Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νέα… άσφαλτος στην «Οδό Ζαρίφη» για να σωθεί η εκπομπή του Open

«Ανακαίνιση» στην «Οδό Ζαρίφη» και στο «Καλύτερα δε γίνεται!»....

Η Κάιλι Τζένερ με μπασκετμπολίστα του… κολεγίου

Με νεαρό μπασκετμπολίστα φέρεται ότι ξεπερνά η Κάιλι Τζένερ...

Η Κιμ Καρντάσιαν έπαθε… Σενσόρι

«Κιμ Σενσόρι» αποκαλούν την Κιμ Καρντάσιαν οι followers της...

Ντου της αστυνομίας σε βίλες του ράπερ «Ντίντι»!

Εφοδο σε δύο σπίτια του Σον Κομπς, γνωστού παλαιότερα...

Κλήση… αυτοπεποίθησης

Πώς η εθνική ομάδα τόνωσε την ψυχολογία του Μασάντο που ετοιμάζεται για το ντέρμπι.

Μπορεί ο Πάουλο Μασάντο να έμεινε τελικά στον πάγκο και στα δύο ματς (με Ισραήλ και Αζερμπαϊτζάν) των προκριματικών, όμως και μόνο η κλήση του στην Εθνική Πορτογαλίας φαίνεται πως λειτούργησε ευεργετικά στην ψυχολογία του. Το γεγονός ότι ένιωσε κομμάτι της ομάδας που φτιάχνει ο Πάουλο Μπέντο για το Μουντιάλ της Βραζιλίας, καθώς και η συνύπαρξή του με μεγάλα ονόματα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου όπως είναι ο Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Πέπε (ανέβασε μάλιστα φωτογραφίες μαζί τους στη σελίδα του στο Facebook) τόνωσαν την αυτοπεποίθηση του «ερυθρόλευκου» μέσου που έφυγε την περασμένη εβδομάδα με όχι και τόσο καλή διάθεση προκειμένου να ενσωματωθεί στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του. Τότε, μιλώντας στο περιβάλλον του, είχε παραδεχτεί ότι τον επηρέασαν οι αποδοκιμασίες στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΠΑΣ στο Καραϊσκάκη. Ωστόσο, όπως λέει με έμφαση, δεν είναι από τους ανθρώπους που το βάζουν εύκολα κάτω και θα προσπαθήσει να κερδίσει τους (απαιτητικούς) οπαδούς του Ολυμπιακού.

Εκτός απροόπτου, στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να κάνει μια… αρχή προς αυτή την κατεύθυνση. Με δεδομένο ότι ο Ιμπαγάσα δεν είναι σε θέση να παίξει (ούτε χθες κατάφερε να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς), ο Μίτσελ τον προορίζει για το βασικό σχήμα. Αν και στο μυαλό του Ισπανού τεχνικού στριφογυρίζουν ακόμη οι λύσεις των Φουστέρ και Γκρέκο για τις θέσεις της μεσαίας γραμμής, το πιθανότερο είναι να καταλήξει στον Πορτογάλο. Ετσι θα τον στηρίξει και στην πράξη, κάτι που σίγουρα χρειάζεται ο Μασάντο ώστε να βρει τον καλό του εαυτό. Το θετικό για τον Μίτσελ είναι ότι οι διεθνείς επέστρεψαν χωρίς προβλήματα. Επιπλέον, ο 50χρονος κόουτς έμεινε ικανοποιημένος και από την παρουσία του Λιούμπομιρ Φέισα που έπαιξε βασικός στο 2-0 της Σερβίας επί της Σκωτίας.

«Από τότε που ο Μίτσελ ανέλαβε τα ηνία της ομάδας μπήκαμε ξανά σε μια ευθεία. Μου δίνει ευκαιρίες από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Μου έδωσε νέα ποδοσφαιρική ζωή, την οποία πάντως δεν θα την κρίνω εγώ, αλλά ο πιστός κόσμος του μεγαλύτερου συλλόγου στην Ελλάδα» τόνισε με δηλώσεις του στον σερβικό Τύπο. Στου Ρέντη βρέθηκε χθες και ο Οτο Ρεχάγκελ που στα πλαίσια των επαφών του στην Ελλάδα με την ιδιότητα του επίτιμου πρέσβη της Γερμανίας συνομίλησε με ανθρώπους του πρωταθλητή, καθώς και με τον συμπατριώτη του Μπερντ Στορκ.

ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΕΛΙΟΣ

{{-PCOUNT-}}8{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η χλιδάτη απόδραση της Σκορδά, την ώρα που το τηλεοπτικό μέλλον της παραμένει αβέβαιο

Η Φαίη στο Ντουμπάι και οι τηλεοπτικοί μνηστήρες αναστενάζουν!...

Η γαλαζοαίματη Ολυμπία και η «χρυσή» κληρονόμος Ευγενία Νιάρχου έβαλαν στο μάτι τον ίδιο άντρα

Η πρόσφατη «γκράντε» εμφάνιση της πριγκίπισσας Ολυμπίας, κόρης του...

Το «κατηγορώ» μητέρας κοριτσιού ΑμεΑ με το σπάνιο νευρολογικό σύνδρομο Rett προς τον Αδωνη Γεωργιάδη

Σοκ προκαλεί σε χιλιάδες ασθενείς αλλά και γονείς παιδιών...

Σάλος με τους «ΛΟΑΤΚΙ ήρωες» του 1821 – Ακυρώθηκε το πάρτι-παρωδία σε gay club της Αθήνας

Την ηρωίδα της Επανάστασης του 1821 Λασκαρίνα Μπουμπουλίνα χλευάζει...

Φωτογράφος ήρθε μια ανάσα με τον φακό της με το φερόμενο ως τέρας του Λοχ Νες

Την πιο καθαρή και πιο κοντινή φωτογραφία από το...