Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Η Σκορδά λαχτάρισε με το… μπισκοτάκι της

«Ζηλεύω το μικρό σου το γατί, στα πόδια σου...

Μαζί για το Παιδί: Μαζί στρώνουμε το πασχαλινό τραπέζι για 600 παιδιά

Φέτος το Πάσχα το Μαζί για το Παιδί μας...

Η μικρή πήρε το επώνυμο της μητέρας της, Καρολάιν, την οποία σκότωσε...

Το επώνυμο της αδικοχαμένης μητέρας της πήρε η Λυδία...

Το Open είναι… ανοιχτό για τους «Παγιδευμένους»

To Open θέλει τον δημοφιλή ηθοποιό Μιχάλη Λεβεντογιάννη στους κόλπους...

«Φαρμάκι» για τον… Εσκομπάρ

❱❱ Εξαλλη η συγγραφέας του βιβλίου στο οποίο βασίστηκε η πολυαναμενόμενη ταινία για τη ζωή του «βασιλιά της κοκαΐνης»Η εξιστόρηση της σχέσης της με τον Πάμπλο Εσκομπάρ μεταφέρθηκε στη μεγάλη οθόνη και η ταινία αποτελεί μία από τις πολυαναμενόμενες του φετινού καλοκαιριού. 

Ωστόσο, η πρώην σταρ της κολομβιανής τηλεόρασης Βιρχίνια Βαλέχο δεν δείχνει πολύ χαρούμενη με την ταινία, που έχει τίτλο «Loving Pablo, Ηating Escobar», αν και βασίστηκε στο ομώνυμο βιβλίο της, τα απομνημονεύματά της, που κυκλοφόρησε το 2008.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε πριν από λίγες μέρες από τις ΗΠΑ, όπου ζει από το 2010, δείχνει δυσαρεστημένη με την ερμηνεία της Πενέλοπε Κρουζ, η οποία την ενσαρκώνει, και αποδίδει τη σκηνοθετική ματιά στην επιρροή των παραγωγών της κολομβιανής εταιρίας Dynamo, τους οποίους φαίνεται πως επηρεάζει ο Χουάν Μανουέλ Σάντος Καλντερόν, πρόεδρος της Κολομβίας. «Πώς να περιμένω να μου φερθούν καλά στην παραγωγή, όταν είμαι στην πραγματικότητα ο νούμερο 1 εχθρός της προεδρικής οικογένειας;» δήλωσε χαρακτηριστικά στο W Radio.

H Βαλέχο, που είχε ένα θυελλώδες ειδύλλιο με τον «βασιλιά της κοκαΐνης» για κάτι περισσότερο από τέσσερα χρόνια, πρόσθεσε ότι ήθελε να έρθει σε επαφή με τον σκηνοθέτη της ταινίας, ακόμα και με την Ισπανίδα ηθοποιό για να της κάνει ένα είδος εκπαίδευσης και να της δείξει πώς να μιλάει χωρίς προφορά, αλλά, όπως είπε, δεν πήρε ποτέ καμία απάντηση.

Επικρίνει, μάλιστα, την επιλογή του κάστινγκ λέγοντας ότι «η Πενέλοπε και ο Χαβιέ είναι αρκετά μεγαλύτεροι» απ’ ό,τι ήταν η ίδια και ο Εσκομπάρ όταν ζούσαν τον έρωτά τους, στα 32 τους χρόνια.
Η 68χρονη σήμερα Βαλέχο έχει πάρει πολιτικό άσυλο από τις ΗΠΑ, όπου μεταφέρθηκε ύστερα από ειδική επιχείρηση της αμερικανικής αστυνομίας, αφού συμφώνησε να δώσει πληροφορίες εναντίον πολλών προέδρων της Κολομβίας και πολιτικών για τις σχέσεις που είχαν με τα καρτέλ ναρκωτικών. Προέρχεται από οικογένεια επιχειρηματιών, ενώ ο παππούς της είχε διατελέσει υπουργός Οικονομικών.

Την εντυπωσίασε

Εχοντας ήδη μια καριέρα που την καθιστούσε αναγνωρίσιμη, η εθισμένη στην κοκαΐνη εντυπωσιακή γυναίκα γνωρίστηκε με τον Εσκομπάρ μέσω κοινών φίλων το 1982, σε μια συγκέντρωση στη βίλα του. Ο «βασιλιάς των ναρκωτικών» την εντυπωσίασε με τον δυναμισμό του και αποφάσισε να τον βοηθήσει να βελτιώσει το προφίλ του.

Εναν χρόνο μετά του πήρε συνέντευξη, στην οποία ο Εσκομπάρ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να φτιάξει 260 σπίτια για απόρους της κολομβιανής πρωτεύουσας. Στη συνέχεια, ο σύζυγός της τής έδωσε διαζύγιο, μετά την… πίεση των ανδρών του εμπόρου ναρκωτικών, ωστόσο το βαρύ ποινικό μητρώο του δυσκόλεψε τη σχέση. Οι κρυφές συναντήσεις τους κάποια στιγμή αποκαλύφθηκαν και η καριέρα της κατέρρευσε.

offer

{{-PCOUNT-}}12{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Απριλίου

ΚΡΙΟΣ: Πολλά είναι αυτά που θα λειτουργήσουν θετικά στη...

Στο σφυρί η «Κόμισσα» του Γεωργούλη που φωνάζει για την αθωότητά του

Αντιμέτωπη με το… σφυρί βρίσκεται δεύτερη φορά σε διάστημα...

Διπλός Λιάγκας στον ΑΝΤ1

Ο Γιώργος Λιάγκας όλα τα σφάζει, όλα τα μαχαιρώνει!...

Νίκος Αποστολόπουλος: «Η Φαίη Σκορδά είναι σαν τους αναστενάρηδες, λες και περπατάει σε αναμμένα κάρβουνα»

Ο Νίκος Αποστολόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Mega...

Cool στο κέντρο της Αθήνας ο Μπισμπίκης

Η νέα ταινία του Γιάννη Οικονομίδη «Σπασμένη φλέβα» άρχισε...

Bασίλισσα Σοφία της Ισπανίας: Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας επέστρεψε στο παλάτι

Υστερα από τέσσερις ημέρες νοσηλείας και αγωνίας για τον...