Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ευρυδίκη: Μοιράζεται ακόμα ένα τραγούδι από το πρόσφατο άλμπουμ της

Μετά το «Αερικό», η Ευρυδίκη μοιράζεται με τους fans...

Πατρόν Τεχνητής Νοημοσύνης

Η Τεχνητή Νοημοσύνη και... στη μόδα! Για πρώτη φορά...

«Σασμός»: H Μαρίνα με τη γιαγιά Ειρήνη συμφιλιώνονται

Όσα θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο του «Σασμού».Η Θοδώρα...

Μαριάντα Πιερίδη: Ερωτικό ταξιδάκι στο Λονδίνο

Απόδραση στο Λονδίνο με το νέο της αμόρε για...

Χαιρέτησε και… αποχαιρέτησε

Ο Κατίδης «πληρώνει» χωρίς να του δοθεί καν η ευκαιρία της εξήγησης.

Το αρχικό μούδιασμα ακολούθησε η χιονοστιβάδα. Το υψωμένο χέρι του Γιώργου Κατίδη προς την εξέδρα στους πανηγυρισμούς του για το γκολ της νίκης επί της Βέροιας προκάλεσε σάλο εντός κι εκτός συνόρων. Ο επιθετικός της ΑΕΚ είναι συντετριμμένος, αφού βλέπει την καριέρα του να διαλύεται, εξαιτίας μιας κίνησης, την οποία υποστηρίζει ότι αντέγραψε από το Internet χωρίς να γνωρίζει τι σημαίνει! Ο 20χρονος επιθετικός, όταν συνειδητοποίησε τι είχε κάνει, προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, να εξηγήσει ότι δεν συνδέεται με καμία ακραία ιδεολογία, αλλά ήταν πλέον αργά. Η ΕΠΟ έσπευσε να αποκλείσει διά βίου από τις εθνικές ομάδες τον παίκτη, χωρίς να περιμένει την απολογία του στην αθλητική Δικαιοσύνη!

Ο Κατίδης θα απολογηθεί επίσης στη Σούπερ Λίγκα και θα δεχτεί τη διακοπή συμβολαίου από την ΑΕΚ έως το καλοκαίρι, αλλά στιγματίστηκε για πάντα, αφού ακόμη και τα πολιτικά κόμματα έσπευσαν να τον «τελειώσουν», όπως η ΔΗΜΑΡ που με ανακοίνωσή της αναφέρει: «Την ημέρα που στη Θεσσαλονίκη τιμήθηκε η μνήμη χιλιάδων Εβραίων που οδηγήθηκαν από τους ναζιστές στα κρεματόρια του Αουσβιτς, στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας ένας Θεσσαλονικιός χαιρέτησε ναζιστικά. Μάλλον ο κ. Κατίδης δεν γνωρίζει ότι η ΑΕΚ είναι ομάδα προσφύγων που έχουν πληρώσει πολύ ακριβά τον ρατσισμό και τον φασισμό. Περιμένουμε να δούμε την αντίδραση της ΠΑΕ ΑΕΚ, αλλά και των αρμοδίων οργάνων του ελληνικού ποδοσφαίρου. Το δηλητήριο του ναζισμού δεν πρέπει να μολύνει το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Ευκαιρίας δοθείσης, άποψη για τον Κατίδη είχαν όλοι. Ενδιαφέρον έχει πάντως η δήλωση του Σταμάτη Γονίδη που μέσω Facebook πήρε το μέρος του παίκτη: «Μετά λύπης μου διαπιστώνω ακόμη μία φορά ότι ζούμε στην εποχή που κυβερνούν τα μέσα μαζικής παραπληροφόρησης. Το παιδί τούς λέει ότι ήταν αυθόρμητη κίνηση, αυτά επιμένουν στην “πυρά”. Κάθε φορά κάποιον πρέπει να “κάψουν” για να αποδεικνύουν ότι είναι δημοκράτες». Στο πλευρό του 20χρονου βρίσκονται επίσης πολλοί πρώην παίκτες της ΑΕΚ, νυν συμπαίκτες του, ενώ ο Κατίδης έσπευσε να απαγκιστρώσει την ΑΕΚ από το όλο θέμα, αφού εξήγησε ότι ο σύλλογος δεν έχει καμία σχέση με ό,τι έκανε ο ίδιος.

ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ


«Ο Λίνεν τελείωσε τον Ελληνα Χίτλερ» λένε οι Γερμανοί

Ο πανηγυρισμός του Κατίδη και όσα ακολούθησαν έκαναν φυσικά τον γύρο του κόσμου αμέσως. Από τη μία άκρη του πλανήτη έως την άλλη ο 20χρονος έγινε κεντρικό πρόσωπο για τους λάθος λόγους κι έφτασε μέχρι την ιστοσελίδα της περιβόητης «Bild» που δεν χάνει ευκαιρία να «κιτρινίσει» κάθε θέμα. «Ο Λίνεν τελείωσε τον Ελληνα Χίτλερ» αναφέρει η γερμανική εφημερίδα και αναφέρει ότι ο παίκτης είναι ξένο σώμα στην ΑΕΚ. Ο τεχνικός της Ενωσης πάντως έκανε δηλώσεις στα γερμανικά ΜΜΕ όπου επανέλαβε ότι υποστήριξε τον παίκτη, επειδή θεωρεί ότι δεν ήταν πολιτική κίνηση: «Εχει κάνει ήδη πολλά λάθη, ζει σε έναν δικό του κόσμο. Είχε δύσκολα παιδικά χρόνια. Ηδη είχε επιδείξει συμπεριφορά ασεβή και αλαζονική. Ομως τέτοιο πράγμα δεν είχε ξανασυμβεί. Αυτή η χειρονομία ήταν το αποκορύφωμα. Ηταν ανόητη και ανώριμη πράξη την οποία τώρα πληρώνει ακριβά. Νομίζω ότι το θέμα έκλεισε εδώ. Η τάση που υπάρχει είναι να τιμωρηθεί για κάποιες εβδομάδες και το καλοκαίρι πιθανότατα θα πρέπει να βρει νέα ομάδα». Το βράδυ της Κυριακής πάντως κυκλοφόρησε η φήμη ότι ο Κατίδης είχε αυτοκτονήσει (!), αλλά φυσικά κάτι τέτοιο ήταν εντελώς ψευδές και προκάλεσε την οργή του φίλου του, Μιχάλη Παυλή, που ξέσπασε μέσω Facebook: «Ντροπή, αίσχος να παίζετε με τις ζωές ανθρώπων και την υπόληψη μιας γυναίκας, που το μόνο πράγμα που έχει στη ζωή της είναι ο μονάκριβος γιος της! Ντροπή, ξεφτίλες, κρέμασμα τώρα σε εσάς και μόνο εσάς».


Ηρωας και μαύρο πρόβατο μέσα σε 8 δευτερόλεπτα!

Οκτώ δευτερόλεπτα… Τόσο χρόνο χρειάστηκε ο Γιώργος Κατίδης για να μετατραπεί από ήρωας σε μαύρο πρόβατο. Ο 20χρονος επιθετικός με γκολ στο 83′ χάρισε τη νίκη με 2-1 στην ΑΕΚ κόντρα στη Βέροια και μαζί πιθανώς εξασφάλισε τη σωτηρία της ομάδας, όμως δεν κατάφερε να σώσει τον εαυτό του στα δευτερόλεπτα που μεσολάβησαν από τη στιγμή που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα έως τη στιγμή που ύψωσε το χέρι προς την κερκίδα πανηγυρίζοντας! Η ΑΕΚ είχε προηγηθεί με τον Φούντα στο 3′ κι έλεγχε τον ρυθμό του ματς έως το 75′, όταν ο Ολαϊτάν με φοβερό σουτ ισοφάρισε.

ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλος, Βλάχος, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Τσουμάγκας, Κορδέρο, Μητρόπουλος, Γκερέιρο, Φούντας (Κατίδης 29′), Πετρόπουλος, Ρίκκα.
ΒΕΡΟΙΑ: Λόπεζ, Τζημογιάννης, Καλτσάς (Μενέντες 46′), Ορέστες, Κόστλι, Καλογέρης, Αμαραντίδης, Γεωργέας, Ιωάννου, Γεωργιάδης, Ολαϊτάν.
{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Χωρισμός» για Καινούργιου και Μικρούτσικο!

Εκαναν αμφότεροι «μπαμ»! Διαζύγιο κοινή συναινέσει θα είναι αυτό...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Σάλος στη Μύκονο με τη θαμμένη εκκλησία σε έκταση ιδιοκτησίας των Ρέμου και Πηλαδάκη

Αλγεινή εντύπωση και έντονες αντιδράσεις προκαλεί η είδηση ότι...

Ερωτευμένα ζευγάρια σε νυχτερινές περιπλανήσεις

Κοσμικές εξορμήσεις στην Αθήνα για τέσσερα ερωτευμένα ζευγάρια της...

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....