Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά: Πέθανε ο πατέρας της

Δύσκολες ώρες για τη Βίκυ Καγιά, όπως ανακοίνωσε η...

Νέα στοιχεία για τον ανώμαλο βίο του αρχαιοφύλακα στη Νίσυρο

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα προσπαθεί ο 50χρονος φύλακας του...

«Σασμός»: Η Στέλλα μεταφέρεται σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Στέλλα...

Καρφιά Σολωμού για την Μπάρκα

«Καμπανιά» από τη Μαρία Σολωμού. «Δεν θα πάω ποτέ...

Αποστολή… μηνυμάτων

Οι Μήτρογλου και Φετφατζίδης προσπαθούν να σώσουν τη χρονιά με εντυπωσιακό φινάλε.

Τα δικά τους μηνύματα για ένα… εντυπωσιακό φίνις στη φετινή σεζόν στέλνουν Μήτρογλου και Φετφατζίδης. Η απόδοση των δύο «ερυθρόλευκων» στην αναμέτρηση της Κέρκυρας ήρθε σαν συνέχεια στην καλή εικόνα που έδειξαν πριν από μερικές μέρες στον επαναληπτικό του Κυπέλλου με τον ΠΑΣ. Μπαίνοντας ως αλλαγή (και οι δύο) στο παιχνίδι με τους «Φαίακες», έδωσαν άλλον τόνο στην επίθεση της πειραϊκής ομάδας. Ο πρώτος έψαχνε καιρό το γκολ (είχε να σκοράρει από τις αρχές του περασμένου μήνα, στον αγώνα με τον Αστέρα) και ίσως αυτή η (ψυχολογική) πίεση να τον είχε επηρεάσει. Για παράδειγμα, μεσοβδόμαδα στον αγώνα Κυπέλλου, ενώ αναστάτωσε ουκ ολίγες φορές την άμυνα του ΠΑΣ, στην τελική προσπάθεια δεν είχε την ψυχραιμία και την τύχη να κάνει το γκολ. Το πανέμορφο τέρμα που πέτυχε στην Κέρκυρα είναι βέβαιο ότι θα του τονώσει την αυτοπεποίθηση και λογικά θα τον βοηθήσει ψυχολογικά στα ματς που ακολουθούν.

Ουσιαστικά βρίσκεται στη «σκιά» του Τζιμπούρ αφού (και) ο Μίτσελ επέλεξε να παίζει με έναν «φουνταριστό», δίνοντας φανέλα βασικού στον Αλγερινό. Ωστόσο, θα έχει τις ευκαιρίες του στα παιχνίδια μέχρι το τέλος της σεζόν και σίγουρα μέσα από τις καλές εμφανίσεις θα διεκδικήσει με αξιώσεις μια θέση στο βασικό σχήμα της νέας χρονιάς. Σε ανάλογη θέση είναι και ο 22χρονος μεσοεπιθετικός που πήγε καλά τόσο με τα Γιάννινα όσο και με την Κέρκυρα (ήταν δραστήριος κι έδωσε ασίστ και στα δύο ματς) και ψάχνει κι εκείνος τον δρόμο της καθιέρωσης. Σε κάθε περίπτωση, με τις καλές εμφανίσεις θα είναι κερδισμένοι και οι δύο αφού ακόμη και αν δεν πείσουν τον Μίτσελ, θα έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους για μεταγραφή (ειδικά για τον Μήτρογλου ακούγεται έντονα τελευταία ότι τον θέλουν Βέρντερ και Μπολόνια).

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


ΚΕΡΚΥΡΑ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 0-1

Νίκησε με φοβερό σουτ του Μήτρογλου

Μετά τις τελευταίες καλές εμφανίσεις ο Ολυμπιακός κατέβασε ταχύτητα. Παρ’ ότι προχθές το απόγευμα στην Κέρκυρα οι «ερυθρόλευκοι» δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, πήραν αυτό που ήθελαν αφού επικράτησαν 1-0 των «Φαιάκων». Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε με φοβερό σουτ ο Μήτρογλου στο 79′, έπειτα από πάσα του Φετφατζίδη. Οι παίκτες του Μίτσελ έδειξαν χαλαρότητα (προφανώς έχει παίξει ρόλο η μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος), κάτι που όμως δεν άρεσε καθόλου στον Ισπανό τεχνικό. «Ημασταν κατώτεροι του επιπέδου μας για πολύ μεγάλο διάστημα» είπε μετά το ματς και πρόσθεσε ότι περιμένει περισσότερα από τους ποδοσφαιριστές του στο μέλλον.

ΚΕΡΚΥΡΑ: Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμογιάννος (82’ Κρητικός), Αγρίτης, Λεόν, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Στάμου (87′ Σίμωσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (60’ Σκέμπης).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Μέγιερι, Παπάζογλου (70’ Μήτρογλου), Λυκογιάννης, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ (63’ Μασάντο), Βλαχοδήμος (63’ Φετφατζίδης), Αμπντούν, Τζιμπούρ.
{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Το Σεπτέμβριο στη Μητρόπολη Αθηνών ο γάμος της πριγκίπισσας Θεοδώρας και του Κουμάρ

Μετά το πένθος της απώλειας του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου,...

Μπηχτές Μαραντίνη για χωρισμό και συνεπιμέλεια

Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε συνέντευξη στη «Real Life», μίλησε...

Ανδρέας Ανδρεόπουλος: Ο ηθοποιός άφησε το Σπίτι του Ηθοποιού και στέκεται πάλι όρθιος

Νέα ζωή για τον Τίμο Δράκο της θρυλικής τηλεοπτικής...

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. ο μάνατζερ του τράπερ Trannos για όσα έγιναν στου Ρέντη

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις από την αστυνομική επιχείρηση «μαμούθ»...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Η Πωλίνα Σανταλοβάκη έδωσε σημεία ζωής

Ενώ είναι μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας η...