Σάββατο, 13 Απριλίου, 2024

Η επιστολή του «σφαγέα» των Αγίων Αναργύρων στην άτυχη Κυριακή

Ανατριχίλα προκαλεί το περιεχόμενο μιας από τις επιστολές που...

Selfie θανάτου για αισθητικό

Μια selfie κόστισε τη ζωή σε Ρωσίδα αισθητικό με...

Χάρης Βεραμόν: Το θρίλερ 348 σελίδων με άλυτες αστυνομικές υποθέσεις

Ιδιωτικός ερευνητής, δημιουργός true crime σειράς ντοκιμαντέρ στο YouTube...

ΗΠΑ: Ζευγάρι αδιανόητης διαστροφής

Παντρεμένη νοσοκόμα και ο σύζυγός της, που έχουν δύο...

Για το μπαμ οι… μπέμπηδες

Οι μικροί του Ολυμπιακού απόψε κόντρα στην Αστον Βίλα για τους «4» της Ευρώπης.

Ετοιμοι για μια μεγάλη πρόκληση είναι οι σύγχρονοι… μπέμπηδες του Ολυμπιακού. Η ομάδα Νέων του πειραϊκού συλλόγου αντιμετωπίζει απόψε (21.00, «Villa Park») στο Μπέρμιγχαμ το αντίστοιχο συγκρότημα της Αστον Βίλα και θέλει το εισιτήριο για τους «4» του NextGen Series. «Εχουμε κάνει καλά παιχνίδια μέχρι τώρα κι έχουμε παίξει με ομάδες όπως η Αρσεναλ και η Μαρσέιγ. Γιατί να μη γίνει το ίδιο και απέναντι στην Αστον Βίλα;» τόνισε χαρακτηριστικά ο προπονητής της Κ20 Μπερντ Στορκ. Με πίστη στα… πόδια τους εμφανίστηκαν και οι παίκτες της ομάδας. «Είμαστε έτοιμοι γι’ αυτή την πρόκληση. Ελπίζω να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, να φτάσουμε στην πρόκριση και να βρεθούμε στα ημιτελικά» υποστήριξε ο Κώστας Ρουγκάλας. Το νέο «αίμα» του Ολυμπιακού συμμετέχει φέτος πρώτη φορά στη διοργάνωση, η οποία ουσιαστικά είναι το αντίστοιχο Τσάμπιονς Λιγκ σε επίπεδο Νέων. Αν και… πρωτάρηδες, οι νεαροί άσοι τα πήγαν περίφημα μέχρι τώρα και άφησαν πολλές υποσχέσεις για το μέλλον. Να θυμίσουμε ότι κατέκτησαν την πρώτη θέση στον όμιλό τους (αφήνοντας από κάτω την Αρσεναλ, τη Μαρσέιγ και την Αθλέτικ Μπιλμπάο), ενώ στον δρόμο για τα προημιτελικά έβγαλαν νοκ άουτ την Αντερλεχτ, στα τέλη του περασμένου μήνα στο Καραϊσκάκη. Απόψε στο Λονδίνο στοχεύουν σε ακόμη μία επιτυχία, με την οποία θα δείξουν στην πράξη ότι μόνο τυχαία δεν είναι η φετινή τους πορεία. Αλλωστε το κίνητρο είναι μεγάλο για τους παίκτες του Γερμανού τεχνικού, αφού γνωρίζουν ότι ο Ολυμπιακός του Μίτσελ θα έχει… χώρο για νέα ταλέντα στο ρόστερ.

Στην αποστολή που ταξίδεψε για την αγγλική πρωτεύουσα βρίσκονται οι Χουτεσιώτης, Βλάχος, Λυκογιάννης, Καραγκούνης, Λεάντρο, Ρουγκάλας, Βουτσιώτης, Μ. Σιώπης, Δ. Σιώπης, Λύρας, Ιωαννίδης, Βούρος, Βέργος, Παπασάβας, Παιδάκης, Πασαλίδης, Γκίνο και Σούκιας.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ


Η Εβερτον βλέπει ξανά τον Μέγερι

Την ώρα που φουντώνουν τα σενάρια στην Ιταλία σχετικά με το ενδιαφέρον της Μπολόνια και της Φιορεντίνα για τον Κώστα Μήτρογλου, στην Αγγλία επανέρχεται στο προσκήνιο το μεταγραφικό «φλερτ» της Εβερτον για τον Μπάλαζ Μέγερι. Τα «ζαχαρωτά», που ψάχνουν για γκολκίπερ, δεν έχουν βγάλει από τη λίστα τους τον Μαγυάρο και είναι πιθανόν να κινηθούν για την απόκτησή του. Κάτι που δεν είχαν κάνει το περασμένο καλοκαίρι όταν τελικά χτύπησαν την πόρτα του Ολυμπιακού, όχι όμως για τον 23χρονο τερματοφύλακα αλλά για τον Κέβιν Μιραλάς.

Ακόμη, από την Αργεντινή πηγάζουν πληροφορίες που θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να ασχολούνται με τις περιπτώσεις δύο ταλαντούχων ποδοσφαιριστών: του Αλαν Ρουίς της Σαν Λορέντζο και του Λούκας Βιγιαφάνιες της Ιντεπεντιέντε. Αμφότεροι είναι διεθνείς με την ομάδα των Ελπίδων της χώρας.

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η «καταραμένη» φαμίλια της Ηλιούπολης: Εκτέλεσε τη μάνα του με καραμπίνα και αυτοκτόνησε

Δολοφονία και αυτοχειρία φαίνεται πως είναι το επικρατέστερο σενάριο...

Παράταση για τον «Ασχημο»

Με περισσότερες από 120 παραστάσεις από την αρχή της...

Τα… βρόντηξε από το «My style rocks» η Φωτεινή Μπαρνασά, από τα φαβορί του reality

Σκάει «βόμβα» στο «My style rocks». Ενα από τα...

Χειροπέδες σε… ξαναμμένο κοκάκια μέσα σε ροζ μασατζίδικο!

Τα «ξέρασε» όλα στην ανακρίτρια, εν είδει ψυχοθεραπείας, ένας...

Αστραψαν τα φλας στη βράβευση επιτυχημένων επιχειρηματιών και δημόσιων προσώπων της Θεσσαλονίκης

Επιτυχημένοι επιχειρηματίες και δημόσια πρόσωπα της Θεσσαλονίκης βραβεύτηκαν στο...