλα στο άψυχο σώμα του 87χρονου

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Δύο γυναίκες επί μιάμιση ώρα ράντιζαν ανενόχλητες με baby oil σπάνια εκθέματα στο Βυζαντινό Μουσείο για να τα καταστρέψουν

ΡΕΠΟΡΤΑΖ

❱❱ Στα μαύρα ντύθηκε μια οικογένεια στα Τρίκαλα μετά τον φρικτό θάνατο ενός μωρού 17 μηνών που κάηκε με ζεματιστό νερό, ανήμερα τον Δεκαπενταύγουστο!

Σελίδες